Hjem Nyheter Motstandsbevegelsen omtales i spørrerunde i den amerikanske kongressen

Motstandsbevegelsen omtales i spørrerunde i den amerikanske kongressen

9

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsen har blitt diskutert i den amerikanske kongressen.

Den nordiske motstandsbevegelsens estetikk og vilje skaper interesse verden over.

På fredag holdt USAs House Committee on Oversight and Reform – en innflytelsesrik utredende komité i det amerikanske representantenes hus – en spørrerunde om hvordan man skal «konfrontere voldelig hvitt overherredømme».

Da det republikanske kongressmedlemmet Chip Roy fra Texas spør den jødiske «eksperten» Dr. Joshua Geltzer om det i USA finnes organisasjoner som i sin tur støtter utenlandske terrororganisasjoner som «oppfordrer til handling» svarer den siste:

– Når jeg tenker på hvit makt-entiteter som kan kvalifisere som utenlandske terrororganisasjoner ser jeg faktisk på den nåværende strategien for kontraterrorisme, hvilket jeg synes er et meget sterkt dokument som ble skapt av Trump-administrasjonen i fjor. Den nevner to spesifikke grupper: En skandinavisk organisasjon som heter Den nordiske motstandsbevegelsen og en britisk som heter National Action.

Jødiske Dr. Joshua Geltzer.

Ifølge dokumentet skal organisasjonene ha «koblinger» til amerikanere.

Ifølge Geltzer kan Den nordiske motstandsbevegelsen etter dagens kriterier bli klassifisert som terrorister. Han nevner videre at organisasjonen da kan få problemer med banker og finansiering.

Ironisk nok nektes Den nordiske motstandsbevegelsen i dag bankkonto, noe som organisasjonen bekjemper juridisk.

Organisasjonen bedriver heller ingen virksomhet som ens med livlig fantasi kan sammenliknes med terrorisme. I stedet stiller de opp i valg, sprer propaganda, driver mediesatsninger og så videre.

Se diskusjonen fra 1:04:00 til 1:06:50.

Legg merke til klippets store antall «tommel ned».

Tross at sosiale medier arbeider på høygir mot prohvite ideer domineres kommentarfelt og liknende fortsatt ofte av tradisjonelt sett «internettsterke» nasjonalister. Dette kan også ses på reaksjonene til marxistbandet Refuseds nye musikkvideo, som også handler om Den nordiske motstandsbevegelsen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Richard
2 år siden

Typisk globalister å svartmale en organisasjon som terror på bakgrunn av at dem ikke lar seg jages vekk fra gata og gjennomføring av ytringsfrihet samtidig som samme folk helst ikke vil nevne hva ytregående grupperinger på venstresiden har bedrevet I alle år.

Oystein
Oystein
2 år siden

For en ære! =)
Nok en bekreftelse på at vi er den sanne opposisjon til det grusomme regime, Jew World Order.

Torleif Dahl
2 år siden

Ifølge dokumentet, som er underskrevet av Donald J. Trump, «setter vi ofte amerikanske liv i fare» ved at vi «demonstrerer mot handlinger foretatt av den amerikanske regjeringen som oppfattes som støttende overfor Israel» og ved at vi «innehar potensialet til å utvide målrettingen til å inkludere amerikanske interesser». Vi har dessuten «anti-vestlige synspunkter», hva nå enn det måtte bety – opererer den amerikanske regjeringen med en geografisk forståelse der Norden klassifiseres som en del av Østen? Og vi skal til sist også ha «foretatt voldelige angrep på muslimer, venstreorienterte grupper og andre», et absurd utsagn som i sin helhet er… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Torleif Dahl
2 år siden

Innertier!

Nikolai Vikran Helgesen
Nikolai Vikran Helgesen
Svar til  Torleif Dahl
2 år siden

Har stemt ned på vidioen?

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Rasefremmede invadører som viser sin grenseløse takk med å voldta, trakassere og drepe hvite, kalles ikke terrorister, men stakkarslige ofre for hvite privilegier, i hvites nasjon. Venstreekstremister som kartlegger, uthenger og går til offensivt angrep på hvite som våger å si at angrep på sitt folk ikke er greit, kalles ikke terrorister, men bekymrede borgere som tar ansvar og bekjemper «hatkriminalitet». Hvite som befinner seg i eget land og som er frekk nok til å påpeke at fremmed angrep og overtramp ikke er akseptabelt, samt frekk nok til å kontre ethvert angrep av venstreekstremister, ja, de kaller man terrorister, maler… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden
Grim
2 år siden

Om Trump fortsetter å luke ut foræderne i staben sin og ser hvem som er der for presidentens beste og ikke zionistene

trackback
2 år siden

[…] i kongressen om hvit nasjonalisme verden over. Som Frihetskamp tidligere har rapporter har Den nordiske motstandsbevegelsen blitt nevnt i disse spørrerundene av diverse […]