Hjem Nyheter Mistenkt terrorhandling i New York – lastebil, skytevåpen og «Allahu Akkbar!»

Mistenkt terrorhandling i New York – lastebil, skytevåpen og «Allahu Akkbar!»

4

USA Minst åtte personer skal ha blitt drept i New York etter at en gjerningsmann kjørte lastebil opp på en sykkelsti og deretter løsnet skudd mot personer som befant seg i området.

Det var klokken 15:15 lokal tid (21:15 norsk tid) at den 29-årige usbekeren Sayfullo Habibullaevic Saipov kjørte en lastebil opp på en sykkelsti i West Highway på Manhattan. Etter å ha kjørt inn i et flertall personer på sykkelstien krasjet lastebilen inn i en skolebuss. Usbekeren steg så ut av lastebilen og begynte å skyte vilt rundt seg mens han ropte «Allahu Akkbar!».

Et øyenvitne twittret om hendelsen:

Jesus! En bil kjørte nettopp over to personer og krasjet inn i en skolebuss. Jeg ser to døde personer og knuste citibikes på gaten.

Minst åtte personer skal ha blitt drept og FBI har bekreftet at de utreder hendelsen som et terrorangrep.

Politiet pågrep Saipov etter hendelsen og undersøkte bilen for eksplosiver. Ifølge CBS News skal Saipov ha bodd i Florida siden 2010.

Se Ruptly TVs live-sending fra hendelsen nedenfor:

Kilde: Misstänkt terrordåd i New York – lastbil, skjutvapen och ”Allahu Akbar!”

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Dette er en nær daglig berikelse i enhver stat i vest som har tillatt betydelig islamsk innvandring. Da kommer også «terroristene», altså de psykisk forstyrrede Allahu Akbar drapsmennene som drømmer om et paradis med 70 jomfruer som belønning for sine heltegjerninger. Hittil har Norge unngått dette men det er kun et spørsmål om tid.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Også prøver Vg og gi han medhold ved og fremme ‘rettferdig-gjørelse’ av handlingene fordi USA og Nato har bombet i de muslimske landene. Det dem ikke tar med i sin «rettferdig-gjørelse» er at minst 70% av vestens befolking* var I MOT USA’s korrupte okkupasjon av muslimlandene og at det kun var eliten og dems lekesoldater som gjorde det. Resten av vestens befokling var og er I MOT et skitten** krigs-spill. De fleste av dem som ble meid ned var sannsynligvis også i mot USA’s kriger i midtøsten dem også, for det er nemlig det folk flest er, spesielt Europeere. Her… Les mer »

Thule
Thule
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Du traff spikeren på hodet. Desverre tror mange innvandrere at Europeere er enig i NATO-terrorisme og USA’s verdenspoliti oppførsel. Det er bare en liten minoritet(zio-kristne) som sluker agnet og skal ha det til at islam (og ikke raseblanding og balkanisering) er en trussel mot vesten. Da kan de som virkelig står bak faenskapet smyge seg unna mens Europeere sloss med innvandrere. Først ødela de Europa, så ødela de midtøsten, og nå setter de folkene opp mot hverandre. Det er så frekt og jævlig at det finnes ikke ord! Derfor er pro-zio borgernasjonalisme det eneste som tillates. Alt annet blir stengt… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden