Hjem Nyheter Norge «Mobile vinningskriminelle» angrep politimann og hund

«Mobile vinningskriminelle» angrep politimann og hund

0

OSLO En politimann og hans hund ble natt til tirsdag angrepet av en mann bevæpnet med spikerplanke under en politiaksjon i Oslo. Flere gjerningsmenn ble pågrepet, som av politiet omtales som «mobile vinningskriminelle».

Flere politipatruljer rykket natt til tirsdag ut til en byggeplass i Kværnerbyen i Oslo etter melding om at uvedkommende hadde tatt seg inn. Et søk ble satt i gang og en politimann med hund oppdaget kort tid etter en av de mistenkte mennene. Samtidig med at mannen skulle pågripes, gikk dog en annen mann til angrep på både politimannen og hans hund.

– Han ble angrepet av en annen, som slo ham i hodet med en spikerplanke. Hunden ble også angrepet, og de to mistenkte kom seg unna, forteller operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til VG.

Politiet fikk senere tak på to andre mistenkte, som også gikk til angrep, men utelukkende på hunden. Begge to oppgis ha blitt bitt av politihunden.

Politiaksjonen varte totalt over tre timer, og totalt fire menn ble pågrepet. Gjerningsmennene omtales av politiet som «mobile vinningskriminelle» på jakt etter kobber.

Kilde:
Hundefører angrepet med spikerplanke i Oslo

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg