Hjem Nyheter Norge Motstandsbevegelsen besvarer løgnartikler i Dagsavisen

Motstandsbevegelsen besvarer løgnartikler i Dagsavisen

MOTSTANDSBEVEGELSEN Motstandsbevegelsen har besvart løgnartiklene som Dagsavisen publiserte i forbindelse med åpningen av Oslo Pride.

 

Det var på lørdag at Dagsavisen i anledning åpningen av homofestivalen Oslo Pride publiserte to hetsende løgnartikler om Den nordiske motstandsbevegelsen.

Den selverklærte «nymarxisten» Bernt Erik Pedersen forfattet artiklene som hevdet at Motstandsbevegelsen kartlegger HLBTP-personer og har utnevnt homolobbyen til organisasjonens hovedfiende. Begge artiklene har kommentarer og intervjuer fra rabiate homolobbyister, antirasister og andre motstandere av Motstandsbevegelsen.

I en kommentar søndag besvarer Haakon Forwald løgnartiklene. Forwald skriver at den såkalte journalisten ikke har kontaktet organisasjonen slik at den kan svare på løgnene – men at derimot et medlem fra riksledelsen har blitt forsøkt kontaktet privat.

Om påstanden at Den nordiske motstandsbevegelsen kartlegger homolobbyister og deltakere på homoparader skriver Forwald:

Påstanden er noe vi har dementert tidligere en rekke ganger, men som aktivt brukes av både systemet, løgnmedia, homobevegelsen og andre meningsmotstandere for å svartmale Motstandsbevegelsen, men sikkert også for å skaffe økte statlige økonomiske bidrag til homobevegelsen og antirasistisk virksomhet, samt for å legitimere det påståtte behovet av homoparader og organisasjoner som FRI, Skeiv ungdom, Antirasistisk senter osv.

Så for ordens skyld, selv om det føles som en evig repetisjon, la meg klargjøre: Det stemmer at journalister fra nettavisen Frihetskamp har vært tilstede på enkelte pride-parader, i likhet med annen media. Men hvor løgnmedias intensjon er å hylle og promotere homolobbyen og deres agenda, har Frihetskamps journalister vært tilstede for å dokumentere, kritisk granske og ikke minste rette søkelyset mot slikt som løgnpressen ofte feier under teppet.

Forwald oppsummerer kommentaren med å si at Den nordiske motstandsbevegelsen naturligvis bekjemper homolobbyen. Det er imidlertid ikke gjennom «kartlegging», men gjennom «propaganda, aktivisme, aksjoner, demonstrasjoner, folkeopplysning og ikke minst organisasjonsbygging».

Hele kommentaren kan leses på Motstandsbevegelsen.org.