Hjem Nyheter Mossad bekrefter at Israel har «øyne og ører» i Iran

Mossad bekrefter at Israel har «øyne og ører» i Iran

3

ISRAEL Forbryterstaten Israels etterretningstjeneste Mossad har bekreftet at de har spioner stasjonert i Iran.

Yossi Cohen til høyre.
Yossi Cohen til høyre.

Den israelske etterretningstjenesten Mossad bekreftet under et møte med landets finansdepartement at de har personale i Iran. Ifølge etterretningstjenestens leder Yossi Cohen spionerer de aktivt i Iran og følger med på landets bevegelser. Uttalelsen kommer bare dager etter at Iran anklaget Israel for å ligge bak demonstrasjonene i landet den siste tiden.

At Mossad bekrefter etterretningsvirksomhet innenfor Irans grenser går stikk i strid med den israelske statsministeren Benjamin Netanyahus uttalelse om at landet ikke har noen operativ virksomhet i Iran. En uttalelse som løftet en rekke øyebryn i blant annet Russland da Netanyahu og den amerikanske etterretningstjenesten CIA bare måneden før annonserte at de ikke kommer til å akseptere iransk nærvær i hverken Syria eller Irak.

Kilder:
Mossad bekräftar att Israel har ”ögon och öron” i Iran
Israel has ‘eyes & ears’ on the ground in Iran — Mossad chief
CIA chief & Netanyahu threaten Iran over presence in Iraq & Syria

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
4 år siden

Hvilket sammentreff at det i Iran plutselig skulle oppstå demonstrasjoner ut av ingenting, og med den samme gamle kommunistiske knyttnevesymbolikken som blir benyttet hver gang noen ønsker «regime change».

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
4 år siden

Slike demonstrasjonar har vi vel sett før…i Syria. Déjà vú!

Simon
Simon
4 år siden

Islam ødelegger alt på sin vei, jødene (dog ikke mye bedre) klarer ihvertfall noe. Jeg foretrekker ett jødisk østen enn muslimsk østen som det er idag. Helt ærlig jeg er lei av å ta hensyn til disse religioner, jeg bor i Norge! Vi er ett kristent land. Vi har bygget vår grunnlov på kristene verdier, ikke liberalisme! Og ihvertfall ikke globalsime!!!! Raser er forskjellige, det gjør oss unik. Vern om vår arv!