Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen patruljerer Helsinkis gater

Motstandsbevegelsen patruljerer Helsinkis gater

MOTSTANDSBEVEGELSEN/FINLAND: Aktivister fra Motstandsbevegelsen har nylig patruljert Helsinkis gater etter en bølge av innvandrervold har blitt rettet mot finske ungdommer. Responsen har vært enorm.

partio_uk_ny

Motstandsbevegelsen i Finland rapporterer følgende i sin pressemelding om saken:

I løpet av forrige måned publiserte vi flere nyheter om en serie voldsomme ran i sentrum av Helsinki. Riksmedia behandlet ranene som separate hendelser og valgte også ofte å ikke nevne det faktum at ranerne var sigøynere og ikke-hvite innvandrere.

For cirka én uke siden ble det offentlig kjent at en stor gruppe ikke-hvite lå bak alle ranene og en stor mengde annen kriminalitet. Enda mer interessant var det faktum at en større andel av deres kriminalitet ikke var regelrette ran. Ifølge det finske politiet var gjerningsmennene ikke like interessert i penger som de var i å mishandle mennesker.

En hemmelighetsstemplet melding som ble sendt til politiet i Helsinki, ble også nylig lekket. Ifølge meldingen var gjerningsmennene ikke-hvite og ofrene veldig unge finner. De yngste ofrene var kun ti år gamle. Meldingens autentisitet ble senere bekreftet av politiet.

Minst 70 unge finner har blitt rammet av de ikke-hvite kriminelle. Mange av deres handlinger kan minne om det amerikanske «knock out»-fenomenet, ettersom gjerningsmennene gjerne går etter de mest utsatte og svake ofrene. Visse har også blitt knivstukket under angrepene.

Det finske politiet, riksmedia og venstrevridde sosialarbeidere forsøkte å overtale den finske allmennheten om at selv om gjerningsmennene var ikke-hvite og ofrene hvite finner, så var ikke handlingene rasistisk motivert. Mange «eksperter» sier til og med at «anti-hvit» kriminalitet per definisjon ikke kan være rasistisk. Ekspertene skylder på det finske samfunnet som påstås være altfor hard mot innvandrere og gjennom dette provoserer fram vold som rettes mot finske ungdommer.

Mange finner ble veldig opprørte over voldsbølgen og det faktum at media forsøkte å tone ned den anti-hvite karakteren som disse hendelsene hadde. På sosiale medier begynte mange å prate om å arrangere borgervern som kunne patruljere gatene for å beskytte unge finske ungdommer i Helsinki.

Den første gruppen til å gå fra ord til handling var aktivister fra Motstandsbevegelsen som gjorde det sammen med sympatisører av organisasjonen. En Facebook-oppdatering om dette ble veldig populær og lokket titusener av nye lesere til organisasjonens hjemmeside.

Selve patruljeringen gikk veldig bra. Et mindre slagsmål oppstod når aktivistene ble fysisk provosert av en gruppe venstreekstremister. Disse ble dog lett tatt hånd om og patruljeringen kunne fortsette.

Til og med nasjonalister som tidligere har sett på oss som for radikale, uttrykte sin støtte for organisasjonen dagen etter: «Endelig gikk noen fra ord til handling!»

Finske journalister, politikere og mediapersonligheter var derimot ikke like fornøyde med aktivismen. De snakket om at «1930-tallet vendte tilbake» og så videre. Tre av de største politiske partiene i Finland fordømte patruljeringen i avisen Helsingin Sanomat. Hendelsen ble også diskutert i mange finske radiokanaler og nettaviser. Den store dagsavisen Iltalehti skrev en helsides artikkel om patruljeringen og Motstandsbevegelsen. All publisitet har ledet til at titusener av mennesker har besøkt vår hjemmeside, samt mange nye søknader om medlemskap.

Etter aksjonen har til og med noen velkjente politikere begynt å snakke om behovet for å patruljere gatene. Det finske folket ser ut til å være lei av politisk korrekthet, og krever handling!

Scan av avisen Iltalehtis (Kveldsavisen) artikkel om Motstandsbevegelsen.
Scan av avisen Iltalehtis (Kveldsavisen) artikkel om Motstandsbevegelsen.