Hjem Nasjonal kamp Aktivisme «Motstanden lever og den revolusjonære kampen fortsetter!»

«Motstanden lever og den revolusjonære kampen fortsetter!»

8

MOTSTANDSBEVEGELSEN Her kommer en oppsummering og analyse av september måned.

Da vi lanserte organisasjonens podkast Frontlinjen i våres, var den opprinnelige tanken at den hovedsaklig skulle erstatte mine månedsrapporter som ble publisert her på Frihetskamp. Hovedfokus for disse var nettopp kampen i måneden som hadde gått, samt nyheter og planer for den kommende måneden.

Dette har vi til dels oppnådd, men podkast-prosjektet har samtidig utviklet seg til å bli et ukentlig program, som i tillegg til å ta for seg kampen på Norges gater og torg, også tar for seg ideologi og mer dagsaktuelle nyheter.

Det er med andre ord ikke like fokusert, som jeg opprinnelig hadde tenkt, og behovet for en mer oppsummerende og analyserende rapport er etter min mening fortsatt der. Av den årsak vil derfor gjeninnføre rapportene fra og med nå og først ut er september måned, en fartsfylt måned med både valgkamp, nye kampanjer og ikke minst revolusjonær kamp på gater og torg.

Valgkampanjen avrundes – kampen fortsetter

Helt siden vårparten av 2018 og inn i september, har organisasjonen i Sverige, men også i deler av Norge, hatt fullt fokus på den svenske valgkampen. Aktivister fra Rede 1 bidro i Kungälv, hvor det også ble gjennomført både torgmøter og større offensiver.

 

Hva gjelder selve valgkampen, så vil jeg i likhet med Fredrik Vejdeland og Simon Lindberg, bare konstatere at den har vært utrolig fremgangsrik og lærerik. Den nordiske motstandsbevegelsen har, som planen også var, benyttet den parlamentariske arenaen til å føre frem sitt budskap – og det med stor suksess.

Valgkampen har hatt en normaliserende effekt særskilt lokalt, men også en radikaliserende effekt på folket. Over 200 personer stemte på et revolusjonært nasjonalsosialistisk parti, og det bare i lille Ludvika.

Utover dette kommer naturligvis all erfaring som organisasjonen og dens aktivister har tilegnet seg i løpet av valgkampen. Her snakker vi både organisatorisk, men også hva gjelder media. Masse erfaring som vi kan bygge videre på og dra nytte av i den fortsatte kampen.

Hva gjelder selve valgresultatet, så var dette naturligvis ikke spesielt bra, om man sammenligner med andre partier. Tar man dog i betraktning at vi som organisasjon jobbet mot alle odds ettersom vi ble kraftig motarbeidet av både systemet, løgnpressen og ikke minst bankene – så er det naturligvis helt forståelig. Og nevnte jeg forresten alle rapportene om valgjuks?

Vi hadde dog ingen større forhåpning om å nå den typen av fremgang gjennom valget – vi vet at for å seire kreves det at kampen utkjempes på alle fronter. Våre (realistiske) målsetninger om valgdeltakelsen har jeg redegjort for ovenfor, og var naturligvis propagandistiske. Således kan man bare konstatere at det var en total seier for organisasjonen.

Les også:

Kamphelg i Rede 3

Aktivistene fra Motstandsbevegelsens Rede 3 innledet september med en spektakulær offentlig banneraksjon i Bergen. I tillegg til et gigantisk banner som gjorde reklame for Motstandsbevegelsen.org, ble det også brukt røykgranat.

Aktivistene oppgav til Frihetskamp at det var god respons fra bilistene, og at flere tutet og gav «tommel opp». Aksjonen ble avrundet med en flyvebladsutdeling i Laksevåg og Nipedalen.

Allerede dagen etter var det aktivistene i full fart igjen, og denne gangen var det en offentlig aktivitet ved Øyrane torg som skulle gjennomføres. Aksjonen var svært vellykket, og hundrevis av flyveblader ble delt ut. Mange kom med positive tilbakemeldinger til aktivistene, og aksjonen ble avrundet med en flyvebladsutdeling i Arna og Åsane.

Vi oppfordrer til økonomisk boikott

Den 4. september lanserte vi kampanjen «Boikott fienden!» og innledet dermed en økonomisk boikott av folkefiendtlige selskaper, institusjoner og organisasjoner. Vi hadde allerede under lang tid praktisert en slik boikott internt i organisasjonen, men tanken bak kampanjen er å ta det hele et steg lenger.

Internt i organisasjonen har vi i lang tid oppfordret til lignende boikotter (jfr. Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen), og da i det minste av «verstingene» på listen. Nå ønsker vi dog å ta det hele et steg lenger, og oppfordrer derfor samtlige av våre sympatisører, lesere og støttespillere til å ta del av boikotten.

Listen over selskaper finnes HER og oppdateres kontinuerlig. På denne finnes alt i fra regelrette sionistiske og/eller globalistiske selskaper, som mer populistiske selskaper som støtter folkefiendtlige saker som homolobbyen, eller masseinnvandring og flerkultur.

Ny kampanje: Revolusjon – NÅ!

Den 21. september lanserte Den nordiske motstandsbevegelsens norske gren sin nye kampanje kalt «Revolusjon – NÅ!». Om kampanjen skrev jeg følgende i en artikkel publisert på Frihetskamp samme dag:

Den nordiske motstandsbevegelsens lanserer i dag en ny kampanje ved navn «Revolusjon – NÅ!». Kampanjen retter seg mot primært mot den delen av befolkningen som er patriotisk/nasjonalistisk anlagt, og har som hensikt å radikalisere, organisere og aktivere denne. Ungdommen faller også inn under denne kategorien, og mange av aksjonene vil være rettet mot å rekruttere norsk ungdom.

Kampanjens sekundære mål er å gjennom kreative aksjoner og annen aktivisme eksponere og normalisere vår organisasjon og vår politikk for den bredere befolkningen.

Den nordiske motstandsbevegelsen vil gjennom kampanjen understreke behovet av at kampen for vårt folks overlevelse og frihet skal føres på en så bred front som overhode mulig, og at radikal, kompromissløs og organisert kamp er en nødvendighet for å nå seier. Folket må organiseres i revolusjonær kamp under frihetens fane!

Vi vil tydeliggjøre at det kun er gjennom en full-skala revolusjon, av så vel folket som systemet, at vi kan løse de gigantiske problemene som vårt folk står overfor. Kun nasjonalsosialistisk revolusjon, vil frigjøre vårt folk og gjenerobre Norden!

Under kampanjens gang vil det publiseres en rekke artikler her på Frihetskamp med dette som tema. Podkasten Frontlinjen vil også omhandle dette i flere avsnitt, og vi håper også å få produsert filmer om emnet.

Kampanjen ble naturligvis også innledet med revolusjonær frihetskamp over hele Norge, i form av propaganda-offensiver og spektakulære aksjoner.

I Rede 1 gjennomførte organisasjonens aktivister hele ni ulike aksjoner den helgen. Byer som Fredrikstad, Askim, Halden, Hønefoss og Moss ble besøkt, og regelrett teppebombet med organisasjonens propaganda.

I Rede 2 besøkte organisasjonens aktivister sentrale Kristiansand og bombarderte byen med propaganda, mens i Rede 3 ble det gjennomført en spektakulær banneraktivitet med røykgranater, etterfulgt av en større propaganda-offensiv.

I øvrige landet ble det også gjennomført aktivisme, men i noe mindre skala. Dette ble det rapportert om i kamprapport-seksjonen på Frihetskamp.

Arbeidet med kampanjen har naturligvis fortsatt etter lanseringen, i form av både aktivisme, men også gjennom artikler på Frihetskamp hvor fokus er nettopp behovet av radikal og revolusjonær kamp.

Spektakulær aksjon i Rede 1 (Sverige)

Selv om denne aksjonen ikke ble gjennomført i Norge, er den likevel så bra at jeg ikke klarer å la være og fortjener all oppmerksomhet den bare kan få.

Aktivister fra svenske Rede 1 gjennomførte torsdag den 27. september en spektakulær banneraktivitet i sentrale Stockholm. Aktivistene rappellerte seg ned Kulturhusets vegger og festet en banner på bygningens fasade.

En stor tommel opp til aktivistene for å ha gjennomført månedens desidert beste og mest spektakulære aksjon!

– Ervin Kohn skal tiltales for forbrytelser mot det nordiske folk!

 

Det var i september at jødiske Ervin Kohn, forstander for Det mosaiske trossamfunn og nestleder i Antirasistisk Senter, gikk til angrep på Motstandsbevegelsen i en artikkel publisert i VG.

Angrepet ble besvart i en artikkel her på Frihetskamp. Jeg vil derfor ikke gå altfor mye inn på detaljene omkring dette her i denne rapporten, men bare anbefale alle å lese artikkelen og høre på radioavsnittet.

Likevel vil jeg passe på å understreke viktigheten av å besvare og dissekere slike angrep, særskilt når de publiseres i større aviser som VG, da de potensielt når en hel del mennesker. Løgnene og den folkefiendtlige agendaen må avsløres og belyses. Sist, men ikke minst, er det viktig at vi ikke bare er defensive, men går til motangrep:

Det man derimot med 110 prosents sikkerhet kan fastslå er at Ervin Kohn, gjennom sin maktposisjon, har handlet subversivt og folkefiendtlig i en årrekke. I det frie Norden vil han straffeforfølges for sine forbrytelser mot det nordiske folket!

– Den revolusjonære frihetskampen fortsetter!

Avslutningsvis i denne artikkelen vil jeg ta opp det faktum at vi nå, med største sannsynlighet, offisielt har blitt forbudt i Finland. Dommen fra Åbo lagsmannsrett, som behandlet ankesaken, konstaterte med det samme som Birkaland tingrett: Den nordiske motstandsbevegelsen bryter mot «god skikk» og skal forbys.

Dette var naturligvis som forventet, da vi helt siden start har sett på det hele som en «bestillingsjobb» fra det finske systemet, som allerede på forhånd hadde bestemt seg for å forby Motstandsbevegelsen. Dette gjorde de altså, gjennom å misbruke et smutthull i den finske foreningsloven, om at organisasjoner og foreninger ikke får bryte med «god skikk».

Dommen vil naturligvis bli anket til høyesterett, men hvor vi ved tingrettens domsavsigelse fikk fortsette vår virksomhet i påvente av at ankesaken skulle komme opp i en høyere rettsinnstans, er vi nå gitt 60 dager på å avslutte vår virksomhet i landet.

Det er likevel svært mange uklarheter og mange spørsmål som henger i luften, men dette er noe vi vil komme tilbake til i både artikler og radioprogrammer så fort vi vet mer.

Det man derimot kan konstatere og slå fast allerede nå, er at dette naturligvis på ingen måte betyr slutten på organisasjonens kamp i Finland. Å tro at et forbud vil stanse Den nordiske motstandsbevegelsen, er som å tro at en bøtte vann vil slukke en vulkan eller at en sandsekk vil stanse en tsunamibølge. Motstanden lever og den revolusjonære frihetskampen fortsetter!

Mørke tider venter oss, men om den eneste veien fremover går gjennom helvete, ja, da må vi bryte oss frem den veien og nedkjempe alt som stiller seg i vår vei.

Sitat fra «Håndbok for aktivister i Den nordiske motstandsbevegelsen».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

En fartfylld och hektisk period är över.
En annan tar vid.
Hell Seger!

Nordboer
Nordboer
3 år siden

Det er veldig spennende tider i vente, med tanke på Nordendagene.

Andreas Haglund Arnesen
Andreas Haglund Arnesen
3 år siden

Tiden går fort når man har det gøy er det noe som heter, føles som det var igår vi hadde 1 maj demonstrasjonene. med andre ord har vi det veldig gøy i denne organisasjonen.

Richard
3 år siden

Nydelig og spennende start på høsten.
Herlig å se at kampen fortsetter i høyt tempo som alltid.

Tom
Tom
3 år siden

Kampen fortsetter til seier eller død!
Kjekt å at måneds rapporten er tilbake. Kjekt å få et overblikk over måneden som er gått.

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Bra utført kamerater.

Sammen er vi sterke ?

Espen
Espen
3 år siden

Motstandsbevegelsen viser vei

Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

– En fantastisk utvikling!

Og som en ekstra bonus har Sjur Cuck Aaserud, norsklektor og historielærer ved Ulsrud videregående i Oslo, glimret til med en hederlig omtale i dagens Aftenposten:

«Skal historielæreren belyse historiens aktualitet og se på urforestillingen av konspirasjoner, så kan han begynne med Nordiska motståndsrörelsen og jobbe seg bakover i deres idéarv. NMR mener at sionistene militært og økonomisk okkuperer store deler av vår verden.»

https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/dd1VAo/Larer-advarer-Konspirasjonsteoriene-har-inntatt-klasserommet–Sjur-Aaserud