Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen demonstrerer i Åbo 18. august!

Motstandsbevegelsen demonstrerer i Åbo 18. august!

1

DEMONSTRASJON Den 18. august vil Den nordiske motstandsbevegelsen arrangere en demonstrasjon i Åbo i forbindelse med at forbudsrettergangen mot organisasjonens finske gren skal avholdes.

Foto fra demonstrasjonen i Finland 21. oktober 2017.
Foto fra demonstrasjonen i Finland 21. oktober 2017.

Den nordiske motstandsbevegelsen vil den 18. august arrangere en demonstrasjon i Åbo. Som mange kanskje allerede vet kommer det politiserte politiet til å fortsette sin kenguruprosess mot vår bevegelses friheter. Forhandlingene i tingretten ble tidligere holdt i Tammerfors.

Hensikten med demonstrasjonen er å protestere mot avviklingen av ytringsfriheten i Finland. Etablissementet forsøker å skremme folk til stillhet med tiltale om tankekriminalitet og orwellsk «hets»-retorikk. Samtidig forsøker de å etablere flerkultur som den offisielle statsideologien som ingen skal tillates utfordre.

Demonstrasjonen vil være en offentlig manifestasjon av vår motstand mot den nevnte utviklingen og forsøket på å forby vår bevegelse. Vi skal vise at nasjonalistiske aktivister ikke kan tystes med skremselstaktikk og at den finske motstanden kommer til å fortsette uansett hva.

Demonstrasjonen finner sted i Åbo lørdag 18. august. Vi inviterer alle nasjonalister til å tilslutte seg våre rekker og vise sin støtte til Motstandsbevegelsen.

I følge forskjellige opplysninger vil det også arrangeres andre nasjonalistiske arrangementer i løpet av dagen da det er ett år siden Finlands først flerkulturelle terrorangrep fant sted, i Åbo. Terroren er en av de direkte konsekvensene av den nåværende innvandringspolitikken. Gjerningsmannen var en asylsøker som knivstakk forbipasserende til døds i sentrum av byen.

Det er grotesk at vi tvinges til økt og mer brutal innvandrervold samtidig som myndighetene har bestemt seg for å stadig mer innskrenke finske nasjonalisters friheter. Datoen har blitt et symbol for disse absurde lovene.

Kansallinen Vastarinta vil slippe ytterligere informasjon om demonstrasjonen senere. Vi ses i Åbo 18. august 2018!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
3 år siden

[…] DEMONSTRASJON I går overleverte representanter fra Den nordiske motstandsbevegelsen en søknad til politiet om å arrangere en demonstrasjon i Stockholm lørdag 25. august, bare en uke etter demonstrasjonen i Åbo. […]