Hjem Artikler Motstandsbevegelsen deltok på videokonferanse om situasjonen i Syria

Motstandsbevegelsen deltok på videokonferanse om situasjonen i Syria

5

IDEOLOGI Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg deler sine tanker om sin deltakelse i videokonferansen «State of the conflict in Syria» og Motstandsbevegelsens geopolitiske posisjon.

Lørdag 20. mars deltok jeg i en direktesendt videokonferanse om temaet «Tilstanden på konflikten i Syra» sammen med den britiske nasjonalisten Mark Collett (Patriotic Alternative), franskmannen Daniel Conversano (Les Braves) og Tarek al Ahmad fra det syriske sosialnasjonalistiske partiet SSNP. Initiativtaker til konferansen var den nederlandske tenketanken Erkenbrand.

Under konferansen ble det stilt spørsmål til al Ahmad av Collet om blant annet SSNP, krigen i Syria, Israels innblanding, Putin og Trump og den nåværende situasjonen i landet. Disse spørsmålene vekslet med at Collet selv fortalte om sitt syn på saker og spurte meg og Conversano om våres, samt om situasjonen i Storbritannia, Frankrike og Sverige i dag.

Dessverre er infrastrukturen i Syria mangelfull etter krigens skader og derfor var kvaliteten iblant dårlig når det kommer til al Ahmads kommunikasjon. Tross dette ble en hel del veldig interessante spørsmål besvart og stort fokus havnet naturligvis på sionismen, globalismen og masseinnvandringen av blant annet syrere til de tre europeiske landene – en invasjon som har blitt orkestrert gjennom USA/Israels konflikter med Syria.

Syria har blitt bombet av samme krefter som jobber for biologisk utryddelse av det nordiske folket.

Noen som ikke er innsatt i Motstandsbevegelsens ideologiske grunnlag og våre geopolitiske ståsteder synes kanskje det er rart eller rent utrivelig at vi på denne måten velger å samarbeide med en ikke-europeisk organisasjon. Sannheten er dog at vi ikke overhode har noe imot individer av fremmed rasetilhørighet kun på grunn av deres opphav. Det vi er motstandere til er fenomenet masseinnvandring da den truer vår egen nasjon og vi er fiendtlige til de rasefremmede som velger å motarbeide oss eller forgripe seg på vårt folk.

Angående rasefremmede som befinner seg i sine opphavsland og der kjemper for å befri disse, så har vi – tvert imot – den største respekt for disse. Vi deler også en felles fiende i form av den selvutnevnte eliten som i dag styrer verden.

Det er samme krefter som påtvinger vårt folk i Norden masseinnvandring og på alle måter driver lobbyvirksomhet for kulturmarxismen og destabiliserer Midtøsten. De jobber globalt og utenfor nasjonsgrenser for et mål hvor disse skal avskaffes.

Vi mener at verdenspolitiet USA burde holde sine fingre borte fra andre land og i stedet respektere deres egne valg og at de løser eventuelle problemer selv. Fred i Midtøsten og verden er ønskelig både for at andre folk skal slippe unødvendig lidelse og for at det som sagt fører til flyktningstrømmer som tar seg til Europa og Norden.

Samarbeid med ikke-europeiske nasjonale organisasjoner er således ikke bare mulig, men til og med ønskelig – antagelig rent nødvendig, for at vi skal kunne befri Norden og holde den nye nasjonen suveren.

Syriske sosialnasjonalister demonstrerer.

Vi deler ikke alle meninger med hverandre og hverken jeg eller Motstandsbevegelsen står bak alt som ytres av de andre deltakerne i videokonferansen, men vi står 100% forente om viljen til å bevare våre respektive folk og at disse skal kunne leve i frie og selvstendige nasjonalstater.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Likte ikke Daniel. Hvorfor rømme til et annet land? Og hvorfor oppmuntre til å stemme på noe som åpenbart er sionistisk?

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Europeere og arabere har felles interesser i nasjonalisme. Dagens internasjonale sionistregime forsøker febrilsk å hindre massene fra å skjønne dette.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Hører til tider enkelte nasjonalister som stiller spørsmål ved hvorfor vi skal bry oss om hva som skjer utenfor Norges grenser. De har åpenbart ikke forstått at globalisme er et globalt problem og at Norge i dag kun er et lydrike hvor våre politikere, når det kommer til de store spørsmål, handler etter direktiv fra en fremmed elite. Det er jo klart at om man skal bekjempe en makt som har befestet store deler av verden så er man fullstendig avhengig av et internasjonalt samarbeid.

Arier
Arier
1 år siden

Felles front mot jødemakt/globalisme. Så lenge muslimer og hvite kristne forholder seg passive vil den jødiske aggresjonen mot Midtøsten fortsette og deres invasjon også fortsette. Vi må stå sammen mot de felles fiende og handle. Alle svikere enten de hisser til krig eller importerer folk til krig mot oss må stoppes med alle midler. Det er kun når vi reiser oss sammen mot jødene og jødelakeiene at vi kan oppnå frihet og overleve som folk og rase. Dette bør være noe vi jobber for å oppnå. Også muslimer i Norge er forpliktet til til å stoppe den internasjonale jødedommen/sionismen som… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Tøft, denne gleder jeg meg til og se.