Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen besøkte flerkulturell problemskole

Motstandsbevegelsen besøkte flerkulturell problemskole

13

AKTIVISME Aktivister fra Motstandsbevegelsen besøkte nylig Lorensbergaskolan i Ludvika i Sverige for å oppmuntre de svenske elvene til å stå sammen og slå tilbake mot den flerkulturelle volden som herjer på skolen.

https://www.youtube.com/watch?v=wgK4oPjU5l4

Aktivister fra svenske Rede 5 aksjonerte tidligere i uken mot Lorensbergaskolan i Ludvika etter det kom frem at skolen har prøvd å dysse ned den multikulturelle volden som herjer på skolen.

Nordfront.se omtalte saken i forrige uke, der en uskyldig svensk elev skal ha blitt overfalt på vei til skolen av et betydelig eldre familiemedlem av en utenlandsk elev som går på skolen.

I etterkant av episoden valgte skolestyrelsen å sende ut en absurd epost til foreldre der man oppfordrer foreldre å snakke med sine barn om «demokratiske verdier og likeverd».

Innslaget ble sendt i episode 3 av Studio Nordfront.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim
Kim
4 år siden

Fantastisk flott aksjon.

Dette må dere gjenta over hele landet.

Så vil lærerne aldri kjenne seg trygge

Aktivist i Motstandsbevegelsen
Aktivist i Motstandsbevegelsen
Svar til  Kim
4 år siden

Målet med aksjonen var å oppfordre utsatte og neglisjerete elever til å stå opp for seg selv og hverandre, protestere mot de uforsvarlige forholdene, samt opplyse om deres rett til selvforsvar.

Aggressiv innvandrerungdom får lærere så vel som elever, og i Norge så vel som i Sverige, til å føle seg utrygge. Vi vil stoppe utrygghet, og gjenopprette trygghet.

At lærere og rektorer ikke burde føle seg trygge på at de kan forsømme sitt ansvar uten å bli stilt til ansvar for sin ansvarsløshet, er vi helt enige i.

Micke
Micke
4 år siden

Genial aksjon !

Espen
Espen
4 år siden

Herlig aksjon!

???
???
4 år siden

supert

Johan G
Johan G
4 år siden

Håper ungdommen tar til seg budskapet. Stå sammen og ikke finne seg i å bli herset med. For man kan ta seg faen på at innvandrerne kjenner sin egen identitet og står sammen som gruppe.

Thule
Thule
4 år siden

Fantastisk! Det burde åpne øynene på enhver at elevene nærmest klamret seg til motstandsbevegelsens aktivister, og nektet å «ta avstand fra» dem når den feige rektoren og frøken Goldmann ba dem om det. De virket nærmest desperate etter at noen skulle beskytte eller stå opp for dem. Skolegården er blitt et colosseum. Minner meg om filmen «Gladiator» der Maximus blir såret på forhånd før kampen, så en feiging som aldri ville vunnet «fair and square» får overtaket. Slik er det jo for nordiske ungdommer som 24 timer i døgnet blir bombardert med propaganda for å gi dem dårlig selvfølelse, mens… Les mer »

Ansgar aryan
Ansgar aryan
4 år siden

Så utrolig bra. All heder og ære til NMB

Ola Nordmann
Ola Nordmann
4 år siden

Her komme de stolte menn fra Nordiske Motstandsbevegelsen med hjerte utenpå skjorta og stiller opp for barna… Og skolens handlinger, lyve, skjule og tar alltid de utenlandske kriminelles side… Det er ingen tvil om hvem som var barnas helter den dagen og nye sinn vil lese på Nordfront.
Ypperlig!

Vintersolverv
Vintersolverv
4 år siden

Nydelig å se, så blatant åpenbart at disse ungdommene ENDELIG føler seg sette og hørte, samt fantastisk at de får se hvor kraftløse, patetiske og latterlige de kulturmarxistiske forræderne de er nødt til å leve under, er, i møte med stolte, hvite menn. Tror NMR nettopp fikk mange fremtidige medlemmer. Herlig grasrotaktivisme. Kan ikke stresses nok hvor viktig det er at hvite menn tar vare på hvite gutter, i disse ulvetider, hvori det krigføres ettertrykkelig av rasefremmede, de jødiske mediedynastiene og overvektige, kortklipte kvinner i maktposisjoner, mot hvite hannkjønns blotte eksistens. Håper å se mer av dette.

Einar
Einar
4 år siden

Godt å se at det er tak i dere. Takk for at dere finnes! Godt å vite at noen stiller opp og bryr seg om sitt folk i disse mørke tider. Hilsen sympatisør.

NordenSkjold
NordenSkjold
4 år siden

Veldig bra.! Håper på mer av dette og tror faktisk en god del av elevene der også gjør. Fordi skolesystemet er helt sjukt.

Kanskje en grunn til at statistikkene viser at fler og fler dropper ut av skolen. Noe som er positivt.

Homeschool your kids !

NordenSkjold
NordenSkjold
4 år siden