Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Motstandsbevegelsen oppfordrer svensker til å forsvare seg – torgmøter over hele landet

Motstandsbevegelsen oppfordrer svensker til å forsvare seg – torgmøter over hele landet

2

AKTIVISME Den nordiske motstandsbevegelsen holdt i helgen torgmøter flere steder i Sverige. Oppfordret svensker til å forsvare seg.

David Nilsson fra Den nordiske motstandsbevegelsen holder tale i Sundsvall. Foto: Motståndsrörelsen.se.

Den nordiske motstandsbevegelsen holdt i helgen torgmøter flere steder i Sverige. På Motstandsrörelsen.se skriver organisasjonen at de vil oppfordre svensker til kamp og enighet:

Vi nordboere må stå opp mot det korrupte systemet som fyller nasjonene våre med rasefremmede voldtektsmenn og voldelige kriminelle. Vi må forene oss mot truende innvandrergjenger, korrupte politikere og løgnmedier. Det er din plikt å slå tilbake og gjenerobre vår nasjon.

Se rapportering fra blant annet Vetlanda, Eskilstuna, Västerås og Sundsvall på Motstandsrörelsen.se.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tiwaz
Tiwaz
10 måneder siden

Knallbra. Motstand er den eneste løsning, men dessverre er det enda, iallfall i Norge, alt for mange som sitter som tilskuere og ikke tør yte motstand i frykt for å bli stigmatisert, miste jobb, kjæreste, eller hva faens feige unnskyldninger det finnes der ute for å forbli passive. Klag iallfall ikke på de motstandsmenn og kvinner som faktisk tør stå opp og holder tyr-fanen høyt!

Leve Motstandsbevegelsen!

Espen
Espen
10 måneder siden

Bra jobbet.