Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen demonstrerte mot Sveriges håndtering av koronakrisen

Motstandsbevegelsen demonstrerte mot Sveriges håndtering av koronakrisen

3

MOTSTANDSBEVEGELSEN I dag krevde Den nordiske motstandsbevegelsen den svenske regjeringens avgang etter deres inkompetente håndtering av den pågående koronakrisen. Tale ble holdt utenfor riksdagen og Nordfront TV var på plass og direktesendte.

Aksjonen ble gjennomført ved 11-tiden lørdag formiddag og Jimmy Thunlind talte.

– Vi i Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomfører denne manifestasjonen for å kreve regjeringens avgang, innledet Thunlind sin tale og fortsatte med å kritisere den svenske regjeringens håndtering av koronaviruset:

– Selv om vi enda ikke kan vite nøyaktig hvor omfattende det vil bli eller alle nøyaktige årsaker til epidemien, så vet vi at Sveriges beredskap har vist seg dårlig. Vi vet at de styrende driter i folket og dette er alvorlig i seg selv.

Thunlind kritiserte Socialdemokraterna for å være korrupte og nepotistiske og at dette har blitt forverret under Stefan Löfvens ledelse. Den sosialdemokratiske regjeringens vanstyre av landet har rammet folket sterkt, mente Thunlind.

– Det er folket som har fått lide kaoset i helsevesenet. Det er folket som har fått lide anarkiet i skolene, mangelen på hjem og den lysende grove kriminaliteten som masseinnvandringen har skapet. Og nå ser vi det dessuten i den pågående koronapandemien. Regjeringen tier og de mørklegger at det er på grunn av den sinnssyke masseinnvandringen at helsevesenet og andre samfunnsfunksjoner allerede går på kne og allerede har kollapset før denne pandemien har begynt.

Talen ble avsluttet med at Thunlind oppfordret folket til å støtte Den nordiske motstandsbevegelsen.

Problemer med å se klippet? Trykk her for å se det på VK.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Problemet med de nordiske landenes håndtering av smittesituasjonen er at vi har kjærringer og feminserte menn som ledere og som i beste hønemorstil formaner og ber befolkningen om å vaske hendene, unngå nærkontakt, ikke spytte eller hoste, og helst holde seg innendørs. Så skal alt gå så bra! Nei, se til Kina, som med drastiske tiltak har fått kontroll, fordi makthaverne – uansett om de er kommunister – skjønner alvoret og med tvang iverksetter livreddende tiltak, med hard hånd. Og oppnår resultater.

Hanne
Hanne
3 år siden

Får ikke sett med lyd på?

trackback
3 år siden

[…] på masseinnvandringen. De som er mer interessert i disse aspektene anbefaler jeg å lytte til Jimmy Thunlinds tale i Stockholm lørdag […]