Hjem Nasjonal kamp Media Motstandsbevegelsen i Finland gir ut “Mein Kampf” som lydbok

Motstandsbevegelsen i Finland gir ut “Mein Kampf” som lydbok

MOTSTANDSBEVEGELSEN På Adolf Hitlers fødselsdag gir Motstandsbevegelsen i Finland ut «Mein Kampf» som lydbok.

Riimuradio, Motstandsbevegelsen i Finlands nettradio, skriver blant annet følgende i anledning lanseringen av «Mein Kampf» som lydbok:

De iakttagelser og anmerkninger som Adolf Hitler gjorde og de holdninger og oppfatninger som han hadde er oppsiktsvekkende og interessante, og selv i dag taler de til lesere til tross for tekstens alder. Da er det ikke merkelig at Europas fiender har gjort alt i sin makt for å forvrenge og svartmale verkets budskap.

I dag, den 20. april 2017, lanserer vi første del av «Mein Kamp» som podcast. Vi vil lansere de kommende elleve kapitlene i ukene som kommer. Etter dette vil verket bli tilgjengelig for det finske publikum i en moderne form. Vi vil dog ikke utelukkende feire Hitlers fødselsdag gjennom å publisere lydboken, men også gjennom å utfordre våre lyttere.

Vil vil føre frem det nasjonalsosialistiske budskapet på en ny måte gjennom å lansere lydboken. Vi utfordrer våre lyttere til å spørre seg selv om den nasjonalsosialistiske verden som Hitler beskriver ville vært et bedre, mer anstendig og mer ansvarsfullt sted for våre barn og kommende generasjoner. «Mein Kampf» er på mange måter et futuristisk verk, som tar stilling til de problemer som vi sliter med nå, 100 år etter dets lansering.

https://www.youtube.com/watch?v=quf9hZ8TKqg