Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen kuppet forrædermarsj

Motstandsbevegelsen kuppet forrædermarsj

6

MOTSTANDSBEVEGELSEN På lørdag tok aktivister fra svenske Rede 2 teten i et svenskfiendtlig fakkeltog som til slutt måtte avbrytes.

Dagens Nyheter, Expressen, Aftonbladet, Göteborgs Posten og Sveriges Radio er bare noen av mediene som har rapportert om hvordan Den nordiske motstandsbevegelsen på lørdag avbrøt et fakkeltog for «medmenneskelighet».

Etter at Wilma Andersson fra Uddevalla ble drep av Ahmed Tishko og flere bombeangrep har skjedd i Borås, valgte Helsjön folkehøyskole sammen med kirkene i Horred å arrangere et fakkeltog for «medmenneskelighet» og mot «rasisme» og «nazisme».

– Deres budskap er ingenting som vi tolererer, spesielt ikke med tanke på den siste tidens hendelser i området, forklarer Motstandsbevegelsens aktivister som deltok i aksjonen til Nordfront.

Det som skjedde under manifestasjonen var at fakkeltoget da det skulle starte ble møtt av motstandsmenn som hadde stilt seg opp med et banner midt i veien. Det ble litt mindre bråk da demonstranter forsøkte å knuffe og slo med faklene sine mot aktivistene, men demonstrantene roet seg raskt ned og begynte i stedet å gå rundt aktivistene.

Fakkeltoget avvek deretter fra den planlagte ruten og gikk inn på en smal vei hvor aktivistene igjen klarte å stille seg i veien for toget. Aktivistene stoppet dog ikke toget, men gikk lengst frem med banneret og førte fredelig ut sitt budskap.

Dette gjorde demonstrantene forvirret og demoraliserte og fakkeltoget stoppet. Politi ble tilkalt, mange demonstranter ble lei og gikk hjem. Av estimert 200 personer fra begynnelsen av klarte et 50-tall til slutt å ta seg til plassen hvor en taler skulle holdes av blant annet Lisa Dahlberg, som er sosialdemokrat og kommunalråd i Mark kommune.

Politiet meddelte Motstandsbevegelsens aktivister at de er mistenkt for fysisk overfall da de forsvarte seg mot demonstranter som knuffet og viftet med fakler mot dem. Ingen er mistenkt for noen alvorlig forbrytelse og aktivisten som ble arrestert ble det kun fordi at han nektet å identifisere seg da politiet ville overlevere ham mistanken om overfall.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
2 år siden

Bra jobbet

Ronny
Ronny
2 år siden

Det skulle vært en moralsk borgerplikt for alle oppegående individer å sette kraftig på plass slike søppelfolk som danner fakkeltog til støtte for drap på vårt folk!

Roar
Roar
2 år siden

De få ganger hvor en innvandrer blir drept av en hvit, da fyrer de opp til lynsjestemning mot hvite. Men alle de ganger hvor rasefremmede dreper, voldtar og banker opp uskyldige hvite, da vrir de det om til at vi ikke må bli sinte på rasefremmede, og da blir det demonstrasjon for «medmenneskelighet» og mot «rasisme» og «nazisme». Igjen er det oss hvite som fremstilles som trusselen, uansett hvem som skulle bli drept, osv.

Provoserende!

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

Fy faen til frekkhet. Arrangere demonstrasjon mot rasisme og «nazisme» etter at ei svensk jente blir drept av en forbanna utlending. De skulle hatt rundjuling hele gjengen.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Hehe godt jobbet! ✋✋✋

Hanne
Hanne
2 år siden

Bra utført av motstandsbevegelsen aktivister.