Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Motstandsbevegelsen og nasjonalsosialismen – for enighet!

Motstandsbevegelsen og nasjonalsosialismen – for enighet!

15

KOMMENTAR Jesse Torniainen skriver om enighet i den nasjonale bevegelsen og om hvorfor Motstandsbevegelsen ikke unngår sensitive skjebnespørsmål som angår vårt folks overlevelse.

Den 21. oktober arrangerte Den nordiske motstandsbevegelsen sin andre åpne demonstrasjon i Finland. Arrangementet var en stor fremgang, ikke minst for at stadig flere nasjonale mennesker våger støtte organisasjonen til tross for massiv hets i løgnmedia. Demonstrasjonen vekket en del diskusjoner om samarbeide mellom nasjonalister, så vel før som etter, som er noe av bakgrunnen for denne artikkelen.

Som organisasjon står vi for enighet. Vår oppfatning er at det kun er som en forent kraft at vi kan beseire den sionist-globalistiske fienden, som strever etter å utrydde vårt folk. Mange er likevel av ulike årsaker imot vår organisasjon, som vi kort skal gå gjennom her.

En del er redde for ordet «sosialisme» som fremkommer i navnet på vår organisasjons ideologi, som er nasjonalsosialismen. Vi forstår helt og holdent at sosialisme kan høres helt feil ut for enkelte, da den ofte sammenblandes med idéstrømninger som vil alt annet enn vårt folks vel. Kommunisme, kulturmarxisme, sosialdemokratiet, den liberale sosialismen og så videre. I tillegg forkynnes sosialisme ofte av feminister, anarkister og andre antisosiale venstreekstreme grupperinger. Selv den leninistiske klassekamp-idiotien er en form for sosialisme, utviklet av globalister.

NSBV
«Nasjonalsosialismen – Den biologiske verdensanskuelsen» er en grunnleggende skrift for den som vil forstå nasjonalsosialismen. Klikk på bilder for å laste ned en gratis PDF-utgave.

Nasjonalsosialismens sosialisme er dog ikke samme sak. Nasjonalsosialismen er ikke en verdensanskuelse utviklet av globalister som ønsker å undertrykke folket. Nasjonalsosialismens sosialisme innebærer folkefellesskap og et forent folk, der håndverkere samarbeider med høyutdannede, mot samme mål og for folkets beste. Det innebærer ikke klassekamp, men enighet. Det innebærer ikke at staten stjeler all eiendom, men at staten støtter de som trenger støtte. Fremfor alt innebærer sosialismen for oss, nasjonens kamp mot det internasjonale bankkartellet.

Ofte hender det at visse av uvilje eller ukunnskap mener at det ikke hadde vært mulig å være selvstendig næringsdrivende i et nasjonalsosialistisk samfunn. Dette stemmer naturligvis ikke. I vårt politiske program klargjøres det at man i det nasjonalsosialistiske Norden kan starte og drive firma som i dag, dog med mindre byråkrati og mindre skatt enn i dag. Derimot vil man begrense multinasjonale gigantselskapers handlingsfrihet på markedet, da de spiser opp kulturen og har på grunn av sine økonomiske ressurser, politisk makt. Det vil vi forhindre. Det innebærer dog ikke at man tar noe fra vanlige arbeidere eller firmaeiere, tvertimot.

Klikk på bildet for å laste ned en PDF-utgave av Motstandsbevegelsens politiske manifest «Vår vei – Ny politikk for en ny tid».

Enkelte misliker radikalismen i vårt budskap, eller at vi taler klarspråk. Her handler det dog aldri om at man forsøker å motbevise våre argumenter, men at man snarere ønsker at vi skal la være å prate om visse saker – som historien, rasespørsmålet eller sionismen. En del mener at man ikke burde prate om slikt. Ikke av ideologiske grunner, men av taktiske. Det er et forståelig argument, da det helt sikkert finnes mennesker som ikke vil høre på oss fordi f.eks. belyser holocaust-myten. Enkelte føler slike emner er unødvendig å ta opp.

For oss er det dog fundamentalt å føre frem sannheten, også i historiske spørsmål. Vi vil ikke lyve for folk om vårt budskap. Vi er nasjonalsosialister, vi løfter frem systemets løgner om så vel historien som samtiden og fremtiden, og gjør dette dag ut og dag inn med rak rygg og med stolthet. Mange mindre radikale organisasjoner i Norden har forsøkt å nå frem med sin politikk, gjennom å skjule eller myke opp sitt budskap. Disse har konsekvent mislyktes med sin oppgave og har i tillegg vært lette å utpresse gjennom å anklage de for «nazistkoblinger», «rasisme» og så videre. Motstandsbevegelsen er alltid ærlige mot seg selv og andre, og vi støtter alle rakryggede og ærlige nasjonalister etter beste evne.

Ettersom vi lever i en tid hvor horder av ikke-europiske mennesker truer med å oversvømme våre land og utrydde oss, så er motstand mot innvandringen en ting som forener alle nasjonalister. Samtlige kan skrive under på at innvandringen er nåtidens mest akutte spørsmål, som må løses. Derfor vender vi oss mot alle nasjonalsinnede: La oss samarbeide og dra i samme retning til i det minste det mest akutte problemet er løst.

Vi vil vel alle redde vårt land fra det kaos som den påtvungne flerkulturen har ført med seg? Om du har problemer med sosialismen, visjonen om et fritt Norden eller det at dere skal behøve å samarbeide med en organisasjon som har virksomhet i flere nordiske land, så ber vi dere notere følgende: Disse spørsmålene er sekundære, sammenlignet med vårt folks overlevelse. Vi vil stoppe invasjonen, repatriere de som ikke hører hjemme her og sikre vårt folks overlevelse. Vil du? Om du svarer ja på spørsmålet, tenk da på ditt folks beste og glem små meningsforskjellene.

Enigheten er nøkkelen til en fremgangsrik kamp. Om vi alle samarbeider og jobber mot same mål, kan vi nå fremgang. Vi har sett nasjonalister hvis største lidenskap har vært å krangle med andre nasjonalister. Vi har aldri lagt oss i slike bråk, da man i kampen bør fokusere på de viktige problemene, ikke på å kritisere andre nasjonalister eller på å polere sitt eget speilbilde på andre nasjonalisters bekostning.

Om dere retter blikket mot våre fiender, så kan dere se at disse samarbeider når det gjelder å organisere folkemordet på europeere. Vi hører samme argumenter og slagord fra venstrehuliganere som herjer i gatene, som fra politikere på Stortinget når det kommer til å bekjempe «rasisme», jobbe for økt innvandring eller andre kulturmarxistiske spørsmål som forgifter vårt folk. Vi kan se at alle drar mot samme mål fra så vel anarkister som politimenn, kommunister og kapitalister.

Denne måten å tenke på burde tas i bruk også av nasjonalister. Vi har ikke tid til å sloss om hvem som er best eller mest representativ, for globalistene kommer til å svartmale alle nasjonalister uansett, og spesielt om vi har gjort noe betydningsfullt eller noe som tar kampen et steg fremover. Nasjonalister har ingen anledning til å smiske med venstrevridde fiendejournalister, forsøke å bli godkjente av feminister som misbruker sosiale medier eller til å få folkeforræderske politikere sin velsignelse.

En forent kraft er større og sterkere enn en ubestemt og splittet gjeng med ulike grupperinger. En større og forent kraft lokker til seg flere mennesker, som ellers ikke skulle engasjere seg nasjonalistisk. En forent, selvsikker og ærlig kraft med tydelige mål kommer til å skrive historie. Vi elsker vårt folk og vil at det skal fortsette å eksistere. Historie har aldri blitt skrevet av de som ber om lov til å gjøre det, men historie blir skrevet av de som har holdt hodet kaldt og fullført det de har startet.

Vi i Motstandsbevegelsen vender oss nå til alle nasjonalsinnede: Støtt alle de som kjemper for vårt felles mål. Søk ikke bekreftelse fra de som vil utrydde vårt folk. Hold hodet kaldt og ikke la medias hets trykke dere ned. Vær alltid ærlige med hva dere tror på og ikke forsøk å skjule eller bortforklare noe. Alle trenger støtte fra brødre og søstre som er ekte nasjonalister, så glem alle meningsløse ting som skiller oss og fokusér heller på de viktige spørsmålene.

/Jesse Torniainen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Revolusjonæren
Revolusjonæren
4 år siden

Bra skrevet og ett hundre prosent enig!

Hill Seier!

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
4 år siden

En utmerket artikkel! Vi MÅ stå sammen skal vi få bukt med tyranniet som ødelegger våre liv og samfunn. Dette handler om våre barn og barnebarns fremtid – tiden for motstand er nå, sitt ikke passiv og vurder «frem og tilbake», en dag vil det være for sent …

Stå opp, våg å ta bladet fra munnen og bli med å kjemp med glød mot disse folkefiendtlige krefter som ødelegger våre land.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

«Only he who emphasizes German socialism is truly national. He who refuses to speak of socialism, who believes in socialism only in the Marxist sense, or to whom the word “socialism” has an unpleasant ring, has not understood the deepest meaning of nationalism. He has not understood that one can only be a nationalist when one sees social problems openly and clearly. And on the other hand, one can only be a socialist when he clearly sees that nationalism must triumph to protect the living space of a people from outside forces.» http://research.calvin.edu/german-propaganda-archive/goering1.htm Fra Hermann Göring, tale ved Berliner Sportpalast… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Infighting er dessverre et utbredt og uheldig fenomen innen den nasjonale bevegelsen, og neppe til å unngå. Ved å vektlegge det vi er enige om kan det hindres i betydelig grad, og det vil alltid gjelde aktuelle problemstillinger; PK-tyranniet vi lever under, den folkefiendtlige politikken som føres, ødeleggende innvandring, osv. «Hitling» må vi alltid være forberedt på, men det knepet har mistet mye av sin makt og kraft. Vår tid er ikke 1930-årene og vi må konstentrere oss om vår tids utfordringer, før vår nordiske/europeiske, hvite rase går under. Globalt utgjør vår sivilisasjonsbærende rase mindre enn 10% av verdens befolkning… Les mer »

Thule
Thule
4 år siden

Jeg har ingen problemer med sosialisme, så lenge den er nasjonal, dvs for vårt folk og ikke lykkejegere som kommer utenfra for å utnytte systemet til det kollapser for så å finne seg et nytt offer. Mange av «flyktningene» går jo fra land til land. De blir kastet ut en plass fordi de ikke oppfører seg, gjør det samme neste sted. De er ikke de første i historien som har oppført seg sånn.

NRsx
NRsx
Svar til  Thule
4 år siden

Jøder og sigøynere er vel de som har blitt hivd ut av flest land. «Uten grunn» så klart.. «folk trenger bare en syndebukk når ting går dårlig» lmao

SH
SH
4 år siden

Ingen viktige bevegelser starter i det store. De starter i det små med store tenkere med store ambisjoner! Vi er nødt til å fortsette denne kampen mot det onde i verden, mot det korrupte og det uærlige. Men det må i alle ledd først og fremst være av kjærligheten for vårt eget folk, Norge og Europa. Og med det, for folket i Afrika, Midt-Østen og Asia. Vi som har våget å lære sannheten, må våge å kjempe for en bedre verden. For ALLE folkeslag og land. Bare sammen kan vi klare å knuse løgnene, hatet og den virkelige rasismen. Kjærligheten… Les mer »

Alexander Holm
Alexander Holm
4 år siden

Altså hør her – Jeg har vært kristen hele mitt liv-Jeg studerte Bibelen allerede som 14 åring. Når folk som ikke står for noe -påstår at Bibelen er et eventyr – en tidlig versjon av skjønnlitteratur….vås og tull – denne bok som jeg viet hele min sjel og mitt hjerte til ,hva baserer de da sin mening på??? For jeg har et dypere poeng med dette innlegget. Nazisme vil for alltid ha negative assosiasjoner ved seg. Nasjonalsosialisme -nazisme- er en altomfattende ideologi -som faktisk tibyr folket noe håndfast .En alternativ livsstil. Jeg tror historiebøkene er en løgn ,et eventyr. Jeg… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Alexander Holm
4 år siden

Fordi bevismaterialet til hendelser i bibelen ikke finnes, mens bevismaterialet etter 2 vk er enormt. Grunnen til at Gud og Jesus mister makt i vesten er at helsevesenet og generelle levevilkår er så bra ar folk ikke trenger religion lengre. Å be til Gud om hjelp til mat og mot sykdom fungerer dårligere nå som barnedødelighet er nesten 0.og ikke 50% som det var. Det er ikke mange foreldre som må begrave barna sine lengre. Forferdelige sykdommer er nesten utryddet også. Jeg tviler på at kjenner mange som har dødd av polio, astma (tæring), infeksjoner og byllesykdomer. Vaksiner og penicillin… Les mer »

Superfascisten
Superfascisten
Svar til  Limmy
4 år siden

Hehe, latterlig forsøk Møllersen 🙂

LIMMY = JOAKIM MØLLERSEN
LIMMY = JOAKIM MØLLERSEN
Svar til  Limmy
4 år siden

Møllersen på nye eventyr!

Ravn
Ravn
4 år siden

Perfekt artikkel.

Carl-Gustaf 2017
Carl-Gustaf 2017
4 år siden

Leve Finland. Leve Norge. Leve Sverige. Leve Island. Leve Färöarna och Grönland. Leve Norden!
Hell seger!

Thule
Thule
4 år siden

Røde Kors har foreslått å sette opp et minnesmerke for norske falne frivillige i Waffen SS. Løgnmedia har konsultert propagandister for å vanære de falne soldatene og forsøke å sverte dem i lesernes øyne. Jeg legger ved lenke til artikkel her(bruk adblock så de ikke tjener annonsepenger): https://www.vg.no/nyheter/innenriks/andre-verdenskrig/roede-kors-vil-reise-minnested-for-paaroerende-til-nordmenn-som-falt-i-kamp-for-hitler/a/24189162/ Dette er et stort steg i sannhetens navn. Det er takket være de modige frivillige i Waffen SS at vi ikke lever under pan-europeisk bolsjevisme i dag. EU er det nye forsøket på en pan-europeisk soviet-megastat, med NATO som global angrepshund for destabilisering så en kovert forvandling bak kulissene vil oppfattes som… Les mer »

Thule
Thule
Svar til  Thule
4 år siden

Med «stort steg i sannhetens navn» mener jeg selvfølgelig Røde Kors’ initiativ, og ikke den anti-nordiske artikkelen til VG.