Hjem Nasjonal kamp Media Motstandsbevegelsen holdt torgmøte i Ludvika

Motstandsbevegelsen holdt torgmøte i Ludvika

4

VALGKAMP Den nordiske motstandsbevegelsen arrangerte lørdag et torgmøte i sentrale Ludvika i Sverige, hvor blant annet flere av organisasjonens valgkandidater i kommunen talte. Nordfront TV sendte direkte fra arrangementet.

Aktivist Niklas Yngwe intervjuer Pär Öberg.

I september er det valg i Sverige, og det unike i år er at for første gang stiller Den nordiske motstandsbevegelsen opp i både parlamentsvalget og kommunalvalget. Når det gjelder kommunalvalg, stiller Motstandsbevegelsen opp i tre kommuner; Ludvika, Kungälv og i Boden.

Motstandsbevegelsen har siden 2014 hatt to kandidater i det svenske fylket Dalarna. En i Ludvika hvor Pär Öberg fra Motstandsbevegelsen ble valgt inn på et Sverigedemokraterna-mandat og en i Borlänge, der lederen for Rede 5, Pär Sjögren, ble valgt inn. Tidligere i vår ble det imidlertid klart at Sjögren valgte å avgå fra bystyret i Borlänge ettersom han nå er bosatt i Ludvika og stiller til valg der.

Mens de andre riksdagspartiene ser ut til å hatt en treg start på valgkampen, har  Motstandsbevegelsens valgkamp pågått under en lengre tid i 2018, og tempoet vil bare fortsette å øke. Over hele landet gjennomføres alle typer valgkampanjer for å informere det svenske folk om Den nordiske motstandsbevegelsen og hvilken politikk vi står for.

Lørdag den 30. juni holdt Den nordiske motstandsbevegelsen et torgmåte i Ludvika sentrum hvor seks av organisasjonens åtte lokale valgkandidater talte. Disse er; Pär Öberg, Pär Sjögren, Nicklas Norling, Markus Nordh, Jimmy Björk og Emma Karlsson.

Du kan lese mer om Den nordiske motstandsbevegelsens deltagelse i det svenske riksdagsvalget og få en oversikt over organisasjonens kandidater på den svenske partisiden ved å klikke HER.

Se sendingen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=2f6Bzvi3DDw

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Sitter å følger med.

Flotte taler 🙂

Olav
Olav
3 år siden

Jeg skulle ønske motstandsbevegelsen var like aktiv i Norge som den er i Sverige.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Olav
3 år siden
JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Per Øberg er the boss! Skulle likt å sett han gruse landssviker politikerne i Sverige i en debatt. Det er vel desverre ønsketenkning da de mest sannsynlig ikke har baller til å stille opp.