Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstanden øker – på alle fronter

Motstanden øker – på alle fronter

MOTSTANDSBEVEGELSEN Historisk høyt aktivitetsnivå, utgivelsen av «Vår vei», 1. mai-demonstrasjonen i Borlänge, rekordmange lesere, trakasserier fra systemet. Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge oppsummerer rekordmåneden mai.

Mai-måned

Vårmåneden mai har vært en både historisk og svært viktig måned for Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge. Med rekordmange lesere, et historisk høyt aktivitetsnivå, nye kampgrupper, hets fra fiendemedia, utgivelsen av Motstandsbevegelsens politiske manifest «Vår vei», samt økende trakassering fra systemet – kan man trygt si at vi ekspanderer på alle fronter.

demonstrationståg

«Kamp mot storfinans og folkeforrædere»

For både organisasjonens og aktivistenes vedkommende fikk mai måned på mange måter den perfekte start i og med gjennomføringen av organisasjonens 1. mai-demonstrasjon i Borlänge i Sverige. Selv om majoriteten av deltakerne var svenske medlemmer, hadde også aktivister fra både Finland og Norge tatt turen for å delta – og de som ikke deltok, satt garantert klistret til skjermen og fulgte Nordfronts eminente liverapportering.

Mye har allerede blitt sagt og skrevet om 1. mai 2016, men kan trygt konstatere at Nordens største nasjonalsosialistiske organisasjon denne dagen gjennomførte en maktdemonstrasjon av et arrangement, som ikke kan beskrives som noe annet en oppvisning i total nordisk motstand. Historie ble skrevet, og det gledet og gav inspirasjon til både lesere og sympatisører, så vel som aktivistene og lederskapet.

Artikler om demonstrasjonen i Borlänge:

Vår Vei - Front

«Vår Vei – Ny politikk for en ny tid»

For Den nordiske motstandsbevegelsens norske avdeling var det ikke bare demonstrasjonen som gjorde 1. mai til en spesiell dag. På denne dag ble også Motstandsbevegelsens politiske manifest «Vår vei – Ny politikk for en ny tid» utgitt, og kort tid etter lagt ut for salg på organisasjonens nettbutikk.

Utgivelsen av «Vår vei» er unik og historisk i både norsk og nordisk sammenheng. Unik, da manifestet utgjør et nasjonalsosialistisk politisk punktprogram som favner hele Norden. Historisk, da det er den første nasjonalsosialistiske/nasjonalistiske utgivelsen på norsk på svært mange år.

Også for Den nordiske motstandsbevegelsens vedkommende er «Vår vei» historisk, da vi for første gang nå har gjort tilgjengelig en komplett og detaljert beskrivelse og forklaring av vår nasjonalsosialistiske politikk. «Vår vei» er også viktig internt i organisasjonen, da den sammen med den kommende «Aktivisthåndboken» utgjør et fundament for politisk og ideologisk skolering av organisasjonens aktivister, medlemmer og sympatisører.

Viktigst av alt er «Vår vei» for Norden og den nordiske rasen. Dette da politikken som fremføres i den, er den eneste som kan redde begge fra en ellers uunngåelig undergang.

«Vår vei – Ny politikk for en ny tid» kan bestilles HER, og lastes ned gratis i PDF-format HER.

demonstranter

Organisatoriske fremskritt

Motstandsbevegelsen har vind i seilene for tiden, det er det ingen tvil om. I løpet av mai måned har svært mange interesserte og potensielle rekrutter tatt kontakt med organisasjonens for mer informasjon. Redene og kampgruppene har også registrert en markant økning i antall personer som har søkt om opptak som aktivister, og veldig mange har gitt organisasjonen finansielle bidrag gjennom å bli økonomiske støttemedlemmer. Flere som i lengre tid har vært prøvemedlemmer har dessuten blitt tatt opp som fullverdige aktivister.

Sist, men ikke minst, hva gjelder det organisatoriske, så har to nye kampgrupper blitt opprettet og to sjefer blitt tilsatt: Kampgruppe 302 (Egersund og omegn) og Kampgruppe 401 (Kristiansund og omegn).

EU-Holmenkollen

Aldri vært mer aktive enn nå

Landets reder og kampgrupper har i løpet av mai lagt ned en reell innsats hva gjelder kamparbeide. Aldri før har organisasjonens medlemmer vært så aktive som nå, og med over 40 gjennomførte aktiviteter ble det satt rekord. Hvor Frihetskamp tidligere publiserte én kamprapport om dagen, er dette fra og med slutten av mai endret til to om dagen. Dette for å kunne holde følge med aktivitetsnivået.

I tillegg til å trappe opp antallet aktiviteter, er også aktivismens karakter noe endret, til det mer radikale og offensive. Svært mange medlemmer har også gått fra å være anonyme, til å innta en mer offentlig rolle.

Nedenfor er et utvalg av månedens aktiviteter:

Frihetskamp - skjermdump

Frihetskamp.net

Vårt kamporgan på internett, Frihetskamp.net, har siden dets lansering ifjor kontinuerlig vokst og fått nye faste lesere. Til tross for at det i løpet av mai måned ikke ble publisert så mange artikler, da ressurser ble lagt på andre prosjekter som den kommende «Aktivisthåndboken», ble det satt rekord i antall lesere. Både hva gjelder dagsrekord, ukesrekord og månedsrekord.

Frihetskamp har dessuten fått et tilskudd i form av et naturtalent av en ny skribent, nemlig Bjørn Pedersen. Frihetskamp har nylig publisert en høyaktuell artikkel om de hvites situasjon i Sør-Afrika forfattet av Pedersen, som jeg vil anbefale alle å lese. Klikk HER for å komme til den.

Holappa-bok

Trakasserier fra systemet – hets fra fiendemedia

Både fiendemedia og systemets lakeier har denne måneden trappet opp sin hets mot organisasjonen. Den folkefiendtlige pressen har servert flere løgnaktige oppslag om organisasjonen, og kanskje mest illustrerende er vel NRKs løgnreportasje om Motstandsbevegelsen og forræderen Henrik Holappa.

Les artikler om Henrik Holappa nedenfor:

Systemets håndlangere, i form av Politiets sikkerhetstjeneste (PST) og vanlig politi, har dessuten intensivert sin trakassering av organisasjonens aktivister denne måneden. I både Rede 1, Rede 4 og i Bergen har disse bedrevet oppsøkende og trakasserende virksomhet for å «overtale» nasjonalsosialister til å forkaste sin ideologi, samt forlate organisasjonen og kampen.

Hva både fiendemedia, PST, folkeforrædere, folkefiendtlige journalister og andre ikke helt forstår, er at for oss overbeviste nasjonalsosialister og lojale aktivister i Motstandsbevegelsen, så er slike angrep som å kaste bensin på bålet. Vi blir desto mer inspirerte, aktive, dedikerte og fanatiske!

Slike handlinger er dessuten bevis på at våre fiender ser på organisasjonen som en reell trussel – en kraft å regne med og ta på alvor. Så til alle aktivister: Sterkt jobbet alle sammen, og la oss nå gjøre juni måned enda bedre!