Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen aksjonerte mot løgnpressen!

Motstandsbevegelsen aksjonerte mot løgnpressen!

0

AKTIVISME Den nordiske motstandsbevegelsen har denne uken aksjonert mot løgnpressen over hele landet.

Løgnpressen gjennomførte nylig en lengre hets- og svertekampanje mot Den nordiske motstandsbevegelsen. Kampanjen ble i hovedsak utført av statseide NRK, men også andre aktører, som folkeforræderen Harald Klungtveits obskure nettavis Filter Nyheter, deltok.

Hetsen bestod hovedsaklig av nettartikler og tv- og radioinnslag og dreide seg om klassiske forsøk på kartlegging og uthengning, samt svartmaling gjennom løgn, halvsannheter og desinformasjon. Alt for å bekjempe Den nordiske motstandsbevegelsen og for å forhindre organisasjonens fremgang.

Et utvalg av artiklene som ble publisert:

For å møte angrepene, svarte Frihetskamp med å publisere en rekke artikler og avsløringer om løgnpressen. Blant annet hvordan NRK hadde samarbeidet med Politiets sikkerhetstjeneste (PST) og fått utlevert opplysninger og informasjon – som de senere kunne bruke til sin trakassering av politiske dissidenter.

Les noen av artiklene om løgnpressens hets:

Aksjonerte mot løgnpressen

Som startskudd for en ukes lang aksjonskampanje mot løgnpressen, ble organisasjonens fane heist i en rekke norske byer forrige helg. Dette for å vise at motstanden lever i beste velgående og at man ikke lar seg kue av simpel hets fra fiendemedia, men at det snarere er som å kaste bensin på fanatismens bål.

LES OGSÅ: Fienden frykter nasjonalsosialistisk fanatisme!

Kampanjen mot løgnpressen bestod blant annet i å spre nye flyveblader og plakater om løgnpressen og Motstandsbevegelsens planer for folkefiendtlig media i det fremtidige frie Norden. Over hele landet ble redaksjoner, mediahus og andre folkefiendtlige institusjoner sperret av. Som eksempel kan nevnes: En drøss ulike NRK-lokaler, deriblant hovedkontoret på Marienlyst, samt Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sitt lokale i Oslo.

Nedenfor kan man se bilder fra ukens aksjoner:

Rede 1 (Østlandet):

Rede 2 (Sørlandet):

Rede 3 (Vestlandet):

Rede 4 (Midt-Norge):

Flere rapporter er på vei, og artikkelen vil kontinuerlig oppdateres!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg