Hjem Nasjonal kamp Aktivisme “Motstandsbevegelsen dominerte!” – Rapport fra aksjonshelgen

“Motstandsbevegelsen dominerte!” – Rapport fra aksjonshelgen

MOTSTANDSBEVEGELSEN Her kommer rapporten fra Motstandsbevegelsens nasjonalsosialistiske aksjonshelg.

Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte i helgen en nasjonalsosialistisk aksjonshelg, og inviterte også dere lesere til å delta. Aksjonshelgen var et tilsvar til folkeforrædernes «antirasistiske aksjonshelg» som ble arrangert på initiativ fra kommunistpartiet Rødt.

– I tradisjonen tro skal jo fødselsdagen til Adolf Hitler markeres på fredag, men med tanke på forræderpolitikernes aksjonsdag så tenker vi i Motstandsbevegelsen å kontre med å arrangere en «Nasjonalsosialistisk aksjonshelg», uttalte Forwald til Frihetskamp før helgen.

Etter helgen har det kommet inn langt over 50 rapporter fra over hele Norge, og både systemet og løgnpressen har gått bananas. Statistikken for Frihetskamp og Motstandsbevegelsen.org har gått i været, og veldig mange har tatt kontakt med organisasjonen for å gi sin støtte eller søke om medlemskap. Vi kan uansett konstatere at aksjonshelgen var en gigantisk suksess hvor Motstandsbevegelsen totalt dominerte!

Nedenfor er et utvalg av aksjonene som ble gjennomført. Visse rapporter er ikke med i artikkelen, da de inneholdt for dårlige bilder eller rett og slett manglet bilder. Artikkelen vil bli oppdatert senere, ettersom rapportene fortsetter å tikke inn!

Spydeberg

Arendal

Asker

Askim

Bergen

Drammen

Drøbak

Fredrikstad

Hønefoss

Knapstad

Tomter

Elvestad

Mysen

Klemetsrud

Klepp

Kristiansund

Larvik

Ljan

Moss

Rena-Elverum

Sarpsborg

Skien

Tønsberg

Vennesla