Hjem Nasjonal kamp Aktivisme – Motstandsbevegelsen har dominert!

– Motstandsbevegelsen har dominert!

MOTSTANDSBEVEGELSEN Her kommer en oppsummering av april måned.

En fullspekket kampmåned er overstått og sommeren nærmer seg med stormsteg, og vi kaster oss inn i hva som kommer til å bli den siste månedsrapporten som blir publisert her på Frihetskamp – men mer om det senere!

Offentlige aktiviteter, riksdekkende aksjoner, gladsaker fra politiet, bursdagsfeiringer, hets fra systemet og fiendemedia, og ikke minst indirekte utfordringer fra politikerpakk. Motstandsbevegelsen har dominert, og som vanlig har vi stjålet hele showet!

Påsketurer i fjellheimen

Medlemmer og sympatisører arrangerte i år ikke mindre enn to fjellturer i påsken. En ble lagt til Jotunheimen, mens den andre til Prekestolen. For å lese mer utfyllende rapporter og se flere bilder, kan man klikke på lenken nedenfor.

Les mer:

Reklamefilm for 1. mai-demonstrasjonene

Frihetskamp media produserte i starten av april en reklamefilm for 1. mai-demonstrasjonene som ble arrangert i Sverige. Filmen var tekstet på engelsk og var primært rettet mot sympatisører fra utlandet, som potensielt kunne tenke seg å delta.

Se filmen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=EKCbNhU9oZc

Kampdag i Fredrikstad

Rede 1 gjennomførte i starten av april en offentlig aktivitet i Fredrikstad sentrum for å informere folk om organisasjonen og 1. mai-demonstrasjonen i Ludvika.

Med faner og en banner med teksten «Ludvika 1. mai» delte aktivistene ut spesiallagde flyveblader som informerte om demonstrasjonen og samtalte med folket.

Aktiviteten var svært vellykket, og dialogen med både folket og politiet var denne dagen svært god. En og annen rabiat meningsmotstander dukket naturligvis opp, men ble mer som et humoristisk innslag enn noe som forstyrret aktiviteten. Dagen ble avsluttet med studiesirkel og god mat hjemme hos en av aktivistene.

Les mer om aksjonen nedenfor:

Se film fra aktiviteten:

https://www.youtube.com/watch?v=IRPj39iASlk

Storaksjon på Stangeland

Sympatisører av organisasjonen på Rogaland gjennomførte i april en storaksjon i området Stangeland utenfor Sandnes. Store mengder flyveblader ble delt ut, og plakater og klistremerker ble satt opp. Spraymaling ble også for første gang tatt i bruk.

Under aksjonen traff man også på en ungdomsgjeng som uttrykte stor interesse for Motstandsbevegelsen, og lovet å besøke Frihetskamp for å ta del av mer informasjon om organisasjonen.

Les også:

Spesialenheten erkjenner: Demonstrasjonen i Fredrikstad var lovlig

Det var i april at Spesialenheten offentliggjorde sin granskning av politiet i Kristiansand, som i kjølvannet av Motstandsbevegelsens demonstrasjon hadde blitt anmeldt for tjenestefeil av personer fra den svindeldømte organisasjonen Nye SOS Rasisme. Dette fordi de mente demonstrasjonen var «ulovlig» og derfor burde ha blitt stanset av politiet.

Spesialenheten var dog av en annen oppfatning og meddelte at de ikke kom til å innlede en etterforskning. Dette da de hadde kommet frem til at politiet handlet helt korrekt, ettersom demonstrasjonen var lovlig.

– Begrunnelsen for at vi ikke starter etterforskning er at en demonstrasjon på offentlig sted som hovedregel ikke er søknadspliktig i Norge, sier juridisk rådgiver i Spesialenheten Camilla Lie.

Les mer om saken nedenfor:

Spesialenheten: Demonstrasjonen var lovlig og politiet handlet korrekt

Svenske Rede 1 bomber USA!

Den nordiske motstandsbevegelsen utenfor USAs ambassade.

Aktivister fra svenske Rede 1 ledet an av redesjef Anders Rydberg gjennomførte den 15. april en aksjon utenfor den amerikanske ambassaden i Stockholm. Dette for å markere mot angrepet på Syria, som utelukkende tjener den globale sionistiske eliten.

Aktivistene stilte opp med faner foran inngangen til ambassaden, og Rydberg holdt en tordentale som ble avsluttet med at man symbolsk bombing av amerikansk mark. Rydberg deltok også i Radio Nordfront hvor han pratet om aksjonen.

Se filmen nedenfor:

Aktivist slo tilbake mot ynkelige meningsmotstandere

Det var den 16. april at Frihetskamp slapp nyheten om at aktivist Andreas Haglund Arnesen hadde blitt angrepet av maskerte gjerningsmenn utenfor sitt eget hjem i Fredrikstad.

Gjerningsmennene hadde fylt sokker med småstein, som de slo mot Andreas, men var kanskje ikke beredt på hvilken motstand de skulle møte. Med en penn som han hadde i lommen, slo han tilbake mot de feige meningsmotstanderne med full kraft og klarte til slutt å jage de på flukt.

Både Frihetskamp og Radio Nordfront intervjuet Andreas om hendelsen. I lenkene nedenfor kan man lese og høre om historien til Andreas.

Les mer:

20. april-aktivisme i Danmark

Den nordiske motstandsbevegelsens danske gren gjennomførte fredag den 20. april sin første riksdekkende aksjon. Dette i anledning Adolf Hitlers fødselsdag.

I en rekke byer over hele Danmark ble det satt opp spesialproduserte plakater, som gratulerte Hitler med dagen. Adressen til den danske nettsiden var naturligvis også påført.

Les mer om aksjonen nedenfor:

Ny propaganda tilgjengelig

I sammenheng med Adolf Hitlers fødselsdag den 20. april lanserte Motstandsbevegelsen ny digital og DIY-propaganda til å printe ut selv.

Slagordet «Make Hitler great again!» spiller på Trumps valgkampanje, men dog med en seriøs undertone. Jeg forklarte selv i en artikkel her på Frihetskamp.

En viktig oppgave i vår nasjonalsosialistiske frihetskamp er å gjenerobre vår egen historie. Altfor lenge har fiender av vårt folk hatt monopol på historieskrivningen, og således fått fritt spillerom til å vinkle, lyve og svartmale vår historie, våre forfedre, våre helter og våre martyrer.

Les mer og last ned:

Motstandsbevegelsen gav svar på tiltale – organiserte nasjonalsosialistisk aksjonshelg

Helgen den 20. til den 22. april arrangerte Den nordiske motstandsbevegelsen en nasjonalsosialistisk aksjonshelg, noe som ble kunngjort i forkant her på Frihetskamp. Unikt for denne gangen var at også lesere og sympatisører ble invitert til å bidra.

Aksjonshelgen var et tilsvar på folkeforrædernes «antirasistiske aksjonsdag» som ble arrangert på initiativ fra kommunistpartiet Rødt. Dette som følge av Motstandsbevegelsens vekst og skyhøye aktivitetsnivå.

Langt over 50 rapporter ble sendt inn til Frihetskamp fra over hele Norge. Systemet og fiendemedia gikk av skaftet, og publiserte en rekke artikler om aksjonene og besøksstatistikken gikk naturligvis i været.

Les mer: