Hjem Nasjonal kamp Den nordiske motstandsbevegelsen lanserer ny kampanje!

Den nordiske motstandsbevegelsen lanserer ny kampanje!

1

KAMPANJE Den nordiske motstandsbevegelsen lanserer i dag kampanjen «Ta tilbake makten fra globalistene!». Ta del i kampanjen og kjøp flyvebladet i dag!

Den nordiske motstandsbevegelsen lanserer i dag en flyvebladskampanje under navnet «Ta tilbake makten fra globalistene!». I Sverige er målsetningen å dele ut en halv million flyveblader innen året er omme, og i Norge 250 000. Kampanjen skal ikke gå utover den øvrige organisasjonsvirksomheten, så forvent et som vanlig høyt nivå hva gjelder denne også.

Flyvebladet er en kortere versjon av artikkelen «Ta tilbake makten fra globalistene!» og en lenke til artikkelen finnes med på flyvebladets bakside. Husk at selv du som ikke er engasjert i organisasjonen kan bidra gjennom å bestille flyvebladet fra vår nettbutikk, men pass naturligvis på å sende inn en kamprapport.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
5 år siden

[…] kampanjen ”Återta makten från globalisterna!” lanserades, så var ett av målen att minst 250 000 flygblad skulle delas ut i Norge innan årets slut. Frihetskamp meddelar nu att målet för Norge i och med […]