Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen gir folkeforræderne svar på tiltale!

Motstandsbevegelsen gir folkeforræderne svar på tiltale!

MOTSTANDSBEVEGELSEN Ytringsfrihetshatere og folkeforrædere gjennomførte tirsdag en manifestasjon mot Motstandsbevegelsen i Lillehammer. Aktivister fra Rede 1 gav dem svar på tiltale.

Det var på tirsdag at kommunister, ytringsfrihetshatere og annet pakk holdt en manifestasjon mot Den nordiske motstandsbevegelsen i Lillehammer. Dette etter at Motstandsbevegelsen gjennomførte en offentlig aktivitet i Lillehammer på lørdag.

LES OGSÅ: Demonstrerte mot Motstandsbevegelsen i Lillehammer

I tillegg til taler fra en kommunist og en sosialdemokrat, gjennomførte folkeforræderne en symbolsk vasking av gågatene, for å vaske byen ren for «rasisme og nazisme».

Motstandsbevegelsen gir svar på tiltale

At Lillehammer skal bli en slags «antinazistisk» og kommunistisk sone er naturligvis noe Motstandsbevegelsen aldri kommer til å akseptere, så aktivister fra Rede 1 reiste sporenstreks til Lillehammer for å gi folkeforræderne svar på tiltale.

I tillegg til å sperre av rådhuset, ble det satt opp store mengder flyveblader, klistremerker og plakater i sentrum av byen. Et stort banner ble hengt opp over E6 og en fane ble heist i Olympiaparken med utsikt over hele Lillehammer.

Se bilder fra aksjonen nedenfor: