Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen forbys – motdemonstranter får tillatelse

Motstandsbevegelsen forbys – motdemonstranter får tillatelse

31

DEMONSTRASJON Homolobbyister, kommunister og Den varslede motdemonstasjonen i Fredrikstad den 29. juli får tillatelse av både politi og kommune.

Politiet i Fredrikstad meddelte på fredag at de valgte å forby Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Fredrikstad den 29. juli. Dette da de hadde fått indikasjoner på at arrangementet kunne tiltrekke seg voldelige meningsmotstandere som kunne skape voldsomheter, hærverk, opptøyer og lignende.

LES OGSÅ: Forbyr demonstrasjonen i Fredrikstad – på grunn av motdemonstranter

Den varslede motdemonstrasjonen – som skulle arrangeres av blant annet kommunen, kommunister, LHBT-aktivister og diverse homolobby-organisasjoner – får derimot innvilget sin søknad om å få demonstrere. Dette til tross for at organisasjonen de skal demonstrere imot, blir nektet å demonstrere. Med andre ord: De voldelige meningsmotstanderne, som politiet frykter ville skape ville tilstander, får tillatelse til å demonstrere!

Arrangementet, som går under dekke av å være en «folkefest», skal naturligvis plasseres på Stortorvet, hvor Motstandsbevegelsen opprinnelig hadde søkt om å få avholde sin demonstrasjon.

LES OGSÅ: – Uholdbart å forby demonstrasjonen!

Ingvild Endestad, leder for Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold (FRI), uttaler til NRK at hun har vært bekymret, men gleder seg nå til «folkefest» i Fredrikstad.

Lokallagsleder i Skeiv Ungdom, Kristoffer Mathisen, bekrefter at motdemonstrasjonen skal gå som planlagt, selv om Motstandsbevegelsen forbys.

– Hatet og fordommene forsvinner ikke selv om nazistene nektes å marsjere.

På spørsmål om hva de skal gjøre dersom Motstandsbevegelsen dukker opp, svarer Mathisen:

– Både politiet og vi må ta forholdsregler. Kommer nazistene, så kommer de. Hvis ikke, så har vi i alle fall vært forberedt.

Les også:
Protestaksjon i Fredrikstad

Kilde:
Folkefest erstatter nazimarsj

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
31 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
5 år siden

Jeg har lyst til å demonstrere mot motdemonstrantene!! Et par hundre dedikerte av oss vil være prikken over i`en på denne «folkefesten»

Skarpretteren
Skarpretteren
Svar til  Ronny Bårdsen
5 år siden

Det forslaget støtter jeg fullt ut.Jeg blir ihvertfall med på morroa. Seier eller Valhall.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Skarpretteren
5 år siden

Nei, la dem holde på. De faller på egen urimelighet. Kardemomme by drikker sitt eget gravøl. Husk, at 2014 ble russiske barnefamilier utsatt for overgrep i Norge. Min danske familie er blitt utsatt for tilsvarende overgrep på åttitallet. Nordisk råd har etterfølgende nektet å røre ved saken. Men det er for sent nå. Masken er revet av den norske idyllen. Norges troverdighet i Norden er null.

peckerwood
peckerwood
Svar til  Ronny Bårdsen
5 år siden

kan vell love at det kommer ikke til å stå på politiresurser da tenker jeg,full pakke med hele norges swat team på plass etter 5 min da og hurtig rettsaker med 25 års forvaring.ikke lett å bo i ett demokrati tydligvis 🙂

Robert
Robert
5 år siden

Ved neste markering , stå til dere får bot. La det så gå til rettsak .

trackback
5 år siden

[…] Tidigare publicerad på Frihetskamp.net. […]

Tom
Tom
5 år siden

Vi vet jo nå hva som skal til for å stoppe en demo. Eller kan det være ett BS argument som bare blir brukt for å stoppe oss og bare oss? Beviset på hvor mektig homolobbyen faktisk er burde være åpenbart for alle med en hjerne nå. KNUS HOMOLOBBYEN

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Tom
5 år siden

Det, som vi observerer i «direkte utsendelse», med åpne dører og vinduer til allverden, er «nazijakten» fra andre verdenskrig. Kongen bestemmer hvem som skal være landsforræder. På det punktet er han absolutt diktator. Men kongehusene har sine sedelighetsproblemer, og trenger noen å hakke på, for å avlede oppmerksomheten. Due to a copyright claim, your YouTube video has been blocked. This means that your video can no longer be played on YouTube. Video title: The Zion King The Movie The Royal Family Does Not Want You To See! Illuminati Full Documentary Claimed by: FOX Archive.org har en permanent versjon tilgjengelig, som… Les mer »

Lie
Lie
5 år siden

Ikke verdt å bruke energi på disse degenererte menneskene så lenge de ikke tyr til feige angrep. Disse gruppene består av svake mennesker som er som før i tiden også ble kalt undermennesker. Ikke andre raser men de verste blant «våre egne» som det alltid har vært. En «demokratisk» mobb, et verktøy som settes i gang av nikkedukkene(«demokratiske» politikere) til de som virkelig styrer. Minner meg litt om noe Platon sa i sin tid; «Den demokratiske mannen er den oligarkiske mannens sønn. I motsetning til sin far blir den demokratiske mannen konsumert med unødvendige ønsker.»

Lie
Lie
Svar til  Lie
5 år siden

Nå er jeg ikke en ekspert på demonstrasjoner, men bevegelser som bla LHBT forsvinner automatisk når de som er bak disse individene fjernes fra all makt. En demonstrasjon mot masseinnvandring, etnisk rensing og dagens politiske system ville nok ha tiltrukket mer folk og støtte blant, tror jeg.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

igjen så vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive…

Jeg ville som Bårdsen skrev. Demonstrere med mine kamerater mot homolobbyen og kulturmarxistene som står bak.

but noooo vi skulle ikke få lov til det…

hei
hei
5 år siden

Når homolobbyen åpenbart og offentlig tyr til u-demokratiske avgjørelser og inndirekte forbyr ytringsfriheten som i denne saken ( blandt mange andre tidligere saker) , så bekrefter det hvor paranoide. feige og desperate dem er ovenfor Den Nordiske Motstandsbevegelsen. Vil også nevne at det er en smule sjokkerende og se hvor mange politi-betjenter som faktisk går og veiver med homoflagget i homolobbyens festivaler. Politiker Hareide er visst også ganske aktiv i de paradene.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  hei
5 år siden

Hareide er landets største evangelisk skaphomo.

Titus
Titus
5 år siden

La de ha sine 15 minutter i historien, vi skal ha et 1000-års rike for evigheten.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Før i tiden ble pervoer som gikk rundt og blottet seg for barn sett på som en uting mens slik grooming idag hylles som den høyeste formen for sivilisasjon av politimestre, politikere og kongehus. Ja det blir til og med omtalt som en «folkefester».

Hvis de som kjempet mot Tyskland hadde sett inn i fremtiden så tror jeg ikke de hadde giddet å løfte en finger for disse allierte rasshøla og deres pervoagenda.

Skarpretteren
Skarpretteren
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Gay pride deltagere ble arrestert i Tyrkia for å delta i PERVOTOGET sitt igår. Burde også bli praktisert her hos ossfor å begrense offentlige perversiteter.

Steinar
Steinar
5 år siden

Dette er faen med grovt! Dere burde legge inn anmeldelse mot politiet!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Trenger vi flere bevis for at LHBTP’erne er og skal være en beskyttet minoritet, med særrettigheter? Mens de som forsøker å bekjempe perversjonene får forbud mot å protestere og demonstrere, av frykt for hva SJW’ene kan finne på, i sin enfold? Dette landet, som jeg elsker, og så denne perversjonen(og de som støtter den), som jeg hater..

Innvandreren
Innvandreren
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

«Innføre et nasjonalsosialistisk samfunn der ressursene fordeles slik at man tar hånd om hele folket, sterke så vel som svake, og der alle gis mulighet til å nå sitt fulle potensial.» Pkt 7 i Motstandsbevegelsens eget manifest 🙂
Gjelder ikke dette uavhengig av seksuell legning ?

Sturm88
Sturm88
Svar til  Innvandreren
5 år siden

Du siterte jo det selv; «…så vel som svake». Folk med unormale seksuelle legninger og fetisjer burde fått psykiatrisk hjelp, istedet for at de blir fortalt at det er helt normalt og noe man burde feire.

Erik
Erik
5 år siden

Jeg er ikke enige med dere, og er homofil selv. Men, jeg syns det er utrolig hyklersk og urettferdig at dere ikke får demonstrere. I et demokrati må alle stemmer bli hørt.

Sturm88
Sturm88
Svar til  Erik
5 år siden

Demokrati er noe skrap, men de avslører jo (((agendaen))) ganske bra her.

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  Sturm88
5 år siden

Snakk om å avsløre agendaen.

Aktivist
Aktivist
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Ja

Velden
Velden
Svar til  Aktivist
5 år siden

haha så «det» har enda ikke forstått at nasjonalsosialisme er en alternativ styreform til demokrati. ikke overraskende. «det» lever jo i nektelse. i full innbilning om at demokrati er noe å samle på. forstå noe; det er ikke alt flertallet skjønner seg på.

knut
knut
5 år siden

Vi møter opp uansett.

Lovåundre
Lovåundre
5 år siden

Om dere i Den nordiske motstandsbevegelsen oppriktig mener at alle skal få lov til å si sin mening i samfunnet, så synes jeg det er merkelig at meninger som strider mot deres tanker skal kriminaliseres. «I henhold til opprettelsen av lover mot folkefiendtlig propaganda, også sikre at organisering av folkemord på det nordiske folket kriminaliseres. Dette innebærer at sammenslutninger som aktivt arbeider for masseinnvandring, raseblanding og andre former for folkemord vil bli tiltalt.»…… fra punkt 9 i det politiske programmet. «Kriminalisere homolobbyen og annen folkefiendtlig propaganda som aktivt motarbeider og forsøker å bekjempe den naturlige ordningen.» ……Fra punkt 7 i… Les mer »

Aktivist
Aktivist
Svar til  Lovåundre
5 år siden

Det er ikke forvirrende i det hele tatt.

Motstandsbevegelsen er for en ytringsfrihet som er langt større en den som er i dag, men det er ikke synonymt med at det ikke skal finnes visse begrensninger. Det gjør det jo allerede i dag.

Lovåundre
Lovåundre
Svar til  Aktivist
5 år siden

Takk for svar. Det er vel en subjektiv vurdering om ytringsfriheten begrenses eller ikke. Fra mitt ståsted som SIAN (stopp islam….)medlem så vurderer jeg det slik ifølge programmet deres at ytringsfriheten totalt sett blir begrenset, om dere får det som dere vil. Jeg tror og mener at det er best at alle,…inkludert motstandsbevegelsen og homolobbyen,… får ytre sin sin mening i samfunnet. Og så får dem som er uenige argumentere mot meningene så mye dem vil…men vi bør ikke hindre folk og grupper å si sin mening. Da tror jeg vi er inne på en skummel vei. Og den veien… Les mer »

Sturm88
Sturm88
Svar til  Lovåundre
5 år siden

Du tror det er bra for folket vårt at vi har en homolobby? Veien vi er inne på er den politisk korrekte(kulturmarxistiske), liberale veien. Den utradisjonelle, familiefiendtlige veien. Er man for at folket vårt skal være sterkt og sunt, så er man imot pornografi, homopropaganda, «fat-acceptance», pop-kultur osv. Det handler om å se på de biologiske effektene ting har for folket man ønsker å verne, i sin helhet.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Lovåundre
5 år siden

Jeg synes dette blir grundig forklart her: https://www.frihetskamp.net/var-vei-punkt-5/ Ellers er det selvsagt ikke slik at vi ønsker å forby alle som er uenige med oss eller som har andre ideer. Det er en forutsetning for et dynamisk og velfungerende samfunn at der finnes alternative stemmer. Ledere som kun ønsker å omgi seg med «ja-folk», vil aldri kunne fungere spesielt godt. Det er selvfølgelig ei heller slik at alle i Motstandsbevegelsen har nøyaktig de samme meningene/ideene om alt. Det springende punkt her er om man har folkets beste i tankene eller om man bedriver undergravende virksomhet med vikarierende motiver som fundament.… Les mer »