Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen i Media

Motstandsbevegelsen i Media

 MOTSTANDSBEVEGELSEN  Den 1. november ble en artikkel publisert på hjemmesiden til Byavisa (Trondheim), samt i papirutgaven.

SOS-Rasisme

Organisasjonen SOS Rasisme frykter vold mot innvandrere, antirasister og homofile.
Med mindre noen går til fysisk angrep på noen av våre medlemmer slik at de blir tvunget til å forsvare seg, så er det absolutt ikke Motstandsbevegelsens motiv å benytte vold for å fremme sitt budskap.

Som også kan leses på vår hjemmeside, og som kommer frem av våre kamprapporter, driver vi informasjonsspredning. Vi sprer vårt budskap, vår tro og vår mening til de som ønsker å høre.

Det kan neppe ses på som så veldig voldelig å dele ut flyveblader, sette opp plakater eller publisere artikler på sin hjemmeside.

Kenneth Fuglemsmo, SOS Rasisme.
Kenneth Fuglemsmo, SOS Rasisme.

At Kenneth Fuglemsmo fra SOS Rasisme (leder av Revolusjonær Kommunistisk Ungdom, linket til Tjen Folket) ønsker å stemple oss som voldelige og mener at det burde vært forbudt ved lov å være nasjonalsosialist sier vel mer om han og organisasjonen han tilhører, enn det gjør om oss.

Vi går ikke ut i media mot våre meningsmotstandere når de sprer sin propaganda, da dette er deres rett i et samfunn med ytringsfrihet. Å ty til skittkasting, snusk, lureri og vold for å fremme sitt budskap og hindre andre i få uttrykke sitt, virker å være mer i tråd med SOS Rasismes modus operandi.

Kilde:
Lenke til artikkelen