Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen har lansert EU-kampanjeside: Frittnorden.nu

Motstandsbevegelsen har lansert EU-kampanjeside: Frittnorden.nu

1

ANTI-GLOBALISME Den nye nettsiden inneholder flere ideologiske og/eller forklarende artikler om EU og Den nordiske motstandsbevegelsens alternativ til dette globalist-prosjektet.

Den nye kampanjesiden Frittnorden.nu drives av Den nordiske motstandsbevegelsen og presenterer fakte om hvordan EU fungerer og hva det innebærer for EU-medlemslandet Sverige og Norden, og har blitt lansert i forbindelse med det kommende EU-valget 26. mai. På nettsiden finnes det også informasjon om Motstandsbevegelsens alternativ til EU – et fritt og forent Norden.

For de av Frihetskamps lesere som har stemmerett i valget vil redaksjonen passe på å opplyse om at det på nettsiden også finnes informasjon om hvordan man stemmer på Nordiska motståndsrörelsen [navnet på partiet som stiller til valg, red. anm.] i valget den 26. mai.

Kampanjesiden finnes på frittnorden.nu – spre den overalt du kan!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tore Christianen
Tore Christianen
3 år siden

Den Muslimske invasjonen av Europa og USA er mere enn ett eksperiment på raseblanding, det er agendaen til den globale eliten/Illuminati århundrer tilbake for å skape en slaveliknede menneskehet som lett lar seg kontrollere i deres dystopiske New World Order. Vatikanet, gjennom deres ´hær´, Jesuittene samt spesialtrenede Muslimer vil sorge for ro og orden i deres planlagte megacities hvor stoersteparten av menneskeheten vil være bosatt og styrt gjennom 5G nettverk og påbudte chip-implants.