Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen aksjonerte mot løgnpressen!

Motstandsbevegelsen aksjonerte mot løgnpressen!

AKTIVISME Den nordiske motstandsbevegelsen har denne uken aksjonert mot løgnpressen over hele landet.

Løgnpressen gjennomførte nylig en lengre hets- og svertekampanje mot Den nordiske motstandsbevegelsen. Kampanjen ble i hovedsak utført av statseide NRK, men også andre aktører, som folkeforræderen Harald Klungtveits obskure nettavis Filter Nyheter, deltok.

Hetsen bestod hovedsaklig av nettartikler og tv- og radioinnslag og dreide seg om klassiske forsøk på kartlegging og uthengning, samt svartmaling gjennom løgn, halvsannheter og desinformasjon. Alt for å bekjempe Den nordiske motstandsbevegelsen og for å forhindre organisasjonens fremgang.

Et utvalg av artiklene som ble publisert:

For å møte angrepene, svarte Frihetskamp med å publisere en rekke artikler og avsløringer om løgnpressen. Blant annet hvordan NRK hadde samarbeidet med Politiets sikkerhetstjeneste (PST) og fått utlevert opplysninger og informasjon – som de senere kunne bruke til sin trakassering av politiske dissidenter.

Les noen av artiklene om løgnpressens hets:

Aksjonerte mot løgnpressen

Som startskudd for en ukes lang aksjonskampanje mot løgnpressen, ble organisasjonens fane heist i en rekke norske byer forrige helg. Dette for å vise at motstanden lever i beste velgående og at man ikke lar seg kue av simpel hets fra fiendemedia, men at det snarere er som å kaste bensin på fanatismens bål.

LES OGSÅ: Fienden frykter nasjonalsosialistisk fanatisme!

Kampanjen mot løgnpressen bestod blant annet i å spre nye flyveblader og plakater om løgnpressen og Motstandsbevegelsens planer for folkefiendtlig media i det fremtidige frie Norden. Over hele landet ble redaksjoner, mediahus og andre folkefiendtlige institusjoner sperret av. Som eksempel kan nevnes: En drøss ulike NRK-lokaler, deriblant hovedkontoret på Marienlyst, samt Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sitt lokale i Oslo.

Nedenfor kan man se bilder fra ukens aksjoner:

Rede 1 (Østlandet):

Rede 2 (Sørlandet):

Rede 3 (Vestlandet):

Rede 4 (Midt-Norge):

Flere rapporter er på vei, og artikkelen vil kontinuerlig oppdateres!