Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen i islandsk media!

Motstandsbevegelsen i islandsk media!

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsen har havnet i islandsk media etter organisasjonens nye islandske flyveblader har blitt delt ut i hovedstaden.

Island234

Flyveblader som har blitt delt ut i Reykjavik meddeler at Den nordiske motstandsbevegelsen ønsker å etablere seg på Island, rapporterer den islandske statskanalen Ríkisútvarpið (RÚV).

Det er de nye islandske flyvebladene – som ble gjort tilgjengelige på onsdag i sammenheng med lanseringen av Motstandsbevegelsens islandske informasjonsside, Norðurvígi – som har blitt delt ut i Reykjavik. Aktivismen fant sted på lørdag, og har blitt omtalt i et nyhetsinnslag på TV og på statskanalens nettsider.

Les også: Motstandsbevegelsen søker aktivister på Island!

På sine nettsider omtales aksjonen i en artikkel med overskriften “Nynazister vil etablere seg på Island”. I den gir en person ved navn Eiríkur Bergmann, som skal være professor i statsvitenskap, sine synspunkter på organisasjonen.

Bergmanns presentasjon og synspunkter er i hovedsak hva man ellers kan forvente seg fra annen folkefiendtlig media i Norden. Han avslutter med å si at han ikke har noen tro på at Motstandsbevegelsen vil lykkes med å etablere seg på Island.

Bor du på Island og ønsker å bidra i kampen? Besøk Norðurvígi.is i dag! På Norðurvígi kan du også laste ned flyvebladene som er omtalt ovenfor – så last ned, skriv ut og ta til gatene!

Kilde:
Nýnasistar vilja hasla sér völl á Íslandi