Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen går til motangrep mot bankene!

Motstandsbevegelsen går til motangrep mot bankene!

BANKMAFIAEN I Sverige har Nordea stengt av ytterligere en konto koblet til Motstandsbevegelsen – nå behøver vi din hjelp for å som et første steg ansette en jurist til å granske bankenes grunnlovsstridige overgrep.

Etter den suksessfulle innsamlingen 1. mai stenger nå Nordea av Nordfront TVs konto. Kontoen har blitt brukt til innsamling av donasjoner til journalistisk virksomhet og ytterst er nedstengningen en trussel mot hele ytringsfriheten – i dag rammer det Nordfront TV, i morgen kan det ramme annen alternativmedia.

Nedstengningen kommer etter at Nordea tidligere har stengt to kontoer som har eksistert i 13 år, tilhørende Motstandsbevegelsen som i Sverige er et lovlig registrert parti som stiller opp i Riksdagsvalget i år. Således er Nordeas handling også et slag mot den «demokratiske» valgprosessen.

Den nordiske motstandsbevegelsen samler derfor nå inn penger for å:

  1. Ansette en jurist som får i oppdrag å utrede hvordan bankenes oppdrag ser ut og hvilke rammer de har å arbeide innenfor.
  2. Hvis mulig utifra punkt 1 innlede et sivilt søksmål mot Nordea.
  3. Uansett ovenstående punkter politisk motvirke bankmafiaen og det kontantløse samfunnet.

Hvorfor er dette viktig?

En trend i samfunnet fra en tid tilbake er at makten overgår fra politikerne til private ikke-folkevalgte selskaper som ikke trenger følge sveriges grunnlov.

Et eksempel på dette er akkurat bankvesenet hvor det i dag ikke finnes noen statlig bank – alt er overført til privateide selskaper som for eksempel nekter Motstandsbevegelsen og andre bankkonto på grunn av politisk tilhørighet.

– Har vi noensinne tidligere i svensk historie sett et tydeligere eksempel på bankierenes makt? Har vi noensinne tidligere set et tydeligere eksempel på valgfusk? Man kan ikke lenger lukke øynene for at Sverige er et demokratur. I dag rammes vi – i morgen rammes kanskje du. Jeg appellerer derfor til dere om å hjelpe oss med å belyse og bekjempe vanviddet, sier Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg.

– Vårt motangrep går ut på å flytte makt fra ikke-folkevalgte bankstyrer til folket og derfor bør man støtte dette, sier Pär Öberg fra Den nordiske motstandsbevegelsens svenske riksledelse.

– Man kan ikke bare la bankene fritt diktere hvilke foreninger som skal kunne betale fakturaer og hvilke som på grunn av systematisk økonomisk sabotasje skal tvinges til å opphøre sin virksomhet. Nordfront TV har fått flere bankkontoer nedstengt til tross for at vi bare driver med journalistikk og det er på tide å gå til motangrep mot deres grunnlovsstridige overgrep, sier Robin Palmblad fra Nordfront TV.

– At man skulle få oppleve en tid da bankene bestemmer hvem som skal få bedrive politikk i Sverige. Hva skjer med at makten utgår fra folket? Dette handler om private aktører som i praksis styrer landet vårt. Dette er et spørsmål for alle som vil at Sverige skal være et fritt land hvor private aktører ikke utsetter innbyggerne for overgrep, sier Fredrik Vejdeland fra Den nordiske motstandsbevegelsens svenske riksledelse.

Tiden er knapp – kontoen stenges tirsdag 15. mai.

Nordfront TVs konto stenges 15. mai så frem til da kan du støtte Motstandsbevegelsens motangrep mot bankmafiaen med Nordea i spissen; deretter kommer banken til å stenge den.

– For betalinger fra utlandet (Norge):
IBAN: SE0230000000031180085531
BIC (SWIFT-adresse): NDEASESS

Via Swish: 0736 38 44 93

– eller: –

Bankkonto: 3118 00 85531 (clearingnummeret er de fire første sifrene)
Betalingsmottaker: Robin Palmblad

Takk til alle som bidrar!

På bare ett døgn har innsamlingen samlet inn over 150 000 kroner!

Glem ikke å høre på det siste avsnittet av Lederperspektiv hvor Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg forklarer problematikken med bankstyret og det kontantløse samfunnet.

Les mer om insamlingen på Nordfront