Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen hedret martyrene med fakkeltog

Motstandsbevegelsen hedret martyrene med fakkeltog

VÄSTERÅS Lørdag holdt Den nordiske motstandsbevegelsen fakkeltog i Västerås for å hedre nasjonale martyrer. Joakim Kannisto og Johan Staaf har holdt taler.

Foto: Motståndsrörelsen.se.

For å hedre de falne martyrer gjennomførte Den nordiske motstandsbevegelsen et fakkeltog i Västerås på lørdag, som du kan lese mer om på organisasjonens svenske nettside.

På Sigma-plassen stoppet folk opp for å lytte til taler av Joakim Kannisto og Johan Staaf, som snakket om hva martyrenes oppofrelse betyr for kampen i dag.

Daniel (Wretström) er bare en av de tusener som har blitt ofret på multikulturalismens alter. Hvem av oss har glemt lille Wilma , 17 år gammel, som fikk sitt hode avskjært av kjæresten Tishko Shabaz, eller helten Tommie Lindh, som forsvarte en svensk jente mot en rasefremmed som prøvde å voldta henne, og det endte med at Tommie Lindh ble knivstukket. Mens han lå på gulvet, blødende og kjempet for livet, fullførte den rasefremmede voldtekten av jenta, i Tommies blod, en andre gang den kvelden, sa Staaf under talen.

– Vårt folk har utgytt sitt blod, martyrer har ofret sine liv. La ikke deres offer være forgjeves. Å velge kampens vei er det minste vi kan gjøre for dem. Kampen krever mer enn ord, og martyrenes blod krever kamp i dag!, sa Kannisto da det var hans tur til å tale.

En rasefremmed skal ha forsøkt å starte en slåsskamp, noe som førte til at minst to motstandsfolk ble arrestert, men deretter løslatt. På Motståndsrörelsen.se kan du lese at fakkeltoget er over, men at flere aktiviteter kan finne sted i løpet av kvelden.

På Telegram har det dukket opp bilder som viser at martyren Daniel Wretström hedres ved sin grav.