Hjem Nyheter Moskésjef peker ut Mossad som ansvarlig for terrorangrepet i Christchurch

Moskésjef peker ut Mossad som ansvarlig for terrorangrepet i Christchurch

2

TERROR Under en demonstrasjon på New Zealand ble Mossad utpekt som ansvarlig for terroren i Christchurch.

Ahmed Bhamji peker ut Mossad som ansvarlig for terrorangrepet i Christchurch.
Ahmed Bhamji peker ut Mossad som ansvarlig for terrorangrepet i Christchurch.

En av de øverste lederne for det muslimske samfunnet på New Zealand, Ahmed Bhamji, fortalte under en demonstrasjon mot terroren i Christchurch at alt tyder på at den israelske etterretningstjeneste Mossad lå bak angrepene.

– Jeg er ikke redd for å si at jeg anser at Mossad ligger bak det her, sa Ahmed Bhamji under demonstrasjonen som gikk under navnet «Hat rasisme, elsk Aotearoa».

Aotearoa er det opprinnelige navnet på New Zealand, før europeere bygde en sivilisasjon på øya.

Umiddelbart reagerte en hvit newzealender og ropte «Det er sant! Israel ligger bak dette!»

Videoklippet som har fått en viss spredning på sosiale medier fordømmes naturligvis av pro-sionister som «antisemittisme», men uheldig for dem har terrorangrepet i Christchurch åpent blitt hyllet av jøder:

«Denne [Brenton Tarrant] er en riktig helt», skriver en jøde som kommentar til et bilde som angivelig skal være den utpekte morderen.

«Bare drep dem alle sammen», kommenterte en annen jøde.

مرام سوسلي (Maram Susli), også kalt PartisanGirl, fra Syria, er en av Twitterbrukerne som har publisert klippet.

«Til alle dere som blir opprørt av dette og kaller det for antisemittisme: Hypotesen ville kanskje ikke vært så utbredt om ikke israelerne, i alle sosiale medier, hadde hyllet skyteepisodene i Christchurch-moskeene, og om ikke Avi Yemeni var den som ledet anklagene», skriver Susli.

Det som ytterligere har forsterket mistanken om at Mossad er innblandet i terrorangrepene er det faktum at Mossad ble avslørt for å ha en operativ spionring i nettopp Christchurch, etter jordskjelvet i februar 2011.

Mistanken diskuteres også i følgende videoklipp.

Les også:
49 drept i moskéangrep på New Zealand
New Zealand sensurerer internett etter moskéskytinger
Jødinne vil forby Motstandsbevegelsen i Sverige etter moskéangrepet på New Zealand

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Hmm.. Vi vet jo at ABB var en varm Israelvenn, og Tarrant viser i sitt manifest til nettopp ABB. Kanskje var de begge i særlig grad påvirket og trigget av jødisk propaganda, og imponert av jødenes hardhendte behandling av muslimske palestinere på Gazastripen? Israel ønsker å eliminere Amalek, som kjent. Og Amalek er alle som jødene oppfatter som sine fiender, og som deres Jehova pålegger dem å drepe, ned til den siste mann, kvinne og barn, ja til og med okser og sauer, iflg Toraen/GT.

Marius
Marius
2 år siden

Hele episoden er mildt sagt tvilsom, og for de som har sett videomaterialet som kom ut fra denne «skyteepisoden», så er det ikke vanskelig å se at det er mye her som tyder på at det hele var dårlig skuespill og ikke noe annet. Når en i tillegg vet at spesialavdelinger innen politistyrkene og militære spesialstyrker (ikke bare fra New Zealand) hadde øvelser i nettopp Christchurch i samme tidsrom og var direkte involvert i saken så er det ikke vanskelig å legge sammen 2 og 2. Når en i tillegg ser hva både myndighetene i New Zealand og en rekke… Les mer »