Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen markerte mot den sionistiske aggresjonen

Motstandsbevegelsen markerte mot den sionistiske aggresjonen

6

AKTIVISME Den nordiske motstandsbevegelsens Näste 3 i Sverige gjennomførte fredag en protestaksjon i Kristianstad mot Israels undertrykkelse av palestinerne.

Foto: Den nordiske motstandsbevegelsen (gjelder alle bildene i artikkelen).

I Kristianstad sentrum gjennomførte Den nordiske motstandsbevegelsen fredag en protestaksjon mot den sionistiske aggresjonen mot Palestina. Aktivistene inntok plass på torget og Motstandsbevegelsens redesjef i Skåne og Blekinge, Daniel Gerdås, holdt en kort glohet tale. Etter talen satte aktivistene det israelske flagget i fyr fremfor skuelystne innbyggere.

– Den nordiske motstandsbevegelsen erkjenner ikke den israelske okkupasjonsstaten og vi stiller oss bak palestinernes kamp for frihet, proklamerte Gerdås i talen som fikk god respons fra mange av de som hørte på.

Se den sionistiske fanen brenne opp

Man kan også se en film av denne markeringen på Motståndsrörelsen.se.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Det eneste man bør gjøre med det israelske flagg, vakkert.

Heimdal
1 år siden

Kanon markering

Arier
Arier
1 år siden

Palestinerne er siste offeret ut for jødisk mord og folkemordspolitikk. De første ofrene var russerne, ukrainere, balterne, polakkene og etter andre verdenskrig tyskerne. Muslimer og kristne må forenes mot jødene da de har bombet og ødelagt alle muslimske land utenom Iran. Men kunne de ødelagt/bombet Iran hadde de gjort det.

Heimdal
Svar til  Arier
1 år siden

Den «franske revolusjonen» var det første store iscenesatte bråket i nyere historie, før den påfølgene barbariske lynsjingen av Tsaren og den «russiske revolusjonen». Samme bakmenn, samme metoder, samme agenda, samme klan. Rart de har blitt kastet ut av mange nasjoner opp gjennom tida? Men istedenfor å forbedre sitt vesen å lære av historien, demoniserer denne klanen heller de som måtte peke kritisk på deres handlinger, og fortsetter sin destruktivitet mot verden. Mens alle dagens hvite folkeslag skal evig ha skyld og få svi for noe som forlengst utdøde sivilisasjoner visstnok gjorde for tusenvis av år siden… «Raser eksisterer ikke» sier… Les mer »

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Flotte bilder!

The goyim knows
The goyim knows
1 år siden

Det er åpenbart at en jødisk okkupasjon av palestinske områder, for å skape et eget land, har vært en katastrofe for Europa med tanke på masseinnvandring. Det er også åpenbart at jøder innad i andres nasjoner også leder til katastrofe, da deres virksomheter går på bekostning av folket der. Ikke er man tjent med å ha de i okkupasjonsområdet Israel, og ikke er vi tjent med å ha de i vårt eget land.

6
0
Hva synes du? Gi en kommentarx
()
x