Hjem Artikler «Motstandsbevegelsen er viktig og nødvendig!»

«Motstandsbevegelsen er viktig og nødvendig!»

INTERVJU Frihetskamp har intervjuet den amerikanske bloggeren Ayla, også bedre kjent som Wife With A Purpose, om feminismens ødeleggende kraft på samfunnet og kjernefamilien, kvinner i kampen, og hennes syn på Motstandsbevegelsen.

Kan du fortelle kort om deg selv og din bakgrunn, samt hvordan du ble involvert i politisk aktivisme og hva du blogger om?

– Jeg heter Ayla og jeg er en kristen seksbarnsmor. Jeg vokste opp i den svært liberale byen Las Vegas og jeg har en master-utdannelse fra universitet i San Francisco. Da jeg var yngre var jeg en svært overbevisst liberal person. Min mor oppdro meg til å praktisere det jeg tror på så jeg har egentlig alltid vært veldig politisk aktiv helt siden jeg var ung.

Selv etter at jeg som ung voksen endret mitt politiske standpunkt, var det naturlig at jeg skulle fortsette å la min røst bli hørt. Jeg blogger for det meste om emner som tradisjonelt familieliv og tradisjonelle verdier, vår europeiske kulturarv, kristendom og selvsagt det pågående folkemordet på hvite. Jeg er svært aktiv på sosiale medier der jeg sprer budskapet til tusenvis av mennesker og jeg reiser også på forskjellige arrangementer og holder foredrag på konferanser.

Du er selv mormoner og kristendom er en viktig del av livet ditt. Hva er ditt syn på moderne kristendom og andre religioner som islam og jødedom?

– Jeg vokste opp i et kristent hjem, men vi gikk aldri til kirken regelmessig. Da jeg begynte på universitet ble jeg interessert i åsatru fordi jeg ønsket å lære meg om tradisjonene til mine forfedre. Etterhvert som jeg begynte å studere teologi ble jeg veldig tiltrukket til kristendommen og mer spesifikt til mormonismen, fordi den virket så helhjertet og syntes å produsere slike eksepsjonelle mennesker og samfunn. Jeg konverterte til mormonismen da jeg var i slutten av 20-årene.

Den moderne kristendommen er infiltrert av kulturmarxisme og står nå i fare for å rive ned selve samfunnet det en gang var med på å bygge opp. Jeg mener at alle mennesker burde være frie til å følge og tilbe den gud eller de gudene de ønsker, men jeg tror ikke at islam eller jødedommen er forenlig med vestlig sivilisasjon.

Hva er dine synspunkter på homoseksualitet og såkalte likekjønnede ekteskap?

– Fra et religiøst synspunkt er jeg selvfølgelig imot det. Fra et sosialt syn så mener jeg at homoseksualitet undergraver den tradisjonelle familien som er selve grunnlaget den vestlige sivilisasjonen er bygget på. Fra et helseperspektiv mener jeg at homoseksualitet er utrolig risikabelt og fremmer spredning av sykdom.

Hva mener du om feminisme? Hva er ditt råd til unge menn og kvinner som sliter med å finne en partner med gode tradisjonelle verdier for å starte en familie med?

– Feminisme er uten tvil en av de største truslene mot menneskeheten. Jeg tror at alle andre sosiale sykdommer som marxisme, postmodernisme og andre degenererte filosofier har fått lov til å vokse frem nettopp på grunn av feminismen. Feminismens mål har alltid vært å ødelegge den tradisjonelle familien ved å sette menn og kvinner opp mot hverandre. Den definerer maskuline roller som mer verdifulle enn tradisjonelle feminine og dermed skaper motsetninger mellom menn og kvinner.

Det beste rådet jeg kan gi til dem som er på jakt etter en tradisjonell partner er å være åpen med venner og familie om hva slags partner du leter etter. Det er viktig å komme seg ut ofte, være sosial, være aktiv og være trygg på hvem du er og hva du tror på. Det kan være du først vil møte en mann eller kvinne som for øyeblikket er liberal, men etterhvert vil de bli tiltrukket til din selvtillit, og få øyene opp for fordelene ved et tradisjonelt liv, og de vil til slutt streve mot det.

Hva mener du bør være kvinners rolle i den nasjonalistiske bevegelsen?

– Ideelt sett så skulle vi egentlig ikke ha en ledende rolle etter min mening. Vi burde være hjemme å ta vare på våre barn og hjem, men desperate tider krever desperate tiltak. Jeg tror det beste vi kan gjøre er å skape nettverk med andre kvinner og støtte våre hvite søstre i kampen. Vi må bli rollemodeller for andre kvinner og gode eksempler for hvordan en tradisjonell kone og mor oppfører seg.

Kan du fortelle om trakasseringen du opplevde fra media på grunn av din Twitter-kampanje der du oppmuntret hvite mennesker til å få barn?

– Jeg er ikke sikker på hvor jeg skal begynne. Vel, i hovedsak ble jeg beskyldt for å være en ond rasist i internasjonal presse. Jeg ble presentert som kvinneversjonen av Richard Spencer (amerikansk nasjonalist og aktiv i Alt-Right-bevegelsen i USA, red anm.). Forskjellige folk prøvde deretter få tak i meg. De kontaktet min mann og prøvde å finne adressen vår og arbeidsplassen til min mann. De prøvde å få min mann sparket fra jobben. De truet med å drepe meg og mine barn, de ringte til og med til mine kirkeledere og prøvde å få meg kastet ut fra min egen kirke – noe som ikke fungerte i det hele tatt.

Ironisk nok fikk jeg på grunn av denne trakasseringen flere venner og flere tilhengere enn noensinne, og på grunn av mediafokuset organiserte jeg en liten Alt-Right-konferanse i Utah hvor jeg bor. Det var en stor suksess og vi har nå et godt nettverk av likesinnede mennesker over hele USA.

https://www.youtube.com/watch?v=sx65xKQMK0w

Den eldre generasjonen i dag, spesielt de som vokste opp på 60- og 70-tallet, synes å være de mest hysteriske når det gjelder temaer som rase og jødisk makt. Hva er ditt inntrykk av den nye generasjonen og deres holdning til politiske ukorrekte emner?

– Den nye generasjonen, som min 14 år gamle sønn, bryr seg ikke noe som helst om politisk korrekthet. Det blir rett og slett for dumt for dem. Det er noe som deres foreldre snakker om og prøver å tvinge på dem. De har ingen emosjonell tilknytning til ting som «holocaust» eller andre verdenskrig, de synes derimot det er svært morsomt å sjokkere den eldre generasjonen med for eksempel Hitler-vitser. Jo mer opprørt deres foreldrene og besteforeldrene blir, jo morsommere er det for dem.

Mange av disse barna har blitt frarøvet et normalt liv og en normal barndom av disse ex-hippiene med sine politisk korrekte ideer om mangfold og likeverd, og de er rett og slett lei av det. De ønsker å ha en sjanse til å ha en familie, en fremtid.

Hva er ditt råd for å bli kvitt unødvendig strid i den større nasjonalistiske bevegelsen og heller fokusere på hva vi har til felles fremfor våre forskjeller som presentasjon, strategi og religion?

– Vi må huske at vi alle er på forskjellige punkt på spekteret, men at vårt mål som hvite mennesker av europeisk herkomst er de samme: overlevelsen av vår rase. Vi bør derfor legge til side våre forskjeller for øyeblikket, slik at vi ved et senere tidspunkt – når fremtiden til vårt folk er sikret, kan diskutere de mer detaljerte problemstillingene og hvordan vi kan løse disse.

Ettersom løgnpressen alltid lyver og hetser om at vi er onde og hatefulle mennesker, hvordan overbeviser vi vanlige mennesker om at vi er motivert av kjærlighet til vårt folk og ikke hat mot andre?

– Ved å forklare dem at det handler om arv og ikke hat. Fortsett å gjenta det igjen og igjen og igjen. Fortsett å påpeke hykleriet. Vær åpen med dine venner og familie. Den dagen alle kjenner og elsker en hvit nasjonalist, da vil frykten for betegnelsen forsvinne. Husk også på å alltid vær fredelig ved demonstrasjoner, med mindre du blir angrepet av meningsmotstandere. Vær oppriktig, men ikke oppfør deg som en idiot, vær hyggelig og disiplinert, ikke bring skam på bevegelsen gjennom unødvendig provokasjon.

Hva er din mening om nasjonalsosialisme?

– Personlig så er jeg ikke nasjonalsosialist, men jeg forstår tanken bak og det gir mye mening. Dessverre er det slik at nasjonalsosialismen fortsatt har negative assosiasjoner til Det tredje riket som gjør at det skremmer bort mange vanlige mennesker. Jeg mener likevel at bevegelser som Den nordiske motstandsbevegelsen er viktig og nødvendig ettersom vår rase er på randen av utryddelse. Vår skjebne står på spill, folk må innse dette. Vi er i krig.

Hva er det mest tilfredsstillende med arbeidet du gjør?

– Jeg elsker å få e-post fra folk. Jeg fikk nylig en epost fra en ung kvinne, halvt hvit, som hadde blitt lært opp til å hate sin lysere hud og hennes europeiske nese av sine jevnaldrende. Hun pleide å skamme seg over sine hvite gener, men etter å ha fulgt meg på Twitter, er hun nå stolt av sine hvite aner. Jeg synes det er utrolig at jeg kan påvirke folk bare gjennom å skrive om mine tanker på Twitter. Jeg får hele tiden e-poster fra hvite mennesker som har våknet opp til hva som holder på å skje med vår rase og som ønsker å være med å kjempe for vår overlevelse. Jeg vil oppfordre alle overalt til å gjøre hva de kan for å hjelpe bevegelsen. Vi trenger alle menn på dekk akkurat nå. Hvis Gud har velsignet deg med et talent, bruk det til å hjelpe ditt folk.

Aylas Twitter-profil.

De siste årene har vi sett en voldsom oppsving av nasjonalisme verden over. Hva er dine håp for de kommende årene og hva ønsker du personlig å oppnå i fremtiden?

– Åpenbart så håper jeg at nasjonalismen vil fortsette å vokse og at alle land vil ta tak i sin egen skjebne og suverenitet. Forhåpentligvis så vil europeerne slutte å føle at vi må fikse resten av verdens problemer.

Personlig så er min førsteprioritet min familie. Jeg har en sønn som snart er voksen, så mitt mål er å få ham ut i verden på en god måte slik at jeg kan fortsette å lære opp mine yngre barn. Jeg har også et ønske om at vi kan starte opp våre egne plattformer og bransjer slik at vi kan nå ut til folk uten å bli sensurert, og jeg håper å kunne være en del av det. Jeg satser også på å skrive ferdig boken min om hvordan leve et tradisjonelt liv.

Hvordan kan våre lesere støtte arbeidet ditt?

– Du kan følge meg på Twitter og på YouTube og Instagram. Jeg ble nylig suspendert fra tjenesten Patreon på grunn av «hatytringer», så om du ønsker å støtte meg økonomisk kan du finne informasjon om dette på min hjemmeside.

Takk så mye for intervjuet! En siste tanke for våre lesere?

– Enhver liten bit hjelper! Stå opp, grip dagen og redd ditt folk!