Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen.org lansert med MASSIV aktivisme!

Motstandsbevegelsen.org lansert med MASSIV aktivisme!

AKTIVISME Helgens lanseringen av Motstandsbevegelsens nye nettsted ble fulgt opp med massiv aktivisme over hele landet. Her følger en rapport!

Den nordiske motstandsbevegelsens nye nettsted, Motstandsbevegelsen.org, ble i helgen offisielt lansert med blant annet artikkel på Frihetskamp og deltakelse av Haakon Forwald i ukens avsnitt av Radio Nordfront.

I kombinasjon med dette, ble det naturligvis også gjennomført massiv aktivisme over hele landet. En rekke av landets byer og tettsteder ble bombardert med plakater påført organisasjonens nye nettadresse og radikale budskap. Samtidig ble det også satt opp en stor mengde bannere med den nye nettadressen.

Lillesand, Kristiansand, Kristiansund, Bergen, Trondheim, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Asker, Oslo, Dikemark, Bjerke og Porsgrunn – er bare noen av stedene som ble dekorert med Motstandsbevegelsens propaganda.

Aksjonen var svært vellykket og har lokket tusenvis av besøkere til den nye siden. Den har også blitt omtalt i løgnpressen, noe Frihetskamp vil komme tilbake til i en annen artikkel.

>> På Motstandsbevegelsen.org kan du blant annet søke om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen, donere penger til organisasjonen og lese interessante artikler om nasjonalsosialismen. Besøk siden i dag!

Se flere bilder nedenfor: