Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen i Danmark hedret Adolf Hitler

Motstandsbevegelsen i Danmark hedret Adolf Hitler

8

AKTIVISME Den nordiske motstandsbevegelsen i Danmark hedret Adolf Hitler på hans fødselsdag den 20. april ved å aksjonere i flere danske byer.

Den 20. april 1889 i den lille nord-østlige grensebyen Braunau am Inn ble det født en stor mann, hvis fanatisme ga både nytt liv til den nasjonalsosialistiske ideologien og den mest formidable kampstyrke i historien, Waffen SS.

Det er selvfølgelig soldaten, politikeren, kunstneren og folkets valgte Fører Adolf Hitler det er snakk om. Hans besluttsomhet og genialitet resulterte i en nasjonal oppvåkning og gjenfødelse i Tyskland, hvilket gav nytt liv til et Tyskland som nesten hadde bukket under og ved å gå i oppløsning.

Hans innsats betydde at den den nasjonalsosialistiske verdensanskuelsen kunne blomstre og at land og folk ikke lenger ble plyndret av en internasjonal finanselite. Hans innsats betydde at det tyske folket, som hadde vært undergangen nær, på få år klarte å reise seg i en slik grad som ikke er sett siden.

Det har gått 73 år sin han ga alt for sitt folk og kjempet for Europas frihet, men hans visjoner og hans gjerninger og offervilje er ikke glemt. Selv om samfunnet fra alle sider forsøker å smitte folk med dets giftige løgner og falske historie ses Hitler den dag i dag stadig av de få modige som en befrier og en absolutt helt, som ikke bare ønsket det beste for sitt folk, men iverksatte tiltak, endret samfunnet og gjorde det mulig for tyskerne å nå sitt høyeste potensial. Hitler reiste ikke bare folket og økonomien opp etter kvalene fra 1. verdenskrig, han satt seg også som hele Europas beskytter – både mot den internasjonale finanseliten, fordervelsen av kulturen og den røde terror fra øst.

I dag den 20. april 2018 feirer Den nordiske motstandsbevegelsen Hitlers fødselsdag, og vi markerer dagen med en landsdekkende koordinert aksjon, hvor fødselsdagsplakater har blitt satt opp i flere av landets byer.

Aktivister har ønsket Adolf Hitler gratulerer med dagen og satt opp plakater i:

Esbjerg

Gladsaxe

Frederikshavn

Aalborg

Halsnæs

Hobro

Horsens

København

Odense – Middelfart

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Wow de var kjempe tøffe. Gjerne send meg noen sånne mine danske kamerater =)

Heil Seier!

Rogaland
Rogaland
Svar til  Kim Larsen
4 år siden

Skulle til å si det samme.. wow!
Vi nordmenn må faktisk øke engasjementet, plutselig rykker danskene forbi oss! 🙂
Vinn-Vinn situasjon.

Utrolig kjekt å ha Danmark med 😀

Heil Hitler!

Jesper
Svar til  Rogaland
4 år siden

De danske reder styrer ??

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Overraskende!!!
Enormt bra gjort danske kamerater!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Flott å ha danskene med på laget. Norden kommer til å bli et paradis når vi får makten og satt skuta på rett kjøl! 1488:-)

Ola Nordmann
Ola Nordmann
4 år siden

ja det er sannelig godt jobbet, godt arbeide i Danmark!

Håkon Schie
Håkon Schie
4 år siden

Snart vaier fanen igjen over alle gater!

Heil Hitler

trackback
4 år siden

[…] Motstandsbevegelsen i Danmark hedret Adolf Hitler […]