Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Modige Lotta får Den nordiske motstandsbevegelsens sivilkurasjepris

Modige Lotta får Den nordiske motstandsbevegelsens sivilkurasjepris

6

SIVILKURASJE Lotta Eriksson i Nyköping, som forrige uke banket opp og kastet ut seks angripende venstreekstremister fra sitt hjem, har blitt tildelt Den nordiske motstandsbevegelsens sivilkurasjepris for sitt eksemplariske mot.

Lotta Eriksson i Nyköping ble tildelt Den nordiske motstandsbevegelsens sivilkurasjepris i form av et balltre og blomster.

På lørdag skrev Frihetskamp om Lotta Eriksson (47) i Nyköping som ensom forsvarte seg og sin familie mot seks bevæpnede antifascister som forsøkte å trenge seg inn i deres hjem. Med et balltre ga hun en av angriperne så mye juling at hele gruppen rømte av sted.

Siden artikkelen ble publisert har mange uttrykt stor beundring og lovpriset Lottas mot, og flere har uttrykt at hun er et forbilde for nordiske kvinner, så vel unge som gamle.

På søndag besøkte den fungerende redesjefen i svenske Rede 8 Lotta og kunngjorde at organisasjonens leder Simon Lindberg har bestemt at hun har blitt tildelt Den nordiske motstandsbevegelsens sivilkurasjepris.

Lotta fikk også en gave fra organisasjonen i form av et nytt balltre i metall, ettersom politiet beslagla hennes gamle, samt en blomsterbukett.

Senere på søndagskvelden ble Lotta intervjuet i Radio Nordfront hvor hun fortalte om hendelsen da hun ble angrepet i sin leilighet.

Simon Lindberg annonserte at Lotta Eriksson tildeles årets sivilkurasjepris og ga henne skryt for hennes modige og eksemplariske handling.

– Det føles som å ha fått Nobelprisen, men bedre, sier Lotta om utmerkelsen.

I programmet passet Lotta også på å sende en varm hilsen til alle nasjonale kamerater som har stått bak henne.

Frihetskamps redaksjon vil også gratulere Lotta Eriksson med den velfortjente prisen!

Listen to «Lotta Eriksson får Nordiska motståndsrörelsens civilkuragepris: Hela-intervjun» on Spreaker.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hans-Simon
2 år siden

Vel fortjent Lotta! Slike kvinner, som ikke har latt seg forføre av kulturmarxisme og nedrakking av eget folk, og som resolutt står opp mot feige antifabanditter; det er noe vi trenger her nord. Dagens skjoldmøyer, i strid mot fiender, i kamp for sitt folk.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Veldig bra!

Johan G
Johan G
2 år siden

Vel fortjent! Riktig agert Lotta

Morten
Morten
2 år siden

Det har hun fortjent ja. Det var årets gladnyhet at hun klarte å forsvare seg selv, sin familie, og sitt hjem fra venstreekstremister. Vel fortjent Lotta!

Heidi S
Heidi S
2 år siden

Et forbilde! Flott agert.

trackback
1 år siden

[…] Modige Lotta slår venstrepakket tilbake […]