Hjem Nyheter Norden Motstandsbevegelsen atter i konfrontasjon med venstreekstremister i Lund

Motstandsbevegelsen atter i konfrontasjon med venstreekstremister i Lund

4

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Motstandsbevegelsen gjennomførte en offentlig flyvebladsutdeling i svenske Lund. Da venstreekstremister forsøkte å forstyrre aktiviteten fikk de juling.

Etter at venstreekstremister hadde forsøkt å angripe en fredelig flyvebladsutdeling som Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte i Lund 1. juni – et forsøk som endte med juling for venstreekstremistene – lovet Motstandsbevegelsen å komme tilbake til byen.

På lørdag returnerte aktivistene fra Den nordiske motstandsbevegelsens svenske Rede 3 til Lund. Aktivistene hadde rolige samtaler med folk, og det var ikke før aktiviteten flyttet seg til stasjonen at noen venstreekstremister dukket opp i det hele tatt.

Etter kort tid ved stasjonen dukket venstreekstremistene opp, som umiddelbart kastet kaffe på en aktivist. Motstandsbevegelsens representanter forsvarte seg hardt. Politiet som var til stede fjernet denne gangen venstreekstremistene slik at de ikke skulle lage mere bråk, i motsetning til å angripe Motstandsbevegelsens aktivister som de vanligvis pleier å gjøre.

Én aktivist ble arrestert, men ble raskt løslatt igjen. Politiet arresterte flere venstreekstremister.

Problemer med å filmen? Trykk her for å se den på VK.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Jøss.

«Politiet som var til stede fjernet denne gangen venstreekstremistene slik at de ikke skulle lage mere bråk, i motsetning til å angripe Motstandsbevegelsens aktivister som de vanligvis pleier å gjøre». «Politiet arresterte flere venstreekstremister.»

Det var uvanlig.

Anton Ulsberg
Anton Ulsberg
Svar til  Roy Vey
3 år siden

Ja, at det er uvanlig kan man trygt si. Det er sannelig på høy tid at politiet erkjenner at det ikke er Motstandsbevegelsen som steller i stand bråk, og følgelig agerer deretter. La oss håpe fornuften også vil være rådende ved senere anledninger, og at også vårt norske politi opptrer på et sett som er egnet til å fremme tillit til etaten. Politiet skal opptre høvelig, upartisk og være helt upåvirket av hvem som skriker høyest… For at ett samfunn skal fungere til folkets beste er det tvingende nødvendig at man har høy tillit til lovens håndhever – konsekvensene av… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Høyt energinivå gutter!

Johan G
Johan G
3 år siden

Venstreekstremistene er så vant til å kunne få herje mens politiet ser en annen vei. Derfor går de like gjerne til angrep rett foran nesa på politiet. Men bra politiet her gjorde jobben sin for en gangs skyld.