Hjem Nyheter Norden Motstandsbevegelsen i Danmark anklages for drapstrusler

Motstandsbevegelsen i Danmark anklages for drapstrusler

0

DANMARK Etter at Motstandsbevegelsen bedrev aktivisme i Haderslev kan medier informere om at aksjonen etterforskes som drapstrusler. Her er en uttalelse fra Motstandsbevegelsens danske sjef.

Det var på tirsdag at den danske avisen JydskeVestkysten rapporterte at aktivismen som Den nordiske motstandsbevegelsen hadde gjennomført natt til mandag, hvor en dukke ble plassert på torget i byen, etterforskes som drapstrusler mot politikere.

Aksjonen som aktiviser fra Motstandsbevegelsen sto bak involverte en dukke med et skilt rundt halsen med teksten «Folkefiendtlig politikk vil bli straffet» samt oppsetting av to forskjellige plakater, en med en tegning av en galge og teksten «Reservert for folkeforrædere», samt en med en tekst som beskriver Danmarks folkefiendtlige politikk.

Nordfront.dk har publisert en uttalelse fra Motstandsbevegelsens sjef i Danmark, Jacob Vullum:

Vi ønsker ikke å ta loven i egne hender, og det er ikke opp til oss som individer eller bevegelse å dømme hvem som i fremtiden skal ses som folkeforrædere. Det er klart for alle som kan tenke selv hvordan resultatet av den folkefiendtlige politikken ser ut, for vi er midt i det. Men det er det nye Nordens folkedomstol som til slutt skal dømme. Våre plakater i dag er kun symbolske og retter motstand mot det nåværende systemet – ikke nødvendigvis dets politikere.

Jeg er sikker på at politiet vil undersøke mulighetene for å gi bøter for hærverk til de involverte aktivistene, i et forsøk på å skremme medlemmer og sympatisører langt vekk fra heltemodig revolusjonær kamp som de pleier, for skremselspropagandaen må være det bærende i politiets interesse siden intet har blitt ødelagt ved det som kategorisk blir kalt for hærverk. Selve etterforskningen om drapstrusler er jeg på samme måte sikker på blir droppet, da det mangler kjøtt på benet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg