Hjem Nyheter Mossad hevder at Iran samarbeider med innvandrergjenger i Sverige

Mossad hevder at Iran samarbeider med innvandrergjenger i Sverige

SIONISME Mossad hevder at Iran hyret det beryktede Foxtrot-nettverket for et angrep på Israels ambassade i Brussel. Ifølge den israelske spionorganisasjonen rekrutterer iranerne gjengkriminelle i Sverige.

«Den kurdiske reven» Rawa Majid.
Foto: Det svenske politiet

I en artikkel i jødiske Jerusalem Post kan man lese at den israelske spionorganisasjonen Mossad advarer om at Iran har rekruttert kriminelle gjenger i Europa. Selv om dette ifølge Mossad er et forsøk på å «forstyrre» sommer-OL i Paris, er det innvandrergjenger i Sverige som spesifikt utpekes.

Mossad hevder også at det beryktede innvandrernettverket Foxtrot, ledet av Rawa Majid også kalt «den kurdiske reven», sto bak et nylig granatangrep mot den israelske ambassaden i Belgia. Den rivaliserende gjengen Rumba skal også ha skutt utenfor den israelske ambassaden i Stockholm, ifølge Mossad.

Jerusalem Post skriver videre at «Mossad sier at Iran utnytter bølgen av global antisemittisme relatert til krigen i Gaza til å rekruttere en rekke nye typer midler for å utføre sine terrorangrep globalt».

Ingen bevis for koblinger mellom Iran og kriminelle innvandrergjenger i Sverige er presentert, bortsett fra det ubekreftede ryktet om at Rawa Majid ble arrestert i Iran i oktober i fjor.

Mossad, Israels nasjonale etterretningstjeneste, er ansvarlig for jødestatens etterretningsinnsamling, hemmelige operasjoner, desinformasjonskampanjer og såkalte antiterroraktiviteter, som inkluderer både sabotasje og drap. Organisasjonen, formelt kalt «HaMossad leModiʿin uleTafkidim Meyuḥadim», ble grunnlagt i 1949 og er kjent for sine angivelig effektive og kontroversielle aktiviteter.

Organisasjonen opererer over hele verden for å fremme jødisk makt og Israels interesser. I løpet av det siste halvåret har Mossad blitt spesielt kjent for sin påståtte forbindelse til koranbrenneren Salwan Momika, for å publisere bilder av israelske terrorbombinger i Gaza og for påvirkningskampanjen mot Den internasjonale krigsforbryterdomstolen i Haag.

På grunn av Mossads opplysninger har den svenske regjeringen og det hemmelige politiet Säpo innkalt til pressekonferanse i løpet av ettermiddagen, skriver Aftonbladet.