Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen har lansert EU-kampanjeside: Frittnorden.nu

Motstandsbevegelsen har lansert EU-kampanjeside: Frittnorden.nu

1

ANTI-GLOBALISME Den nye nettsiden inneholder flere ideologiske og/eller forklarende artikler om EU og Den nordiske motstandsbevegelsens alternativ til dette globalist-prosjektet.

Den nye kampanjesiden Frittnorden.nu drives av Den nordiske motstandsbevegelsen og presenterer fakte om hvordan EU fungerer og hva det innebærer for EU-medlemslandet Sverige og Norden, og har blitt lansert i forbindelse med det kommende EU-valget 26. mai. På nettsiden finnes det også informasjon om Motstandsbevegelsens alternativ til EU – et fritt og forent Norden.

For de av Frihetskamps lesere som har stemmerett i valget vil redaksjonen passe på å opplyse om at det på nettsiden også finnes informasjon om hvordan man stemmer på Nordiska motståndsrörelsen [navnet på partiet som stiller til valg, red. anm.] i valget den 26. mai.

Kampanjesiden finnes på frittnorden.nu – spre den overalt du kan!

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Tore Christianen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tore Christianen
Tore Christianen

Den Muslimske invasjonen av Europa og USA er mere enn ett eksperiment på raseblanding, det er agendaen til den globale eliten/Illuminati århundrer tilbake for å skape en slaveliknede menneskehet som lett lar seg kontrollere i deres dystopiske New World Order. Vatikanet, gjennom deres ´hær´, Jesuittene samt spesialtrenede Muslimer vil sorge for ro og orden i deres planlagte megacities hvor stoersteparten av menneskeheten vil være bosatt og styrt gjennom 5G nettverk og påbudte chip-implants.