Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen gir svar på tiltale

Motstandsbevegelsen gir svar på tiltale

KAMP: Aktivister fra Motstandsbevegelsen har gitt Rakkestad kommune en klar beskjed om at organisasjonen er kommet for å bli.

front-rakkestad-640x348

Aktivister fra Motstandsbevegelsen gjennomførte nylig en aksjon i Rakkestad, for å sende et tydelig og klart signal til både innbyggere, lokalpolitikere og presse – om at Motstandsbevegelsen er kommet for å bli.

Både rådhuset og ungdomsskolen i Rakkestad ble sperret av med Motstandsbevegelsens grønne sperrebånd, samt en plakat med følgende beskjed:

ALLE MELDINGER OM AT MOTSTANDEN HAR OPPHØRT – ER FALSKE!

Den nordiske motstandsbevegelsen har etablert seg i Rakkestad, og vil motsette seg ethvert forsøk på grunnlovsstridig politisk sensur.

Ikke tro på folkeforrædernes løgner om Motstandsbevegelsen og nasjonalsosialismen. Besøk heller organisasjonens egen nettside, Nordfront.net, og gjør opp din egen mening.

MOTSTANDSBEVEGELSEN – NORDFRONT.NET

Samme plakat ble også lagt i postkassen til lokalavisen Rakkestad avis, som publiserte en artikkel om aksjonen onsdag denne uken. Les artikkelen HER.

Rakkestad rådhus.
Rakkestad rådhus.
Ønsket å skape en «antinazistisk sone»

Bakgrunnen for aksjonen har vært reaksjonene som har kommet i kjølvannet av Motstandsbevegelsens etablering og aktivisme i kommunen. Redaktøren for Rakkestad avis, Elin Marie Rud, uttalte etter Motstandsbevegelsens aktivisme i februar i år at hun med hjelp av politi, lokalsamfunn og politikere, skulle gjøre Rakkestad om til en «antinazistisk sone». Les mer om den saken HER.

Redaktørens utspill ble senere fulgt opp av rektoren på Rakkestad ungdomsskole, Lars Fagerhøi, som da han oppdaget Motstandsbevegelsens propaganda, sprang til lokalavisen og fortalte om hvordan han med hjelp av skolens ansatte aktivt bedrev politisk sensur gjennom å rive ned organisasjonens propaganda. Les mer om den saken HER.

Siste tiltak mot organisasjonen i Rakkestad var et møte om «radikalisering» etter initiativ fra Politirådet. På møtet, som var åpent for allmennheten, var representanter fra Østfold politidistrikt, Politiets sikkerhetstjeneste (PST), samt lokale kommunepolitikere.

På møtet ble såkalt politisk og religiøs radikalisering diskutert. Ordfører Ellen Solbrække (Ap) mente Motstandsbevegelsens aktivisme var et godt eksempel på politisk radikalisering. Les mer om saken HER.

1-front

Søk om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen HER.

Støtt organisasjonen økonomisk – bli et støttemedlem HER.

Last ned propaganda HER. Send inn kamprapport HER.