Hjem Nyheter Miss Irak poserte på bilde med jødinne – familien måtte rømme landet

Miss Irak poserte på bilde med jødinne – familien måtte rømme landet

5

UTENRIKS Etter at en irakisk skjønnhetsdronning tok et bilde med en jødinne har irakernes sinne vært så stort at tilogmed skjønnhetsdronningens familie måtte flykte fra landet.

Etter at Miss Irak, Sarah Idan, poserte på bilde sammen med Miss Israel, Adar Gandelsman, har familien hennes blitt tvunget til å flykte fra landet. Dette til tross for at hun har offentliggjort at hun ikke støtter det israelske regimets imperialistiske politikk overfor araberne.

— Folk truet henne og hennes familie med at hvis hun ikke […] tok bort bildene ville de ta fra henne Miss Irak-tittelen og drepe henne, sa Gandelsman som har holdt kontakten med Idan etter at bildet ble tatt.

Irak er et sterkt antisionistisk land som ennå ikke har anerkjent Israel. Den jødiske staten har dessuten i og med Donald Trumps beslutning forrige uke om å anerkjenne Jerusalem som landets hovedstat fått økt kritikk rettet mot seg, spesielt fra den arabiske verden.

Kilde:
Miss Irak poserade på bild med judinna – hennes familj tvingas fly

5
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Goyim dont like abraham shirAnonymsurferProverbs 26:11StuenKim Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Kim

hehe. Pen men ikke så smart

Goyim dont like abraham shir
Goyim dont like abraham shir

Bortsett fra brune øyner

Stuen
Stuen

Dama fra Israel har jo nærmest et perfekt nordisk utseende 😉

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

De poserte sikkert for fred og forsoning, og forbrødring/forsøstring mellom jøder og muslimer? Ikke forvent for mye av jenter og kvinner som deltar i slike arrangementer. De er nok opptatt av helt andre og mye vesentligere ting enn ideologi og religion.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Å true med å angripe kvinner er temmelig lav oppførsel uansett grunn. Men hva skal man egentlig si om forholdene i andre land, når vårt eget norske femse-politi ikke engang gidder å beskytte våre etnisk norske jenter fra utlendinger og skjeggbarn som truer med å voldta dem.