Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Den nordiske motstandsbevegelsen inntok Göteborg!

Den nordiske motstandsbevegelsen inntok Göteborg!

27

MOTSTANDSBEVEGELSEN For å vekke oppmerksomhet omkring den kommende demonstrasjonen den 30. september, toger nå Motstandsbevegelsen gjennom Göteborg. [ Sist oppdatert: 14:20 ]

Tidligere i sommer utlyste Den nordiske motstandsbevegelsen en demonstrasjon i Göteborg den 30. september under parolen «Revoltér mot forbryterne!».

Mediahetsen har vært intensiv, så vel som politiets mildt sagt oppsiktsvekkende oppførsel, brutte avtaler, skandaløse uttalelser og innføring av nye orwellianske «demonstrasjonsregler».

Søndag den 17. september toger derfor Motstandsbevegelsen gjennom Göteborg for å skape oppmerksomhet omkring demonstrasjonen den 30. september. Organisasjonen vil dele ut flyveblader og informere om parolen «Revoltér mot forbryterne!».

Direktesending:

Oppdatering 12:40

De første bildene:

En politibuss har også dukket opp, men ser ut til å avvakte situasjonen.

Oppdatering 12.45

Flere politifolk er på plass og kjører nå foran demonstrasjonstoget. Samtidig roper motstandsmennene «Erik Nord, folkeforræder!».

Oppdatering 12.55

Det er sammenlagt ca. 80 av Motstandsbevegelsens aktivister som deltar på demonstrasjonen. Vi kan også bekrefte at det vil holdes tale på Gustaf Adolfs torg. Motstandsbevegelsen marsjerer nå altså langs den samme veien som politiet nektet organisasjonen å benytte den 30. september.

Oppdatering 13.05

Demonstrasjonstoget er fremme ved Gustaf Adolfs torg, hvor Motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg skal holde tale. Et politihelikopter sirkulerer over aktivistene.

Oppdatering 13.15

Simon Lindberg taler om de innskrenkninger i ytringsfriheten og angrep som system utsetter Motstandsbevegelsen for. Lindberg uttalte også at Motstandsbevegelsen er i stand til å gjennomføre demonstrasjon, uten politiets «bistand».

Dialogpoliti har dukket opp og tilbudt sine tjenester for å «hjelpe Motstandsbevegelsen gjennomføre demonstrasjonen». Redesjef Pär Sjögren takket nei.

Oppdatering 13.25

Flere medier er på plass, deriblant Expressen. Simon Lindberg fortsetter sin kraftfulle tale der han oppfordrer samtlige til å delta på demonstrasjonen den 30. september.

– Spørsmålet er ikke om Motstandsbevegelsen kommer til å befri Norden, men når!

Oppdatering 13.30

Motstandsbevegelsen har nå forlatt torget.

Se flere bilder og filmklipp nedenfor:


Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
27 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-C. Pedersen
5 år siden

Fantastisk! Og dette var bare en liten forsmak på hva som skjer den 30. september!

Møt opp og gå med oss, vi er fremtiden!

HILL SEIER!

Richard Eide
Richard Eide
5 år siden

Hell seger! Bra jobbet.

Andreas H
Andreas H
5 år siden

Det var godt å marsjere med kamerater i Gøteborg idag. Hill seier!

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Herlig, kamerater. Vi sees i Gøteborg den 30 september.!

Richard Eide
Richard Eide
5 år siden

Fantastisk bra arrangement og dedikasjon! Vi står på videre og gir oss ikke. Gøteborg 30 september så står vi sammen igjen. Grip muligheten og bli med i kampen.

Christer
Christer
5 år siden

Dere har en orgastisk illusjon (forsåvidt dyfunksjon) om at dere representerer det nordiske folket. Men sannheten er litt tung svelge for disiplene av alskens ideologi som våre forfedre kjempet sterkt imot, og ikke var langt unna seieren ved å uttrydde alt dere makter å stå for. Se på årets valgdeltakelse, der de etablerte politiske partiene var overrepresentert i samlet oppslutning blant et overveldende majoritet. Se på hvor mange dere i det hele tatt makter å mobilisere til demonstrasjonene og markeringene deres, kontra i hvilket grad meningsmotstandere makter å mobilisere sine tilhengere. Dere har en våt drøm om at seieren en… Les mer »

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Christer
5 år siden

Du skrev: «Dere har en orgastisk illusjon (forsåvidt dyfunksjon) om at dere representerer det nordiske folket. Men sannheten er litt tung svelge for disiplene av alskens ideologi som våre forfedre kjempet sterkt imot, og ikke var langt unna seieren ved å uttrydde alt dere makter å stå for.» Svar: Hvilke av «våre forfedre» refererer du til? De færreste av vårt folk motsatte seg nasjonalsosialismen, de motsatte seg okkupasjon fordi de ikke forstod bedre. Du skrev: «Se på årets valgdeltakelse, der de etablerte politiske partiene var overrepresentert i samlet oppslutning blant et overveldende majoritet. Se på hvor mange dere i det… Les mer »

John
John
Svar til  Motstandsmann
5 år siden

Du sa: «Hvilke av «våre forfedre» refererer du til? De færreste av vårt folk motsatte seg nasjonalsosialismen, de motsatte seg okkupasjon fordi de ikke forstod bedre»
Svar: Hvor tar du dette fra? Skulle gjerne sett hvordan du kan legge frem fremstillinger som at de fleste nordmenn var for dumme til å forstå at okkupasjon var for deres eget beste. Klart svar med referanse til fakta eller ingenting, takk.

Jan-C. Pedersen
Svar til  Christer
5 år siden

Og du kaller oss trangsynte? I så tilfelle kan du da regnes som blind

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Christer
5 år siden

Setningen din er som et bestemt mattestykke; 1 – 1 = 0 . Og hva er det du står for Christer, om jeg kan spørre ? Står du for noe som helst… ? Litt moderne Norden, litt somalia og litt Pakistan samtidig… ? Litt identitetsløs kanskje ? Noengang tenkt på hvorfor du er identitetsløs ? Ikke det nei ..?? Er du i mot produksjon av hvite familier også ? Provoserer hvit selv-respekt deg noe voldsomt ? Har du noen gang hatt selv-respekt ? Har du noengang respektert ditt eget folk ? Tror du Ahmed vil støtte deg noe dritten treffer… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

*Når* dritten treffer vifta skulle det stå over ! Beklager skriveleifen .

Limmy
Limmy
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Offerrollen er episk

Aktivist
Aktivist
Svar til  Limmy
5 år siden

Å nei, ikke Limmy igjen.

NSS
NSS
Svar til  Christer
5 år siden

Jeg mener nå problemet ikke ligger i Islam i seg selv, men er heller en bit av et langt større puslespill. Uansett, hva gjør egentlig du for å kjempe for hva du tror på? Skrive på internett, mens vi marsjerer i gatene?

Forøvrig, er du en smule selvmotsigende da du sier at vi jobber mot «dere sterke motstandere av denne ideologien» – mens DU faktisk er den som jobber imot OSS, som er DEN ENESTE KRAFTEN SOM KJEMPER MOT INVASJONEN PÅ GATER OG TORG!!!

Redpill deg selv, og gå med i den eneste sanne motstanden.

Limmy
Limmy
Svar til  NSS
5 år siden

Problemet er ekstremisme. Og der er dere like store syndere som andre.

NSS
NSS
Svar til  Limmy
5 år siden

Det sier du bare fordi du ikke har nok kunnskap, og sitter fast i et evig virrvarr av propaganda.

Aktivist
Aktivist
Svar til  Limmy
5 år siden

«I bedrageriets storhetstid vil formidling av sannhet være en revolusjonær handling.»

I dagens syke samfunn vil naturligvis Motstandsbevegelsen oppfattes som «ekstrem» av enkelte, og da spesielt de som har vært mest utsatt og mottagelige for fiendens hjernevask.

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Ekstremisme…»det magiske ord», så missbrukt. Mennesker kan være ekstrem på både godt og vondt. Det er ikke slik at ekstrem er synonymt med negativt. Ta deg selv som eksempel. Jeg antar du er for globalismen. Noe mer ekstremt enn det, i det politiske bilde, finnes ikke. Du står for en historisk absurd politikk som har til hensikt å totalt forvandle nasjoner etter nasjoner, på bekostning av dets folk. Og mens folket lider, er du den som bagatelliserer og forsvarer de respektløse og aggressive inntrengere fra den tredje verden. Hva du forsvarer er opphevelse av nasjoners suverenitet, ødelegge et folks etnisitet,… Les mer »

Micke
Micke
Svar til  Christer
5 år siden

NMR samlet fler demonstranter i Borlänge enn sosialdemokratene som er Sveriges største parti – det er dere som er døende in RL, og når de eldre på gamlehjemmet som alltid har stemt arbeiderpartiet og sosialdemokratene snart er borte, så er den destruktive møkkaideologien deres kjørt

Per Bergersen
Per Bergersen
Svar til  Christer
5 år siden

Tja, er du nå så sikker på det? Dersom du ser på valgresultatet i år (og andre år forøvring) så er den en stor sammenheng mellom partiets tilgang til kapital og antall stemmer. De som bruker mest penger på propaganda og øser ut mest propaganda er også de som vil bli størst. Politikken i seg selv er uvesentlig i forhold til dette da folk flest er usedvanlig lettpåvirkelige, og politikken endres som vanlig etter at partiene er stemt inn. Om man ser på nasjonal samling så var det et micro-parti før okkupasjonen, men ble raskt svart populært som følge av… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden
S fra England
S fra England
5 år siden

English version: The Nordic Resistance Movement takes over Gothenburg The Resistance Movement is currently marching through Gothenburg to promote the upcoming demonstration in the city later this month. The NMB recently announced we would march in Gothenburg on the 30th of September under the banner “Revolt against the Traitors”. Since then the media hostility has been predictably intense. The police have also responded with a series of reproachful acts, including breaking agreements, issuing scandalous statements and introducing new Orwellian “demonstration rules”. To counter these tactics, the NMB is marching through Gothenburg to bring attention to the upcoming demonstration. We will… Les mer »

Roar
Roar
5 år siden

Herlig!
Virkelig gledelig å se at Motstandsbevegelsen hverken lar seg skremmes eller kues av et aggressivt tankepoliti, skitne medier og politikere som tar direktiv fra fremmede makter.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Fantastisk bra utført. Enda en fjær i hatten. Dere motbeviste løgnene.

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Dette var et særs godt trekk, ligge i forkant så myndighetene kommer på defensiven og ikke kan kontrollere situasjonen. Uansett utfall, Nordens Håp fikk gjennomført sitt eget forslag til marsjrute på en fredlig måte + holdt tale. Virkelig bra:)

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Strålende utført! ✋✋✋

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Beklager spammingen. Mobilen hang seg opp.