Hjem Nyheter Europa Modellagent Jean Luc Brunel arrestert i Epstein-saken

Modellagent Jean Luc Brunel arrestert i Epstein-saken

UTENRIKS Den berømte franske modellspeideren Jean-Luc Brunel er arrestert og sitter nå i forvaring til rettssaken kommer opp, hvor han vil bli tiltalt for voldtekt og menneskehandel med mindreårige. Arrestasjonen kommer som et ledd i etterforskningen rundt Jeffrey Epstein og Brunel har mest trolig forsynt Epstein med unge jenter. Disse har trodd de ble speidet for modelloppdrag, men ble gitt bort som sex-presanger til Epstein og hans krets.

Jean-Luc Brunel Foto: MEGA

Brunel ble lørdag 19. desember arrestert på Charles De Gaulle-flyplassen i Paris, på vei til Senegal. Modellagenten har imidlertid hatt anklager om seksuelle overgrep og voldtekter mot seg siden 1980-tallet, og de har fulgt Brunel gjennom hele “karrieren”. Han kom tidlig i kontakt med Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell, og sistnevnte skal Brunel ha fått et spesielt nært forhold til, og det spekuleres nå i om Brunel er den ukjente ektemannen som Maxwell den senere tiden referer til. Det finnes for øvrig bilder av de to på Epsteins “Pedo Island” så langt tilbake som 2003. Det spekuleres videre i om Brunels agentvirksomhet i virkeligheten bare var et skalkeskjul for rekruttering til Epsteins mørke virksomhet. 

Fra sakspapirene går det blant annet frem at en Virginia Giuffre har vitnet om at Brunel en gang gav tre 12-åringer til jødiske Epstein og hans krets som “gave”. Disse jentene skal ha kommet fra fattige familier i Frankrike og med lovnad om modellkarriere skal ha blitt transportert til New York og Epstein for å bli misbrukt seksuelt. Giuffre selv var sex-slave hos Epstein.

Brunel og unge, håpefulle modellspirer Foto: matrixpictures.co.uk

Jødiske Ghislaine Maxwell har for øvrig fått avslag på sin søknad om å bli løslatt mot kausjon. Søknaden inneholdt blant annet et brev fra noen som utga seg for å være Maxwells ektemann.

Det er nå åpenbart at Epstein og Maxwell inngikk i et opplegg hvor den israelske etterretningstjenesten Mossad ønsket pressmidler på prominente og innflytelsesrike mennesker, ved å bruke mindreårige jenter for å sette disse menneskene i ufordelaktige og kriminelle situasjoner, som ble dokumentert. Andre som lot seg lokke til Epstein ble brukt for å gi et skjær av kredibilitet og et anstrøk av eksklusivitet, og de kunne selv la seg manipulere på andre måter, slik som Mette Marit. At PST ikke informerte hoffet og kronprinsessen selv om hvem hun og ektemannen omgikk kan skyldes bare to ting: PST fikk beskjed fra Mossad om å holde seg unna (og de lystret), eller de samarbeider med den israelske etterretningstjenesten, og de facto tjener Israels interesser på bekostning av alle andre (inkludert Norge).