Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Offentlig aktivisme i Norge, Sverige og Island

Offentlig aktivisme i Norge, Sverige og Island

11

AKTIVISME På lørdag gjennomførte Motstandsbevegelsen to offentlige flyvebladsaksjoner i Norge. I Sverige og på Island ble det også gjennomført offentlig aktivisme denne dagen.

Julenissen ble svært glad over flyveblad fra Motstandsbevegelsen og ønsket alle en god hvit jul og et godt nytt kampår.

Motstandsbevegelsens Rede 1 og Rede 4 gjennomførte lørdag 14. desember to offentlige flyvebladsutdelinger i Sarpsborg og Steinkjer.

I Rede 1 startet dagen med en ambulerende flyvebladsutdeling gjennom gågata i Sarpsborg, hvor motstandsmennene til slutt stoppet på torget og der delte ut til forbipasserende. Mange personer tok gledelig imot flyveblad og flere var helt enige om at masseinnvandringen må stoppes og at det norske samfunnet har blitt alt verre som følge av flerkulturen. Etter en times tid ble aksjonen avsluttet med en ambulerende flyvebladsutdeling gjennom et kjøpesenter. Alt gikk fredelig for seg og ingen rabiate meningsmotstandere var å se.

I Rede 4 bestemte motstandsmennene seg for å ta turen til Steinkjer sentrum og dele ut flyveblad til forbipasserende. Ikke lenge etter at aksjonen hadde startet ble de kontaktet av en rabiat kvinnelig meningsmotstander som ønsket å vise frem sin arabiske kjæreste. Motstandsmennene takket dog nei og fortsatte med å dele ut politisk materiale. Aksjonen fløt bra på og store mengder flyveblader byttet  hender. Smil, tommel opp og ønsker om en god hvit jul ble gjensidig delt med folket i Steinkjer.

Motstandsmennene tok etterhvert turen til et kjøpesenter og delte ut flyveblader til folk som var på handletur. Stort sett var det glade folk, dog med noen få unntak av sinte meningsmotstandere.

Etter en drøy time ble det bestemt at aksjonen skulle avsluttes, og på vei tilbake til samlingsplassen dukket det plutselig opp tre «mannlige» meningsmotstandere som forsøkte å provosere motstandsmennene, men fikk dog gå derfra med halen mellom bena og til stor latter fra Motstandsbevegelsens medlemmer. Meningsmotstanderne hadde mange rare forestillinger rundt nasjonalsosialismen og hadde et aldri så humoristisk føleriutbrudd knyttet til disse, sine egne forestillinger.

I Sverige var Motstandsbevegelsen på plass i Stockholm, Katrineholm, Kungsbacka, Mariestad, Luleå, Trollhättan, Ludvika, Växjö og Höör hvor det ble utdelt et spesielt flyveblad som var produsert i forbindelse med julen. På Island ble det gjennomført en aksjon i Selfoss.

Pär Sjögren ønsker god jul fra Ludvika.
Selfoss på Island fikk besøk av Motstandsbevegelsen.
Svenske julehandlere fikk et eget flyveblad i forbindelse med julen.

Etter flyvebladsutdelingen i Trøndelag har blant annet lokalavisen Trønder Avisa skrevet om hendelsen som om det skulle være en stor skummel nyhet at folk deler ut politisk materiale. Trønder Avisa kontaktet også Den nordiske motstandsbevegelsen for å få en kommentar.

– Hei, vi har mottatt tips om at representanter fra Den nordiske motstandsbevegelsen har vært ute i Steinkjer og forsøkt å dele ut flygere. Aktiviteten vekker stor harme, og folk reagerer sterkt på budskapet som formidles. Hva tenker dere om det?, skriver Berit Buran Juul ved Trønder Avisa.

Ettersom det snart er jul følte Tommy Olsen, sjef over den norske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen, for å svare på spørsmålet fra Trønder Avisa:

– Det første jeg tenker er nok; har dere ikke større saker å skrive om?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
3 år siden

Haha. Bra jobbet, og bra svart! Ønsker dere en god hvit jul og et godt nytt kampår!

Jan-Christopher
3 år siden

Vi kommer definitivt tilbake til Steinkjer en gang i fremtiden!

Steinar
Steinar
3 år siden

Bildet med nissen var helt konge!
God hvit jul og et godt nytt kampår folkens!

Marius
Marius
3 år siden

Bra jobba!
Heil og sæl!

Richard
3 år siden

Har absolutt vært en innholdsrik helg. Veldig givende i Sarpsborg med hyggelig respons fra publikum samt noen stereotypiske morsomheter fra ytre venstre i Steinkjer.

Grim
3 år siden

Vel blåst! God Yule til dere i Trøndelag!

Heimdal
Heimdal
3 år siden

Så det å dele ut informasjon om en organisasjon «vekker sterk harme» blandt lokale aviser og ultraliberale virkelighetsfornektere…mens et kort søk av stedet avdekker at byen og området rundt har et alvorlig problem som konsekvens av å føre en stupnaiv asylpolitikk. Voldtekter, brutale knivran, grove mishandlinger og drap i regi av «utenlandsk opprinnelse» kastes under teppet. Den norske befolkningen på stedet blir tvunget til å holde kjeft, gå stille i dørene, knytte nevene i lommene og bare godta kulturmarxistenes og de liberales overkjøringer og folkeutbytte.

Vibecke Larsen
Vibecke Larsen
3 år siden

God jul og godt nytt år!

Øystein
Øystein
3 år siden

Konge! 😀

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Vel utført kamerater.

Gleðileg jól ??

trackback
3 år siden

[…] Også i Norge og på Island har Motsandsbevegelsen vært aktive på gatene i førjulstiden. Du kan lese en detaljert rapport over førjulsaktivismen ved å trykket HER. […]