Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Motstandsbevegelsen arrangerte Nordisk samling 2019 på Østlandet

Motstandsbevegelsen arrangerte Nordisk samling 2019 på Østlandet

24

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsen arrangerte i helgen Nordisk samling 2019, et arrangement for medlemmer og sympatisører. Her følger en kort rapport fra helgens begivenhet.

Nordisk samling 2019 er et lukket arrangement arrangert av Den nordiske motstandsbevegelsen, og er for alle medlemmer og sympatisører av bevegelsen. Fra alle kanter av Norge tok folk seg til Østlandet hvor arrangementet dette året ble holdt. Høydepunktene for helgens arrangement var blant annet et foredrag av Simon Lindberg, leder av Den nordiske motstandsbevegelsen, samt en tale av Tommy Olsen, sjef over den norske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen.

Dørene åpnet fredag kveld slik at langtveisreisende kunne ankomme og hvile før arrangementet startet lørdag morgen. Det ble bydd på kveldsmat og givende diskusjoner og samtaler i godt selskap. Ytterligere motstandsmenn ankom utover natten.

På lørdag morgen ankom de siste tilreisende lokalet. Programmet startet klokken 08:00 med felles frokost før konferansier Richard Eide ønsket alle velkommen og annonserte dagens fellesaktivitet.

Etter fellesaktiviteten var det tid for lunsj, etterfulgt av neste punkt på programmet som var en tale av Tommy Olsen. Det var en kraftfull tale som omhandlet det mislykkede kuppforsøket, hva som har hendt i ettertiden, visjoner for fremtiden, samt en oppmoding om å fortsatt kjempe på med rak rygg.

Neste mann ut var Frihetskamps sjefredaktør Martin Oppegaard som snakket om arbeidet med organisasjonens to nettsider – Frihetskamp.net og Motstandsbevegelsen.org – samt kommende prosjekter.

Deretter var det tid for å teste ut medlemmer og deres mulige potensiale. Et par utvalgte kandidater ble kalt opp på scenen der de skulle prøve seg på det å holde tale. Dagens utvalgte var Jan-Christopher Pedersen, Martin og Øystein Vaule.

Etter talene ble det satt opp salgsbord hvor Motstandsbevegelsens effekter, deriblant organisasjonens nye t-skjorte, var til salgs. Ronny Bårdsen stilte også opp med produkter fra sin nettbutikk nordenstil.no.

Middagen besto av en velsmakende gryterett og fårikål, noe deltakerne satt stort pris på, og kokkene fikk mye skryt.

På lørdags kveld var det tid for dagens neste høydepunkt, et foredrag med Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg. Lindberg åpnet med å fortelle om sitt besøk i Norge og ga Tommy Olsen skryt for å ha stått lojal og vist offervilje ved å påta seg ansvaret med å lede Norge, samt alt det arbeid han har gjort det siste halve året. Lindbergs foredrag handlet om Motstandsbevegelsens virksomhet og mål, og fikk blant annet deltakerne til virkelig å tenke etter hva de kunne gjøre for å bidra enda mer til kampen.

Etter Lindbergs foredrag var det tid for det sosiale blant bevegelsens medlemmer og sympatisører. Det ble utover kvelden dannet nye bekjentskaper og interessante samtaler fant sted.

Arrangementet var offisielt over på søndag formiddag. Konferansier avsluttet arrangementet ved å takke for oppmøtet og ønsket alle vel hjem, og på gjensyn.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
24 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-Christopher
Jan-Christopher
2 år siden

Takk for en flott helg, kamerater!

Hanne
Hanne
2 år siden

Kjempe flott.

Espen
Espen
2 år siden

Ja, angrer nå på at jeg ikke avlyste andre ting for å kunne dra på arrangementet, men men, gjort er gjort. Skal stille neste gang!

Stian
Stian
Svar til  Espen
2 år siden

Flott. Det er så givende å ta del i Organisasjonens opplegg. Enhver ekte NS må stille opp for å skjønne hva jeg mener??

Marius
Marius
2 år siden

Min ære heter troskap!
Hill Seier!

Stian
Stian
2 år siden

Leve Motstandsbevegelsen!

Andreas
Andreas
2 år siden

Alltid like givende!
Gleder meg til neste gang, kamerater.
Enn så lenge fortsetter kampen på gata – bare å komme seg ut og opplyse folket!

Øystein
Øystein
2 år siden

Jævlig langt å kjøre men alltid vell verdt det!
Skam-bra tale av Tommy!

Jeg har og en viktig setning fra Simon brent inni hodet;
«Lev livet etter kampen, ikke kampen etter livet»

Omprioriter dagene folkens!
Gi maksimal innsats mot systemet!

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Øystein
2 år siden

Helt enig!

Tord
Tord
2 år siden

Her skulle man ha vært

Øystein
Øystein
Svar til  Tord
2 år siden

Ja.

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Leve Motstandsbevegelsen!

Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Bra arrangement. Godt å se nye folk. God mat! Utrolig bra tale og foredrag og artig at det medlemmer ble testet på scenen. Håper ikke de ikke ble skremt fra å møte opp neste gang. Simon virket forresten utrolig folkelig og hyggelig, veldig positivt inntrykk.

N.S
N.S
2 år siden

Ses neste år også!
HFH!

Tom
Tom
2 år siden

Veldig hyggelig helg med inspirerende foredrag og taler. Gløden for kampen ble enda sterkere av å ha lederen på plass i Norge. Lindberg er virkelig den fødte leder som vil lede oss til seier! HILL SEIER!

Roar
Roar
2 år siden

Godt å høre at det ble en vellykket helg. Gikk dessverre glipp av det.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Veldig kjekt og møte gamle å nye kamerater.

Spennende og høre vår leder Simon Lindberg tale 🙂

Heimdal
Heimdal
2 år siden

Dette var en kanonhelg bundet i ekte nordisk folkefelleskap og et edruelig politisk arrangement med mange interessante innslag og seriøsitet. Dette finner man lite av i norden, annet enn hos Den Nordiske Motstandsbevegelsen. Nasjonalsosialister er ikke som andre nasjonalister, heller ikke «høyreekstreme» som mange blir matet til å tro av media. Nasjonalsosialisme er folkebevegelse, lære sannheten, naturens lover og kampen for vårt folks fremtid i eget land. Ikke av hat overfor andre, men av forkjærlighet til vårt eget. Seiersherrene dikterte historien og den videre skjebnen til Europa. Resultatet er lett å se. De onde vant og kontrollerer det meste av… Les mer »

Grim
2 år siden

tack för en trevlig helg!

Steinar
Steinar
2 år siden

HFH!

Heil ok Sæl!
Heil ok Sæl!
2 år siden

Stå på folkens!

Espen
Espen
2 år siden
Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
2 år siden

Takk for en fortreffelig helg kamerater! Ja Øystein jeg følger med, skal huske å produsere flere slike kopper som har kors med haker på 😀

trackback
2 år siden

[…] Les mer: Motstandsbevegelsen arrangerte Nordisk samling 2019 på Østlandet […]