Hjem Verdensanskuelse Jødespørsmålet Møt de jødiske finansiørene bak kontrajihadismen

Møt de jødiske finansiørene bak kontrajihadismen

KONTROLLERT OPPOSISJON Hvorfor er det tilfelle at når du følger pengeflommen til så mange kontrajihadister så kommer du alltid tilbake til den samme klikken av innflytelsesrike jøder?

I over tjue år har kontrajihadismen dominert som den herskende kritikken mot muslimsk masseinnvandring i mange europeiske land, og Norge er intet unntak. Og mens treenigheten Rights, Resett og Document har vist seg å være fullstendig impotente når det kommer til å stoppe den nevnte masseinnvandringen, så har de hatt enorm suksess med å gjerde inn norsk populistisk misnøye med flerkultur, slik at den utgjør minst mulig fare for systemet.

Denne formen for avradikalisering tar mange former, som for eksempel når Resetts Helge Lurås forsøker å gjøre minoritetskvinnen Shurika Hansen og «transpersonen» Maria Zähler til frontfigurer for det respektable «ytre høyre», eller Hans Rustads «Israel-først»-fanatisme, hvilket alltid knyttes til en form for kastrert, kristen pseudo-nasjonalisme.

Men det som alltid ser ut til være det norske kontrajihadistiske økosystemets førsteprinsipp er for enhver pris å sørge for at den populistiske misnøyen de livnærer seg av aldri kritiserer hovedaktøren bak befolkningsutskiftning, flerkultur og muslimers inntog inn i vesten: nemlig global jødedom.

Dette burde ikke komme som noen overraskelse på noen med tanke på at kontrajihadismen som en ideologi aldri kunne ha oppnådd sin nåværende prominens uten de mektige jødiske finansørene som trekker i trådene bak kulissene.

Hvis du betviler sannheten i dette så ta en kikk på nettverket av organisasjoner som har finansiert korstoget til Tommy Robinson, sannsynligvis kontrajihadismens mest kjente figur.

En etterforsking utført av The Guardian avslørte de følgende aktørene:

  • Tankesmien Middle East Forum (MEF) stod for totalt 60 000 britiske pund som i stor grad gikk med til å betale for Robinsons juridiske omkostninger. MEF ble grunnlagt i 1990 av jøden Daniel Pipes.
  • Den amerikanske it-milliardæren Robert J. Shillman, også jødisk, hadde en sentral rolle i å skaffe Robinson en lukrativ stilling i det kanadiske medieselskapet Rebel Media.
  • Tankesmien Gatestone Institute, kjent for sitt nykonservative tankegods, publiserte en rekke artikler som støttet Robinson. Organisasjonen ble grunnlagt i 2008 av jøden Nina Rosenwald.
  • Tankesmien The David Horowitz Freedom Center (DHFC) støttet Robinson i en rekke artikler. Grunnleggeren, David Horowitz, er jødisk.

Geert Wilders, en kontrajihadist nesten like beryktet som Robinson, deler flere av britens velgjørere viser det seg.

I august i 2017 talte Wilders for en forsamling i Newport Beach, California, i regi av et arrangement arrangert av DHFC, ifølge ftm.eu.

I løpet av arrangementet ble Wilders flere ganger avbildet sammen med en av sine største fans, ingen andre enn Robert J. Shillman.

Shillman overførte over 200 000 amerikanske dollar til Wilders organisasjon IFAF det samme året for å betale for juridiske omkostninger. Mellom 2010 og 2011 finansierte MEF Wilders forsvar da det ble gjort forsøk på å dømme ham for hatefulle ytringer. Nina Rosenwalds Abstraction Fund donerte 533 000 amerikanske dollar til IFAF i løpet av den samme perioden. Mellom 2014 og 2016 mottok Wilders nesten 150 000 euro fra DHFC.

Geert Wilders er sterkt avholdt i det kontrajihadistiske miljøet i Norge, spesielt av Document.no som ved flere tilfeller har republisert artikler av nederlenderen.

For å oppsummere: Kontrajihadismen er en massiv jødisk distraksjon designet for å lede hvit opprørsk energi ned en blindvei og fokusere på symptomer som muslimsk kolonisering av hvite land, snarere enn den underliggende sykdommen, jødisk kontroll over vestlige institusjoner.

Mens den eldre garde blant kontrajihadistene i Norge sannsynligvis har investert for mye tid og kredibilitet i det kontrajihadistiske prosjektet til å snu nå, så vil dette forhåpentligvis belyse for de yngre blant oss hvorfor man ikke kan stole på individene involvert i denne bevegelsen.

Hvis du ikke er villig til å kritisere jødisk makt så har du ingen rett til å beklage deg over en invasjon av muslimer eller Islam.

Les også:
Kontrajihadister har hatt fritt spillerom i det offentlige rom i tiår nå – hva har de utrettet?
Se opp for counterjihad-bevegelsen!
Resetts og Documents responser til Aruna Khilanani-skandalen understreker hvor ubrukelige de er
Resett forsøker å bære staur, med bind for øynene