Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen besøkte potetfestival – politiet beslagla redaksjonelt materiale

Motstandsbevegelsen besøkte potetfestival – politiet beslagla redaksjonelt materiale

2

KAMP Motstandsbevegelsens svenske Rede 2 besøkte Potetfestivalen i Allingsås, hvor politiet beslagla NTVs filmkameraer etter at en røding forsøkte å angripe aktivistene.

Det var på lørdag at Den nordiske motstandsbevegelsens svenske Rede 2 besøkte Potetfestivalen i Allingsås.

Allingsås er en liten by utenfor Göteborg, og er den svenske byen som er mest forbundet med poteten. På 1700-tallet var det Jonas Alströmer fra Allingsås som populariserte poteten som mat i Sverige.

For å feire denne mannens favorittknoll arrangeres det hvert år en potetfestival, hvor byen fylles med et marked, informasjonsbord og familieaktiviteter. I år var også Den nordiske motstandsbevegelsen tilstede.

Motstandsbevegelsens aktivister hadde plassert seg med et banner og delte flyveblader til forbipasserende. Det var god stemning og mange var nysgjerrige på organisasjonens budskap.

Plutselig kom det en røding bakfra som forsøkte å dra til seg banneret. Det klarte han imidlertid ikke; han ble i stedet gjort om til «potetmos». Til slutt kom to uniformerte og én sivilkledd politi og arresterte en av Motstandsbevegelsens aktivister.

Senere på dagen da aktiviteten var avsluttet og aktivistene var på vei bort ble de omringet av ytterligere politi som beslagla NTVs filmkameraer, hvilket er ulovlig da det er redaksjonelt materiale. En annen aktivist ble også arrestert.

Som svar på dette gjennomførte aktivistene en gående flyvebladsutdeling gjennom hele byen.

En film fra aktiviteten kan ses nedenfor:

Problemer med å se klippet? Trykk her for å se det på VK.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Oystein
Oystein
3 år siden

alltid gledelig å se offentlig aktivitet!

Robert
Robert
3 år siden

Det er fantastisk å se veltrente, unge hvite menn med rak rygg og ideologisk glød. Dette er stikk motsatt av hva vår (((evige))) fiende ønsker å se.

Kör hårt!

?