Hjem Nyheter Notiser Motegigant trekker skjørt etter «rasist»-anklager

Motegigant trekker skjørt etter «rasist»-anklager

4
DEL

ABSURDISTAN Den spanske kleskjeden Zara har trukket tilbake et skjørt fra sitt nettsted etter å ha mottatt en klage på motivene på klesplagget bærer likheter til en «rasist-frosk».

Det var Meagan Fredette, en frilansskribent fra Chicago, som først oppdaget frosken på skjørtet etter å ha surfet på Zaras nettsted mandag kveld. Hun skrev deretter om det grufulle funnet på Twitter.

På onsdag var skjørtet ikke lenger tilgjengelig på Zaras nettsted, og forhandleren har bekreftet at varen nå har blitt trukket tilbake fra både virkelige og virtuelle hyller.

Tegneserie frosken Pepe er ifølge ADL «rasistisk» og «nazistisk».

Tegneseriefrosken som kalles «Pepe the frog» ble i september i fjor klassifisert som et «hatsymbol» av den jødisk-amerikanske sionistorganisasjonen Anti-Defamation League (ADL). Frosken, som har vært et populært kultikon blant unge internettbrukere i en årrekke, har de siste årene blitt assosiert med politisk ukorrekt ungdomskultur på Internett og den amerikanske Alt-Right-bevegelsen.

Kilde:
Zara pulls denim skirt after ‘Pepe the Frog’ accusations

Delta i debatten

4 Innlegg på "Motegigant trekker skjørt etter «rasist»-anklager"

Bli varslet om
avatar
Sorter etter:   nyeste | eldste | flest stemmer

Hva blir det neste? Finnes der overhodet ingen grenser for dette komplette vanvidd?

Mot dumskapen kjemper angivelig selv Gudene forgjeves…la oss håpe at noen av disse dårene fortsatt kan reddes…

[…] Källor: Zara pulls denim skirt after ‘Pepe the Frog’ accusations Motegigant trekker skjørt etter «rasist»-anklager […]

Frosken er nye generasjoners versjon av dette: http://www.nullrefer.com/?http://i.imgur.com/SBM1kke.jpg Hvor de ikke finner respekt for etablert pseudovitenskap og heller ikke finner noe trygt og stabilt vitenskap å forholde seg til. Altså egosentrisk uvitenhet/umodenhet. Som går alle veier, til høyre og til venstre, men selvsagt så er det pga. motstanden til etablert samfunn og liberalt vissvass det får mest oppmerksomhet for og sammen med umodenheten så passer det dem utmerket å markere dette anti-etablerte «symbolet» som er til å sammenligne med mange andre «ansikter» som brukes til å vise forakt for det etablerte, svært ofte den etablerte kunnskapen og som svar til… Les mer »
wpDiscuz