Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen i massiv protest mot vaksinepass

Motstandsbevegelsen i massiv protest mot vaksinepass

2

VAKSINEPASS Den nordiske motstandsbevegelsen var i går på plass i Stockholm for å vise motstand mot vaksinepass.

I går ble det arrangert demonstrasjoner over hele verden mot vaksinepass. I Stockholm hadde 18.000 personer meldt sin interesse for å delta, mens politiet har anslått at det kom rundt 3.000 personer.

Den nordiske motstandsbevegelsen var på plass med bannere: «Nei til vaksinepass – for nordiske arbeidere», som vakte stor oppmerksomhet.

Expressen anslår deltakelsen til 9.000 og skriver blant annet at «NMR og hooligans» var på plass. Samtidig skal rundt 1500 mennesker ha samlet seg i Gøteborg.

Nordfront TV sendte live fra demonstrasjonen som kan ses nedenfor.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
mia
mia
1 år siden

Det sies at historien gjentar seg. Vi vet idag at mellom 300-3000 såkalt elite står bak det faenskapet hele verden har måttet gå gjennom de to siste årene. Dette er uten tvil en stor majoritet av jøder. De er verdens rikeste. De tar renter (og har gjort det) av folks lån, tiltross for at Jahve forbød dem dette. Det handler altså ikke om penger, men om MAKT. Tiltross for enorm motstand verden over etter halvannet år, peser mediene og politikerne om vaksiner; vaksinen, vaksinen. Tiltross for at disse bidrar til at folk får en langt mer kortere levetid. Fordi vaksinen… Les mer »

Roar
Roar
1 år siden

Gledelig å se folket våkne!!!