Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen på konferanse i Russland

Motstandsbevegelsen på konferanse i Russland

MOTSTANDSBEVEGELSEN: Den nordiske motstandsbevegelsen har sendt en representant og en journalist til St. Petersburg for å delta på den nasjonalistiske og konservative konferansen som avholdes der i dag.

pj-ryssland-insida-460x243_ny

Motstandsbevegelsens utsendte ankom lørdag til sitt hotell og rakk å møte flere utenlandske kamerater, samt diskutere en hel del med frivillige soldater fra Donbass. Peter Jusztin, Motstandsbevegelsens representant, kunne rapportere at mange nasjonalister var på plass, og blant dem en hel del kjente ansikter. Videre sa han at det tyske nyhetsmagasinet Der Spiegel var på plass, og var svært pågående.

Søndagens møte går under navnet «The International Conservative Forum» og arrangeres av russiske nasjonalister. Konferansen skulle opprinnelig inneholde taler, seminarer og diskusjoner, men visse saker ser ut til å ha blitt innstilt på grunn av mangel på tid. Jusztin rapporterer at arrangementet holder en høy standard, og at han og de andre utenlandske gjestene har blitt utstyrt med hodetelefoner og får samtlige taler oversatt.

Før konferansen ble det sagt at nasjonalister fra 15 ulike land skulle delta, og Jusztin forteller at han har pratet med eller observert tyskere, engelskmenn, amerikanere, italienere, franskmenn, belgiere, finner, grekere og øst-europeere.

Det uttalte målet med konferansen, fra arrangørens side, er å føre sammen nasjonalister fra ulike deler av Europa og skape en plattform som kan anvendes for å diskutere felles trusler som de europeiske nasjonene står overfor.

Målet fra Motstandsbevegelsens side er å knytte kontakter med nasjonalister fra Russland og andre europiske land, samt observere hva som hender og ta del i det som skjer under konferansen.

Etter konferansen vil Frihetskamp komme tilbake med en detaljert rapport.