Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen inntok Fredrikstad og Sarpsborg

Motstandsbevegelsen inntok Fredrikstad og Sarpsborg

12

AKTIVISME Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte i helgen offentlige aksjoner i Fredrikstad og Sarpsborg. Konfrontasjon med meningsmotstandere oppstod.

Aktivister og medlemmer fra Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte i helgen offentlige aksjoner i Fredrikstad og Sarpsborg.

Turen gikk først til Fredrikstad der aktivistene stilte seg opp på torvet med faner og delte ut flyvebladet «Ta tilbake makten fra globalistene!» til mennesker som befant seg i området. Grunnet bra vær var det godt med mennesker ute og en god del flyveblader ble delt ut.

Aktivistene melder om at de her ble møtt av mange positive tilbakemeldinger og hadde en rekke interessante diskusjoner med folk som i stor grad synes at samfunnet er på vei i negativ retning og at noe må gjøres for å stoppe utviklingen.

Etterhvert dukket det også opp et par meningsmotstandere som fort ble irettesatt og forlot stedet, ingen større konfrontasjon oppstod i Fredrikstad.

På oppfordring fra kommunen møtte også politiet opp etter en times tid. Kommunen hadde feiltolket at den offentlige flyvebladsutdelingen skulle være en demonstrasjon og at det da skulle være søknadsplikt. Aktivistene forklarte at dette ikke var tilfellet og påminnet politiet om at det dog i noen tilfeller eksisterer varselplikt, men at kommunen tidligere har uttalt at meningsmotstandere ikke skal få adgang til en offentlig plattform i byen. Noe som i seg selv er i konflikt med grunnloven såvel som politiloven. Den offentlige aksjonen i Fredrikstad fortsatte.

Neste by for dagen var Sarpsborg hvor aktivistene, likt i Fredrikstad, stilte seg opp på torvet midt i byen og delte ut flyveblad til mennesker som befant seg i området.

Også her ble de møtt av positive tilbakemeldinger, interessante diskusjoner med folk på gaten, samt konfrontasjon med meningsmotstandere.

Etter en stund som den offentlige aksjonen hadde pågått fredelig og rolig for seg dukket det etterhvert opp noen lokale pøbler som tilsynelatende var en blanding av rød ungdom, lokal pønk og en kvinne i 50-årene som gjorde sitt beste forsøk på å egge opp sine meningsfeller til usaklig kamp og støy.

Dette fungerte dog ikke slik dem hadde håpet på, Motstandsbevegelsens aksjon gikk sin gang, øvrige mennesker så bare rart på dem, og kom de for nære eller ble for aggressive ble de konfrontert og irettesatt.

Da aktivistene anså seg ferdig for dagen, pakket de sammen og gikk mot bilene sine. Enkelte av pøbelen fulgte da etter inn til en park hvor Motstandsbevegelsen der snudde om og konfronterte dem ved å si: «Knus nazismen da», som svar på deres repeterende slagord. Aktivistene tok så steg mot dem og meningsmotstanderne trakk seg tilbake.

Da aktivistene igjen begynte å spasere mot bilene sine løp en av pøblene umerket opp bak dem og forsøkte å slå en av aktivistene i bakhodet. Aktivistene snudde da om og førsøkte å ta igjen vedkommende som løp alt han kunne vekk fra aktivistene.

Alt i alt var dagen en klar suksess og noe som naturligvis kommer til å gjentas.

Se bilder nedenfor:

Været var fint og det var en god del mennesker ute som fikk bevitne Motstandsbevegelsen på plass.
En god del flyveblader ble delt ut til mennesker som befant seg i området.
Politiet dukket etterhvert opp på oppfordring fra Fredrikstad kommune.
Noen lokale pøbler i Sarpsborg dukket etter en stund opp med lydanlegg .
En hysterisk dame i 50-årene forsøkte å egge opp sine meningsfeller til å bråke med Motstandsbevegelsen.
Meningsmotstandere blir irettesatt.

Engasjer deg du også! Søk medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heinonen
Heinonen
8 måneder siden

Bra jobba kamerater👍🏻

Richard Eide
Richard Eide
8 måneder siden

Veldig givende og spennende å bedrive denne form av aktivisme. Ikke bare det men slikt som dette provoserer tydeligvis systemet betydelig.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
8 måneder siden

Herlig! Bra kjempet.

J.H
J.H
8 måneder siden

Og alltid er det rødinger som starter med bråk, men ender opp med å løpe med halen mellom bena. Ekle soyboys.

Marit
Marit
8 måneder siden

Sunne nordiske menn, slik skal det være. Flott arbeid!

Hill Seier!
Hill Seier!
8 måneder siden

Leve nasjonalsosialismen!
Knus globalismen!

Stig.J
Stig.J
8 måneder siden

Bra jobbet. Håper rødingene fikk seg en smekk.

Kim Larsen
Kim Larsen
8 måneder siden

Utrolig kjekt og se.

Dette har vi alle savnet.

Tom Hauge
Tom Hauge
8 måneder siden

Kjempebra Rede 1! Utrolig kjekt å se! Våre meningsmotstandere er så svakelige og patetiske at det er ikke gøy en gang  😄  De er ikke verdige motstandere i en gatekrig men mer som en gjeng irriterende innsekter «bugmen».

Roger M
Roger M
8 måneder siden

Knallbra.

Roar
Roar
8 måneder siden

Venstreekstreme tror de eier gatene og kan diktere hvem som får ytre seg og ikke.

Haraldsson
Haraldsson
8 måneder siden

Bra jobbet, mer av dette.