Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen demonstrerte mot Sveriges håndtering av koronakrisen

Motstandsbevegelsen demonstrerte mot Sveriges håndtering av koronakrisen

MOTSTANDSBEVEGELSEN I dag krevde Den nordiske motstandsbevegelsen den svenske regjeringens avgang etter deres inkompetente håndtering av den pågående koronakrisen. Tale ble holdt utenfor riksdagen og Nordfront TV var på plass og direktesendte.

Aksjonen ble gjennomført ved 11-tiden lørdag formiddag og Jimmy Thunlind talte.

– Vi i Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomfører denne manifestasjonen for å kreve regjeringens avgang, innledet Thunlind sin tale og fortsatte med å kritisere den svenske regjeringens håndtering av koronaviruset:

– Selv om vi enda ikke kan vite nøyaktig hvor omfattende det vil bli eller alle nøyaktige årsaker til epidemien, så vet vi at Sveriges beredskap har vist seg dårlig. Vi vet at de styrende driter i folket og dette er alvorlig i seg selv.

Thunlind kritiserte Socialdemokraterna for å være korrupte og nepotistiske og at dette har blitt forverret under Stefan Löfvens ledelse. Den sosialdemokratiske regjeringens vanstyre av landet har rammet folket sterkt, mente Thunlind.

– Det er folket som har fått lide kaoset i helsevesenet. Det er folket som har fått lide anarkiet i skolene, mangelen på hjem og den lysende grove kriminaliteten som masseinnvandringen har skapet. Og nå ser vi det dessuten i den pågående koronapandemien. Regjeringen tier og de mørklegger at det er på grunn av den sinnssyke masseinnvandringen at helsevesenet og andre samfunnsfunksjoner allerede går på kne og allerede har kollapset før denne pandemien har begynt.

Talen ble avsluttet med at Thunlind oppfordret folket til å støtte Den nordiske motstandsbevegelsen.

Problemer med å se klippet? Trykk her for å se det på VK.