Hjem Nyheter Norge Motstandsbevegelsen besvarer løgnartikler i Dagsavisen

Motstandsbevegelsen besvarer løgnartikler i Dagsavisen

32

MOTSTANDSBEVEGELSEN Motstandsbevegelsen har besvart løgnartiklene som Dagsavisen publiserte i forbindelse med åpningen av Oslo Pride.

 

Det var på lørdag at Dagsavisen i anledning åpningen av homofestivalen Oslo Pride publiserte to hetsende løgnartikler om Den nordiske motstandsbevegelsen.

Den selverklærte «nymarxisten» Bernt Erik Pedersen forfattet artiklene som hevdet at Motstandsbevegelsen kartlegger HLBTP-personer og har utnevnt homolobbyen til organisasjonens hovedfiende. Begge artiklene har kommentarer og intervjuer fra rabiate homolobbyister, antirasister og andre motstandere av Motstandsbevegelsen.

I en kommentar søndag besvarer Haakon Forwald løgnartiklene. Forwald skriver at den såkalte journalisten ikke har kontaktet organisasjonen slik at den kan svare på løgnene – men at derimot et medlem fra riksledelsen har blitt forsøkt kontaktet privat.

Om påstanden at Den nordiske motstandsbevegelsen kartlegger homolobbyister og deltakere på homoparader skriver Forwald:

Påstanden er noe vi har dementert tidligere en rekke ganger, men som aktivt brukes av både systemet, løgnmedia, homobevegelsen og andre meningsmotstandere for å svartmale Motstandsbevegelsen, men sikkert også for å skaffe økte statlige økonomiske bidrag til homobevegelsen og antirasistisk virksomhet, samt for å legitimere det påståtte behovet av homoparader og organisasjoner som FRI, Skeiv ungdom, Antirasistisk senter osv.

Så for ordens skyld, selv om det føles som en evig repetisjon, la meg klargjøre: Det stemmer at journalister fra nettavisen Frihetskamp har vært tilstede på enkelte pride-parader, i likhet med annen media. Men hvor løgnmedias intensjon er å hylle og promotere homolobbyen og deres agenda, har Frihetskamps journalister vært tilstede for å dokumentere, kritisk granske og ikke minste rette søkelyset mot slikt som løgnpressen ofte feier under teppet.

Forwald oppsummerer kommentaren med å si at Den nordiske motstandsbevegelsen naturligvis bekjemper homolobbyen. Det er imidlertid ikke gjennom «kartlegging», men gjennom «propaganda, aktivisme, aksjoner, demonstrasjoner, folkeopplysning og ikke minst organisasjonsbygging».

Hele kommentaren kan leses på Motstandsbevegelsen.org.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
32 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Robert
Robert
3 år siden

Snakk om selvopptatte narsissister. Samme stråmannsargumentasjon blir brukt år etter år. Forøvrig interessant hvordan mennesker i disse miljøene ofte tilhører politiske partier som jobber for økt innvandring fra ikke-vestlige land, men tilsynelatende ikke forstår at ved en eventuell ikke-hvit overtagelse av Europa, så er deres «homofile rettigheter» en saga blott. Her har vi en påstått marginalisert og utsatt gruppe individer, som får mer og mer oppmerksomhet for hvert år som går, internasjonale foretak forandrer sine logotyper, media pumper ut den ene hyllningsartikkelen etter den andre, det skal arrangeres demonstrasjoner i samtlige norske byer og tettsteder og alle SKAL vi feire… Les mer »

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Robert
3 år siden

Bedre å være ansvarsfull «nazist», enn selvopptatt narsissist 🙂

N.S
N.S
3 år siden

Som nasjonalsosialist blir jeg kartlagt og uthengt av mine meningsmotstandere. Og i motsetning til disse sutreunger så har jeg bevis for at det stemmer 🙂

Muh…

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  N.S
3 år siden

samme her

Asgaut
Asgaut
Svar til  Kim Larsen
3 år siden

En del av dere har kanskje en «mappe» hos PST også, for å si det på den måten…

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Asgaut
3 år siden

Klart vi har.
Vi är i opposition.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Tommy Nyberg
3 år siden

I opposisjon for en samfunnsomveltning med fredelige midler der folk skal stemme nasjonalsosialistene fram til makt i frie valg? Eller ser du for deg en væpna revolusjon, slik kommunistene i sin tid anså som nødvendig for at de noen gang skulle kunne komme til makten her i landet? Og la oss si, som et tankeeksperiment, at nasjonalsosialistene kommer til makten i Norge. Går dere da med på at det videre skal avholdes frie valg, slik at folket kan kaste makthavere de er misfornøyde med. Eller går dere for modellen til rikskansleren som kom til makten i Tyskland på 30-tallet, da… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Asgaut
3 år siden

Og en del av dere har vel en mappe i strafferegisteret over seksualforbrytelser mot barn, for å si det på den måten, Asgaut?

Dr.Phil
Dr.Phil
3 år siden

Visst faen anser jeg denne politiske regnbuesekten som en trussel mot et sunt samfunn. Deres agenda er horribel og ondskapsfull, og må absolutt bekjempes med nebb og klør!

Det betyr da ikke at kampen er mot homofile som individer, såfremt de ikke støtter regnbuesekten og kulturmarxisme.

https://imgur.com/a/Q0mgNlz

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Forwald skal ha ros for sindighet, klarhet og god argumentasjon. Å bekjempe/nedkjempe homolobbyen, med alle LOVLIGE midler, samt informative opplysningskampanjer, det er veien å gå. Ikke la reddharene og løgnsprederne beholde definisjonsmakt og narrativ! Idag er det så PK som det går an å «stå frem» som seksuell avviker i Norge, og en blir omfavnet og hyllet i alle MSM; NRK, TV2, VG, Dbl, Aftenposten, Nettavisen, osv.

Dr.Phil
Dr.Phil
3 år siden

Ledere for denne regnbuesekten er mildt sagt forstyrra individer som forsøker å presse på med sin politikk overalt i samfunnet. Og nåde dem som ikke tar imot deres politiske flagg og vaier dette for full stang, …da blir de hysterisk aggressive, disse tolerante aktivister. Ja, da blir det lynsjestemning og enhver som ikke har knelt foran dem skal lynsjes i kjærlighetens navn.

https://www.bitchute.com/playlist/kw0fNccJbw73/

It`s a clown world!

Roar
Roar
3 år siden

«Voldelige nazister» sier de. Om det å konfrontere og irettesette venstreekstremistenes angrep anses som å være spesielt voldelig, så greit. Kun en idiot lar seg overkjøre! Huff da, de føler seg kartlagt. Vips så ble de offer igjen, og da skal det spilles på folkets føleri. Men om de er så fryktelig redd for å bli kartlagt, så er vel det å selv stå frem i media med bilde og navn ikke å anbefale? Om de er så fryktelig redd for å bli kartlagt så burde de vel heller ikke marsjere offentlig under en slik fane? Om de er så… Les mer »

Asgaut
Asgaut
Svar til  Roar
3 år siden

Nasjonalsosialister og alle andre bør egentlig være glad for alle lhbt-ere som står fram. Muligens en brannfakkel, men jeg tror menn som lever heterofilt, fordi de av ulike grunner oppfatter det som for skambelagt å komme ut av skapet, på sikt har en mye større sjanse for å gå etter unge gutter enn hva åpne homoer har.

Nordboer
Nordboer
Svar til  Asgaut
3 år siden

Mener du også at pedoer burde få barne-dukker å forgripe seg på?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Asgaut
3 år siden

Första gången du drar parallellen mellan homofili och pedofili.
Men du menar alltså att en undertryckt homosexualitet leder ofta till pedofili? Kan en man inte ligga med en man så dras han till barn?
Det är så jag tolkar ditt inlägg.

Espen
Espen
Svar til  Tommy Nyberg
3 år siden

Tullingen har jo tidligere også vist seg å ikke være langt unna pedofil i sine utsagn. Minnes han antydet i en kommentar at det nå var blitt så vanskelig å bestille barne sex-dukker, at det liksom skulle være noe negativt. Dette var i en diskusjon der det ifølge han var blitt mindre pedofili nå enn tidligere. Pjuk!

Asgaut
Asgaut
Svar til  Tommy Nyberg
3 år siden

Mener ganske sikkert jeg tidligere har poengtert at seksuelle overgrep mot barn begås av både heterofile og homofile. Her inne synes jeg det er et stort fokus på overgrep av mindreårige gutter begått av menn, og man ønsker helst å linke det opp mot homofile generelt, selv om det måtte være aldri så feilaktig. Litt bekymringsfullt at seksuelle overgrep av mindreårige jenter begått av menn, synes å ha lite fokus her inne. Seksuelle overgrep mot mindreårige er galt uavhengig av gjerningspersonens seksuelle orientering. Det burde alle kunne være enige om. Punktum. I noen tilfeller tror jeg nok at undertrykt homofili… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Asgaut
3 år siden

«Mener ganske sikkert jeg tidligere har poengtert at seksuelle overgrep mot barn begås av både heterofile og homofile. Her inne synes jeg det er et stort fokus på overgrep av mindreårige gutter begått av menn, og man ønsker helst å linke det opp mot homofile generelt, selv om det måtte være aldri så feilaktig. Litt bekymringsfullt at seksuelle overgrep av mindreårige jenter begått av menn, synes å ha lite fokus her inne.» Du får använda dig av sökmotoren längst upp till höger och du kommer att finna artiklar om pedofila övergrepp både mot pojkar och flickor, övergrepp utförda av både… Les mer »

Asgaut
Asgaut
Svar til  Tommy Nyberg
3 år siden

Dersom man føler det for skambelagt å stå fram som homofil, tror jeg nok det vil være lettere å ta de seksuelle følelsene sine ut på sårbare grupper som barn (lette å true til taushet eller overbevise dem om at de selv ba om det). Eller det er lettere å ta følelsene sine ut på enslige mindreårige (ikke under seksuelle lavalder) asylsøkere. I disse dager blir en tidligere statsråd og fylkesmann stilt for retten i Troms. I forrige uke forklarte han hvor mye skam det var knyttet til det å være homofil da han var yngre. Ifølge en av de… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Asgaut
3 år siden

På sig själv känner man andra heter det.
Solklart att du har en pedofil dragning.
Förstår att det är väldigt obekvämt för dig att vi belyser de sidor av homolobbyn som propagandisterna i msm sällan eller aldrig belyser.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Tommy Nyberg
3 år siden

«Solklart att du har en pedofil dragning.»

Synd at du faller for fristelsen til å senke deg selv ned på dette debattnivået, Tommy. Jeg trodde egentlig bedre om deg.

Johan G
Johan G
Svar til  Asgaut
3 år siden

Nei Asgaut. Det stemmer overhodet ikke at det har blitt mer tabu, stigma og strengere idag når det kommer til pedofili.

Tvert om!!!, …takket være homolobbyens normalisering av pedofile og pedofili!

https://www.bitchute.com/video/7bhSwWwvHUY9/
https://imgur.com/a/Q0mgNlz

Videre:

Det er nok mer relevant å snakke om hvem, og under hvilken fane de går, disse som faktisk går i spissen for normalisering av pedofili. Det både historisk og nåtid. Og det kjære Asgaut, er homofile/bifile pedofile, idag under regnbuens flagg!

Martin
Martin
3 år siden

Når disse ormene sier at folk er redde for å bli med i LHBT-demonstrasjoner, så er realiteten heller den at det er folk som frykter å bli med i våre demonstrasjoner og andre aktiviteter i frykt for å bli kartlagt og hengt ut!
Deres giftige løgner er då forvrengt at det er til å få bakoversveis av..

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Det er vel heller motsatt, altså at kulturmarxister kartlegger og henger ut nasjonalsinnede.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Roy Vey
3 år siden

Nettopp

Espen
Espen
3 år siden

Og plutselig fikk alle i Norge forbud mot å ta bilde av deres freak-parade, fordi de stakkarslige føler seg jo så redd foran kamera. 🙂

Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
3 år siden

Huff å huff *Blåse på*. Tenk noe så forferdelig som å bli hengt ut å kartlagt i et fritt og demokratisk samfunn. Jeg trodde det bare var fæle nazister man kunne gjøre det med ?

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Ronny Bårdsen
3 år siden

Hvor har hun det fra? At vi skal ha pekt ut dem som HOVEDfiende?
Er alt man føler synonymt med sannhet i dette bakvendtland?

Asgaut
Asgaut
Svar til  Kim Andreassen
3 år siden

Nei, hvor kan hun ha det fra, Kim Andreassen. Kan det være fra det evinnelige maset fra nasjonalsosialister om denne forferdelige homolobbyen, at den skal knuses, at seksuelle overgrep mot barn er homoenes feil, for det er da vel viden kjent at alle homoer er pedoer også. Eller? (Ironifilter)

Johan G
Johan G
Svar til  Asgaut
3 år siden

Det er riktig at man anser denne politiske lobbyen for å være en fiende, men hallo…hovedfiende? Hva sier den jødiske elite om å bli satt på andreplass av homolobbyen? Ja, tror jeg allerede kan høre noe ynking og klaging der borte i JWC. Så du har virkelig fått med deg nå at vår motstand retter seg mot homolobbyen (de ulike organisasjoner og ledende skikkelser som går i spissen for kulturmarxismen) og ikke homofile som individer? Bra Asgaut, du må være over gjenomsnittet observant til å være homofil. (Ironifilter) Men ja Asgaut, det er tydelige og klare koblinger mellom homolobbyen og… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Innvandring skal de ha. Men tror de virkelig at de får gå halvnakne i gatene om muslimene tar over..tenk igjen hehehe

Dr.Phil
Dr.Phil
3 år siden

Homolobbyen har tydelige og klare koblinger til pedofili, og det i hele sin historie! De grunnleggere, ledere, aktivister, eller tilhengere av denne homolobbyen, har åpent forsvart og forsøkt å normalisere nettopp pedofili. Flere har vært tilknyttet pedofile interesseorganisasjoner, og tilogmed dømt for nettopp pedofili! Dessverre har noen latt seg lure av dette sirkuset med farger, ballonger og tale om «love is love». De tror det kun handler om homofiles rettigheter til å være homofil, «de må jo få lov til å være homo», …men dette var nå en rett de allerede hadde FØR dette sirkuset startet! Folk har latt seg… Les mer »