Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen inntok Sarpsborg

Motstandsbevegelsen inntok Sarpsborg

AKTIVISME Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte lørdag en minnesmarkering for «de ansiktsløse ofre for flerkulturen» som aldri har fått noen statue og knapt nok oppmerksomhet av politikere og media.

Aktivister og medlemmer i Motstandsbevegelsens Rede 1 inntok lørdag morgen Sarpsborg for å holde en offentlig minnesmarkering for «de ansiktsløse ofre for flerkulturen» som aldri har fått noen statue og knapt nok oppmerksomhet av politikere og media. Dette i stor kontrast til de få rasefremmede som har blitt drept og hedret med statue og all verdens oppmerksomhet i media verden over.

Motstandsbevegelsene stilte seg opp på torvet utenfor Sarpsborg Storsenter hvor det ble satt opp et minnesmerke og delt ut flyveblader til menneskene på torvet. Det ble her en god del prat og diskusjoner med både vennligsinnede og mennesker som har sin forestilling fra fiendemedia.

Etter en stund dukket også politiet opp og aktivistene hadde en kort dialog med dem angående tema for aksjonen. I motsetning til de fleste ganger Motstandsbevegelsen holder markering oppførte politiet seg profesjonelt og hadde ingen innvendinger og dro således videre.

Markeringen gikk rolig og fredelig for seg og ble avsluttet etter noen timer.

Se bilder nedenfor:

Engasjer deg du også! Søk medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen HER.